Poradna duly
Jana Čurdová
Tak snad se mi podařilo se konečně i přihlásit. Pokud teda funguje ta aktivace.....to poznám asi zítra, jestli mě to pustí.
Hurááá Hanko, metřík se povedl
teď ještě registrace. Holky vy ale kafráte, u toho se nedá pracovat ![]()
Manžel taky zatím k porodu chce, spíš ze zvědavosti než aby mě podržel
ale i tak, jsem ráda. Jen doufám, že si to ve finále nerozmyslí.
Ale myslím, že si to nenechá ujít, aby se pak měl v hospodě čím chlubit ![]()
Nic si z toho nedělje PAJK, taky to nestíhám sledovat. Za chvíli jdu k zubaři
Ach jo.
Tak to je taky dobrý důvod - proč jít k porodu ![]()
No ten metřík…ještě s tím maličko bojuju…musíte ho ke keždé zprávě vkládat zvlášť nebo ho máte nastevenej jako součást podpisu??
Hanka
Já jsem si to nakopírovala k podpisu, takže se mi objevuje automaticky.
Jo jo, to jo - připojit podpis, to je jasný. Ale jestli součástí podpisu máte i tu adresu k metříku??? Nebo jestli ho v každé zprávě vkládáte ručně??
Hanka
No koukám že mé připomínky a rady jsou konstruktivní a hlavně vždy včas ![]()
No, teda ještě jsem nestihla ani dojíst a vy už jste toho tolik nakecaly.
A s těma bříškama.......já myslím,že je úplně jedno jaký jsme,jestli hubený nebo tlustý, hlavně že se líbíme těm svým doma a že bude mimčo zdravý. Takže tam koukejte ty svý bříška hodit, nebo uvidíte. Vždyť každá nastávající mamina je krásná!
Jo a ten můj manžílek u porodu bude.Chce měpodpořit, ale já myslím,že se tam pěkně rozbulí. On je takovej citlivka. Teda doufám, že hlavně bude na porod doma, protože z práce ho odvolat nemůžu ![]()
Moc se omlouvám, za tyhle moje metříkové a podpisové problémy, ale všem vám díky za rady.
Snad už to bude OK.
Ano Hani, už to máš pod čarou, takže se ti to bude objevovat pořád. Gratuluju ![]()
Hele Evčo neprovokuj, já se teda doma nafotím, ale bědá vám když se mi budete smát.
Moje břicho je totiž naprosto bzekonkurenční.
Já totiž nemám zvětšený jen podbřišek, ale už asi v 8 týdnu se mi vyboulilo už u žaludku
takže to mám jako pivní mozol
![]()
PAJK, já to mám úplně stejný! Už to mám nafouknutý i nad pupkem ![]()