Poradna duly
Jana Čurdová
Nové Jané po Ostravě určitě nejezdí, do teď se nedaly koupit
Zavinovačku jsem objednávala na www.babymax.cz
Nové ne, ale mi připadá, že v tom velký rozdíl není… Připadají mi skoro stejné… Budeš kupovat v obchodě nebo přes internet?
Rozáro, buď v klidu, když jsi zhubla před tím, tak zhubneš i teď uvidíš, ono se s tím asi moc dělat nedá, prostě si to musíme „užít“ každá. Taky z toho mám hrůzu.
Jsem dneska strašně utahaná, tak si jdu pomalu lehnout.
Dobrou
Určitě v obchodě, mám známou v Chiccu, takže tam budu kupovat komplet všechno, počítám se slevou 10-15%.
Teeda holky, vy jste se za těch pár hodin rozjely ![]()
Z těch vašich řečí o váze a špekách začínám mít depku, asi vás opustím a založím si nějakou diskusi „baculky“!!!
Báro s tou fotkou mě nějak přešla odvaha. Jak jsem viděla ty vaše plocháče!! Manžel se smál a ptal se jestli opravdu chci vystavit ty své špeky. Vždycky mi hladí břicho a říká: špečku, špečku vystrč růžky
![]()
Jsem ráda, že se ti ta zavinovačka líbí. Slíbila jsem si, že jakmile budu vědět, že genetika dopadla dobře, začnu nakupovat výbavičku. Jako první bude na řadě právě tato zavinovačka. Na odběry jdu zítra, tak snad bude vše OK.
Jo a tu zavinovačku si objednám asi spíš s tím modrým lemem.
ahoj holky,
mrzí mě, že nestíhám číst a odepisovat. Přes den v práci se k tomu nedostanu a tak si aspoň občas beru domů notebook, jen abych si to tady večer mohla pročíst. Koukala jsem do fotogalerie na vaše pupíky a je vidět, že fakt rostou, hlavně u Milis (která teda má jenom to břicho, jinak je jak vižlátko). Já mám zatím takovou bouličku, ale taky už to začíná být vidět, už nemůžu zapnout kalhoty. Fotku zatím nemám, ale až se k tomu odhodlám, tak taky pošlu.
Báro, tak to vypadá, že tady pracujeme jenom my dvě. Na jednu stranu strašně závidím všem na neschopence, na druhou stranu si uživám posledních chvilek mezi lidma než pak budu odřízlá od světa
Chtěla bych chodit do práce co nejdýl to půjde, abysme naspořili nějakou tu korunku. Právě si lámeme hlavu, jak skloubit mateřskou a stavbu baráčku, ale asi to tak jednoduše nepůjde. Sice jsem v práci od nevidim do nevidim, třeba dneska jsem tam byla od půl osmý do šesti, ale zatím to jde. Až to nepůjde, tak se na to vykašlu, vyhodit mě teď nemůžou.
Tak jsem se každým dnem chystala, že už to konečně oznámím všem v práci (zatím to věděl jen šéf a jedna kolegyňka) a oni mě dneska sami odhalili! Přišla k nám kolegyně, kterou vidím tak jednou za půl roku a nenápadně vyzvídala od mé kolegyňky (která to taky ještě nevěděla), jestli jsem prý přes vánoce tak ztloustla, nebo jestli jsem v tom
Tak na mě pořád tak koukali a pak jim to nedalo a zeptali se na rovinu. Tak jsem musela s pravdou ven
Nechtěla jsem to říkat moc brzo, abych to nezakřikla, ale když už je to na člověku vidět, tak to neutají. Jinak je mi strašně líto co se stalo Verunce, určitě má podporu nás všech, taky mám z toho vyšetření strach.
K těm chutím, musím to zaťukat, ale zatím jím pořád stejně tak jak jsem jedla. Občas (=každý den
) si něco sladkého dám, ale snažím se držet. Přes vánoce jsem přibrala dvě kila a minulý týden jsem zjistila, že jsem je zase schodila. Ale nechápu to, protože jím úplně stejně jak jsem vždycky jedla, ale dneska jsem měla už zase kilo nahoře. Myslím, že to teprve příjde a pak to půjde závratnou rychlostí ![]()
Jinak, vítám mezi námi Oli, mám radost, že je tu konečně taky někdo z Prahy a ne z Ostravy
Já nejsem přímo z Prahy, ale bydlíme hnedka u Prahy. Ta fotka s tím dortíkem mi dělala hrozný chutě
Oli, nemáš typ na nějaké těhu cvičení v Praze, nejlépe P4? Viděla jsem nějaký leták na cvičení v Thomayerovce, ale chtějí tam písemný souhlas od doktorky, tak počkám do příští kontroly.
Holky, kdy je ten veletrh kočárků v Brně? I když už máme tak trochu vybráno, tak by nebylo špatný odzkoušet si a porovnat víc kočárků včetně novinek…
S těma jahodama jste mi taky udělali chutě, ale kde je teď mám sehnat? tak si dávám aspoň mandarinku a kiwi, ale není to ono…
Pardón, že jsem vám to tady takhle zahltila, ale měla jsem absťák
nebojte, už končím…
Pajk, taky čekám do genetiky s nákupem výbavičky a hlavně taky do 20.týdne až budu vědět co to bude. Líbí se mi buď růžové nebo modré, ať je na první pohled poznat co to je. Už mám teda dvě neutrální bodýčka a manžestráčky, kterým se nedalo odolat…
Pajk, na testy ti držím pěsti. Já bych asi měla jít příští týden, ve středu jdu na kontrolu, tak se na to musim doktorky zeptat. Kdy budeš vědět výsledky?
No já právě naopak nechci malé oblékat do typicky klučičích nebo holčičích barev. Budu kupovat neutrál. Původně jsem si říkala, že je mi jedno jestli bude kluk v růžové, ale ustoupila jsem od toho, protože by se asi lidi nakukujíce do kočárku divili ![]()
Ten veletrh je od 14.3 do 18.3., ale první den (středa) je to jen pro zvané. Pro veřejnost až od čtvrtka.
http://www.bvv.cz/prodite
Chystá se tam ještě někdo? A kdy?
Rozara/1974/okr. Nový Jíčín/2.7.07/Daniel 96, Tadeáš 03
Bára/1976/Blansko/3.7.07/KO 19.1.
Minonka/Prostějov/5.7.07/KO 3.1./Nikolka V.04
Pavla „pajk“/26r./Opava-Rohov/5.7.07/KO 31.1.
Píďala/Liberecko/5.7.07
Oli „Oioik“/Praha/5.7.07
Jana „Janis“/9.7.07/KO 24.1.
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07/KO 25.1.
Mametka/stir 25r./Králevéhradecko/12.7.07/KO 16.1.
Petra „Kik“/1978/Praha/12.7.07/KO 24.1.
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07/KO 19.1.
Lenka „Milis“/Teplice/byk 1978/14.7.07
Eva „Koulička“/Brandýs n.L./15.7.07/KO 18.12./Nelinka (2/2000), Šiminka (7/2005)
Jitka „technicka.g“/27r./15.7.07/KO 7.12.
Adela „Ame“/stir 1974/A-Sitzendorf/16.7.07/KO 13.2.
mirka82/24 r./Ostrava/23.7.07
Eva „Vajo“/lev 1973/Brno/25.7.07/Melika (3r.)
Martina „Mabu“/Pardubice/29.7.07/KO 18.1.
Balda/29r./Ostrava/31.7.07
Silvie „Kim“/Ostrava/stir 23r./KO 25.1.
Drobek
Ahoj holky,
tak jsem tedy mezi Vámi naprosto mimo! Vůbec nestíhám všechno dočítat, natož odepisovat! Když nejsem zrovna v práci, tak vařím, peru, skládám kostky, poslouchám četbu ze Slabikáře..........., no nevím, nevím, kam tam ještě vměstnám to mimi.
Jen jsem chtěla k těm Vašim „špekům“.....na mě nemáte!!!! A pochlubit se taky tedy moc nechci, když vás tak vidím! Jsem jak sud! A musím plně souhlasit s Rozárou, že jsou prostě tělesné deformace, které po těch porodech zůstanou a už nejdou odpárat. Já jsem sice pokaždé zhubla a to docela dost, ale takovou rýhu v podbřišku od toho vyvěšeného obřího břicha mám pořád. Teď už se zase ta vytahaná kůže naplňuje, tak to tak není aspoň vidět.
Ještě jsem vám chtěla doporučit výborné mazání na bříško - přírodní oleje firmy SALUS (nevím, jestli se dají objednat přes net, já je kupuji ve Zdravé výživě). Mají jednu obrovskou výhodu - i když se vstřebají nemají žádné vedlejší příměsi, které by mohli škodit!!!
A ještě prosím Rozáru o radu - jak jsi prosím dostala do podpisu metříky pro tři děti? Mě to nepustilo z hlediska kapacity…prosím, prosím!!!!
Mějte se!
Nazdarek holky, můžu se k vám připojit? Jmenuju se Míša a jsem těhu 12+1. Termín mám 29.7. Jinak mám menší problém s registrací.Nějak se mi to nedaří, ale snad už brzy se taky závazně zaregistruju ![]()
Krásné ráno maminy a bříška
.
Vítám mezi náma Míšu,jen se přidej.
Kouličko ,
taky mi nešel dávat metřík všech dětí,ale pak koukám,že v červnu má jedna maminka 3 děti,čeká 4 a má je tam všechny.Tak jsem se ji taky prosila o radu a je to prosté,na www. lilypie.com jsou ty metříky v tom BBCode kratší,takže mi tam vlezly i ty fotečky.
Aktuálně neschovávaný pupek dnes slibovaný zatím nebude,přítel šel z odpolední hned na denní,tak ledaže bych použila stativ,ale do toho se mi moc nechce.
Přeji všem krásný den.