Poradna duly
Jana Čurdová
Moc díky za přivítání!
Dala jsem do galerie dvě fotky, pupík ještě vyfocený nemám. ![]()
Chtěla jsem ještě dodat k těm bolestem zad - docela mi ten velký míč pomáhá (četla jsem, že do 175 cm má být míč 65 cm v průměru, u vyšší postavy průměr míče 75 cm, tak snad to psali správě. Jinak má prý být opravdu pánev výš než kolena). Na bolesti v bedrech mi ještě zabírá, když ležím na zádech a pod bedra si dám ten malý míč (overball?) a převaluju se doprava a doleva…
Ty jo Báro, dívám se Ty už jsi daleko!!!
Kdy máš TP??
Mi ještě podle UTZ neřekli ![]()
Jinak mezi námi vítám Oli, nevěřila jsem, že by ještě někdo dorazil ![]()
Holky, my za chvíli ucítíme pohyby, co…?
Kim, taky díky za přivítání! ![]()
Co se týká těch pohybů, tak jsem minulý týden ležela ná zádech, v klídku sledovala večer televizi a dala jsem si ruce na břicho, po nějaké chvíli se mi zdálo, že cítím takový lehký převalení… No joooo,ale je mi jasný, že to jsem ještě zřejmě necítila mimi, to se asi přihlásila předtím snězená večeře… Všichni říkají, že to není možný, ještě něco takového cítit… ![]()
Kim, 3.7. TP a za 14 dní budu znát pohlaví
Pohyby by měl být začít cítit v 18tt.
Ahoj Oioik, hezký nick
vítám Tě mezi námi, to je super, že se ještě pořád maminy přidávají. Moc hezké fotky jsi nám přidala do galerky.
K těm pohybům…je tady někde diskuse kde řeší odkdy jsou pohyby cítit a některé maminy tvrdí, že už mimíska cítili ve 12. týdnu. Moc se mi to nezdá.
Prý ho nejlíp ucítíme, když si lehneme na levý bok. Báro ty už ho ucítíš každou chvíli
No já jsem vlastně jen 2 dny za Tebou, takže už se taky sleduju. Ale poslední dobou mám v břiše takové ty tiky, jestli mi rozumíte. Jako když vám cuká sval. Já ani nevím, jestli to poznám ![]()
Pajk, taky moc díky za přivítání, to je moc příjemný, jak jste všechny opravdu přátelský.:-)
Já myslím, že pohyby potom půjdou poznat, prý je to takové šimrání, které nemusí cítit každé, ale pak ty kopy už jsou prý krásně rozeznatelné.:-) Taky už se hrozně těším, až něco ucítím a bude to mimi.
S tou levou stranou je to zajímavý.
Vítám Oioik mezi námi… Já jsem tady taky nováček od minulého týdne…
Já asi pohyby ucítím jako poslední, mám termín až 25.7. tak mi potom musíte poreferevat jaké to je, ať to dobře identifikuji…
![]()
Kim: K tomu předporodnímu kurzu na Fifejdách jsem nic bližšího nenašla…
Vítám tě mezi námi Oi !!!
Já už bych holky chtěla taky tak moc cítit pohyby. Určitě si to pak budu užívat úplně jinak.
Jo a Minonko, to jsme jeleni dva !!
Vždycky se mě někdo zeptá v kolikátým sem a když to řeknu v týdnech, tak na mě čučí jak puk. Tak jsem se právě chtěla zeptat na ty měsíce.
Ahoj holky,
v první řadě vítám Oli. To je dobře, že se tu rozrůstáme.
Kim, já mám kontrolu taky příští čtvrtek a už se moc těším. Od včerejška mě zase přepadají myšlenky, jestli je mimi v pořádku.
Jinak jsem přidala do galerky fotku s bříškem. Tak tam koukejte taky nějaké přidat.
Milis
Ahoj holky.
Vítám Oioika ,další maminka,juj,to je dobře.
Mili, koukám,že ses fotila v podobném rohu pokoje jako já,dokonce máte i zelené stěny jako my.....hm,jinak bez komentáře…všimla sis,jak jsem se včera fotila já?tepláky,aby pěkně schovali břuchošpek a ty si je klidně dáš co nejníže,aby ti byla vidět pánevní kost,kterou já mám obalenou tukem.
Báro, já se fotit v takovém prádelku,které mimochodem již dávno nosit nemohu…to by jste se nasmály.
Jinak hlásím,že prďolku už tak týden cítím,dokonce včera,když přítel přišel z odpolední a chtělo se mi už dost na WC,močák přeplněnej,tak v leže na zádech přítel dal ruku na břicho a přitlačil,což jsem ho donutila,hehe,málem jsem se u toho počurala a cítil prďolku taky.....holky,přála bych vám to vidět,málem plakal.