Poradna duly
Jana Čurdová
Kim: Uvažuju taky o Fifejdách, sice bydlím asi 1 km od Porubské, ale můj gynekolog je primář Fifejd, takže asi půjdu tam.
Ahoj Mabu,
před týdnem jsem prodělala docela šílenou virózu, ležela jsem 14 dní, 5 dní jsem se to snažila zvládnout bez antibiotik, ale nakonec doktorka řekla, že se nedá nic dělat a napsala mi je. Paralen jsem měla hned od začátku, 2× denně mě to napsala, takže pokud už máš první trimestr za sebou, tak nemusíš mít strach a klidně to můžeš, ale k doktorce si raději zajdi. Jak říka Kim, ve druhém trimestru už to mimčo zvládne když je nejhůř. Přeji berzké uzdravení.
Jinak k těm jahodám, jste mě pěkně namlsaly, tak jsem hned z práce jela pro jahody a neměli, tak jsem si koupia litchi a taky bylo móóć dobrý ![]()
Kim, k té neschopence, pokud máš rizikové těhu, tak z toho důvodu máš asi omezené vycházky, podle mě se tím tak trochu sychrují.
Holky, chtěla jsem se zeptat, taky se vám tak strašně změnily vůně? Mě úplně děsně, mám doma 2 parfémy a ani jeden nemůžu používat
Tak kdybyste někteá měla zájem, nechám za výrazně lepší cenu. Jsou skoro úplně plné.
Lacoste Inspiration 50ml parfémovaná voda téměř nepoužíváno, prodává se za 1499,–, koupila jsem za 899,– a prodám za 700,–
Guccy Envy Me 2, limitovaná edice, 100ml, toaletní voda, téměř nepoužíváno, původní cena 1799,–, koupila jsem za 1399,– prodám za 1000,–.
Tak kdyby se to některé z vás hodilo …
já dneska očichávala v parfumérii půl hodina a nakonec koupila nového Hugo Bosse Boss Femme, je to taková klasika a decentně voní. Tak snad se mi bude líbit déle než tři dny ![]()
Jéééé Rozáro, tak to já tam svoji fotku raději ani dávat nebudu, jsi den přede mnou a bříško máš krásně plochý! To já proti tobě vypadám tak o 2 měsíce dopředu! Šmarjáááá, od zítřka přestávám jíst sladké nebo se v 7 měsíci ani nevejdu na fotku.
Tak už jsem to chtěla vypnout ,probogha,sedím tu už skoro 2 hodiny
.
Báro,
dej tam fotečku a nepřej si vědět napokolikáté je to focený a cenzurovaný a upravovaný
.Přítel mě chtěl fotit ráno,ale když jsem viděla jak nemilosrdně drží ten foťák…tak jsem teď večer překecala syna
.....a asi 10 fotka a úhel pohledu a shrnutí a vyhrnutí trika
…a vážně je mě kus,i dr. mi říkala,ať brzdím a sousedka z baráku,kde jsme bydleli do září a neviděla mě od t=é doby,říkala,že je vidět ,že se mám dobře,že je mě kousek:-).
Jen tam taky házejte fotečky…a já slibuji,že příště ty tepláky shrnu níže ,ať tak moc to bříško nedrží…a vůbec,příště se do nich nevlezu ![]()
Báro,
toho Hugo Bosse Femme jsem dostala od manžela teď k vánocům. Je to vůně fakt decentní, příjemná a nevadí mi. Vzala bych si od tebe parfém hned, ale to by nesmělo být po vánocích. Nestačím to spotřebovat. Jinak mě se ty vůně kupodivu nezměnily.
Tak já se jdu podívat na nové fotečky.
Rozáro, takhle jsem vypadala v 9. týdnu. Kde máš těch 4-5 kg nahoře? Já nic nevidím a promiň, ale ta sousedka je slepá ne? No holky těšte se na sobotu až tam dám tu svoji. ![]()
Báro, od zítřka začínám také s tou zdravou výživou. ![]()
Holky neštvěte mě
,
vážně jsem jak vepřík,dobrá příště tam hodím opravdu s bříškem pod tepláky a trikem o trochu výše nebo lépe-bez trika.Mít ho vyhrnuto o trochu víc,tak ty špeky i na těch zádech vidíte,já jen ještě chvíli,dokud to jde chtěla být trošku zakrytá ![]()
Však jsem dr. říkala,že ty kila nejsou až tak spojena s těhu.
Tak jestli chceš Rozáro vidět vepříka, tak se ráno podívej do galerky, jo? Milis, tak si držmě palce s tou zdravou výživou ![]()
Holky,
prohlížela jsem si teď čerstvě narozená miminka ve fotogalerce leden 07 a jsou fakt nádherná.
Já už chci taaaaky.
No Báro, co blbneš? Ty vůbec nemusíš začínat se zdravou výživou. Holky já to asi nevydržím a zítra se nechám vyfotit od Martina a pošlu ji tam taky. Jsem jak blázen. Před chvílí jsem se natáčela před zrcadlem a čučela na ten svůj pupek. Je fakt, že když trošičku změníte úhel pohledu tak bříško vypadá úplně jinak.
Tak zítra
Ahoj
Tak jsem koukala na galerku a rozhodla jsem se, že teda svojitam ještě dávat nebudu
Vy jste jak nažraní hadi!!! já zatím přibrala jen 2 kg, ale břicho mám teda 2× větší než ty Báro!!! ![]()