Poradna duly
Jana Čurdová
Pilates bych taky chtěla zkusit, ale nevím, jestli těd v těhu je dobré začínat něco nového, když jsem to před tím nědělala, navíc mám 2× týdně cvičení a 1× týdně plavání, takže toho mám teď až až.
K tomu spodnímu prádlu … moje tolik oblíbená tanga jsem přesně z tohoto důvodu přestala nosit a nosím kaltohky s nohavičkou nebo ty úplně rovné (vypadají jako obdélník), přijde mi to teď pohodlnější a prý je to v těhu lepší.
S chozením na záchod to mám stejné, budím se v noci, ale naštěstí jen tak 1× za noc.A k tomu úniku moči prý dochází, resp. může dojít po porodu právě z důvodu povoleného svalstva pánevního dna.
Kim, jak to cvičení probíhá (pilates) a jaké má účinky?
Se musím smát
…já vím, že to není sranda a že nás to všechny čeká, ale jak si to tady tak pročítám, tak si připadám, jak v domově důchodců
Inkontinence, hemeroidy, křečové žíly.......já nevím, že jsem se na to těhu tak těšila ![]()
Kim taky mě občas píchne tam co jsou vaječníky. Jsou to většinou 3 krátké ale intenzivní pichy a dost bolí. Říkala jsem to dr. a ta řekla že je to taky zvětšující se dělohou. Prohmatala mě a řekla že je to v poho, tak snad…
Břicho mažu každý večer, ale jen břicho, stehna a prsa zatím ne, asi bych měla co…prsa mažu občas dětským olejíčkem.
Na záchod jsem chodila taky tak kolem 5, někdy i dřív, ale poslední dobou musím zaklepat, stačí mi to až v půl 7, když vstávám. Zato přes den si připadám jak Žofka.
Noo asi budu muset vyrazit na nákup spodního prádla, vždyť já už doma asi ani normální kalhotky nemám ![]()
Kim, kurz stál 3200,– a obnáší 1× týdně 2 hodiny (hodina cvičení + hodina přednášky) a celé to bude trvat 15 týdnů a to druhé je jen plavání (30min. cvičení na balonech a 30min. plavání) tam jsem si koupila permici, takže hodiny stojí 55,–Kč.
Jinak Pajk, včera, když jsme se v kurzu bavily o tom co nás čeká, tak jsem si myslela, že jsem vlezla do špatných dveří!!! Dneska se mi to celé rozleželo v hlavě a měla jsem z toho schýzu jako prase, tak mě přítel vytáhl na oběd, nejdřív jsem bulela do polívky a pak jsem si řekla, že se tomu nebudu poddávat a začala jsem pracovat. Hledám na svoje místo někoho nového, takže brouzdám po různých serverech a pročítám CV.
A k těm spoďárům … musela jsem si nakoupit pár nových a včera nám doporučila aspoň pár těhu kalhotek, jsou prý z velmi kvalitního materiálu, prodyšné a netlačí v tříslech, což je prý podstatné, protože tak se zpomaluje krevní oběh a dělají se křečáky, tak si aspoň dvoje troje hodlám koupit.
Ahoj holky,
tak si čtu vaše povídáníčko za 2 dny a probraly jste toho zase dost.
Hned na začátku bych chtěla ještě vzkázat Verunce, že je mi to strašně líto, co se jí přihodilo. Nedokážu si to vůbec představit, ale jsem si jistá, že bych se zachovala stejně jako ty. Určitě to tvé rozhodnutí neodsuzuji. Jsem možná zbabělec, ale já bych na to neměla se starat o děťátko s takovou vadou. Mám teď větší strach jak mi dopadne odběr krve na vývojové vady, který mě čeká 22.1. ![]()
K tomu cvičení. Mně doktor vše zakázal (i sex), ale na poslední kontrole jsem se ho ptala, kdy mi vše povolí, jestli povolí. Jelikož nemám žádné problémy a vše je o.k., povolil. Tak tedy uvažuji o nějakém cvičení.
Půjdu se na vše optat a pak se rozhodnu, kam budu chodit a kdy začnu.
Kim , já chodím na záchod 2-3× za noc. Mám to spaní šíleně přetrhané. Dnes jsem si šla lehnout v 1h. ráno a vylezla jsem z postele v 10,30h. Mamka se mě dnes lekla, protože mám hrozné kruhy pod očima.
Co se týká mazání, tak jsem si koupila masážní balzám proti striím a celulitidě pro těhulky od Dermacolu. Mažu se každý večer a někdy i ráno nebo přes den, když mám opět suchou kůži. Tak snad to trošku pomůže.
Už mi přišly manžestráky od Bebefieldu a jsem docela spokojená. Když jsem je ale vybalila, tak jsem byla rozhodnutá, že je vrátím. Barva je jiná než je na jejich stránkách a jelikož jsem hrozná puntíčkářka, tak jsem na nich našla i drobné vady v materiálu. Sedí mi ale bezvadně a jsou moc pohodlné, tak jsem si je nechala. Manžel mě přemluvil a ty vady se snažím nevidět. Vidět normálně nejsou, jen po důkladném pátrání.
Ještě si koupím jedny kalhoty a tentokrát asi rifle, ale bojím se, že když je objednám zase u Bebefieldu, tak budu zklamaná z té barvy.
Včera jsem si začala vypracovávat seznámek výbavičky. Ještě si ho upravím a přepíšu do PC a pak začnu pomalinku nakupovat. Na hory nejedeme kvůli sněhu, takže alespoň zbude víc korunek na mimíska. V pokojíčku mu už házíme do kasičky větší drobné, které každý den najdeme v peněženkách. ![]()
Tak já už budu končit nebo to budete číst ještě zítra. ![]()
Mějte se papa.
Milis
Musím se pochlubit, dneska mi přišly první kalhoty z mimibazaru. Jsou sice na léto, ale vynosím je i na slavnostní příležitosti, které mě v brzké době čekají. V pondělí čekám šusťáky na doma a před malou chvílí jsem si zaplatila manšestráky. Funglovky za 575,–.
Ve středu jdu na ty odběry, počkám na výsledky a pak už si objednám i ty náádherné zavinovačky, které tam nabízejí. Báro je tam i ta co sis objednala Ty, stojí 330 a jsou tam 3 různé druhy výšivek. Jednu si chci taky objednat. (doufám že Ti to nevadí
)
Ahojky…
Tak se hlásím do klubu. Doufám, že se k vám ještě můžu přidat, protože jsem se koukala, že jste tady spolu už docela dlouho…
Ahoj Mirko, no to víš, že se můžeš přidat!! zkušeností a červencových miminek nebude nikdy dost ![]()
Jen nám o sobě něco pověz ať jsme v obraze!!
Jsem z Ostravy, je mi 24r. Miminko se nám podařilo třetí měsíc od vysazení antikoncepce… Termín mám todle PM 25. července a podle UZ 23. července.
Teď se snažím prokousat celou diskusí, jsem už na 15 straně…
Tak to nebudu rušit
hodně štěstí a pevnou vůli!! Je toho požehnaně, ale aspoň nás všechny poznáš
Ahoj Pajk, to víš, že to nevadí, já tu zavinovačku taky našla na mimibazaru a když jsem tam napsala, tak mě paní odepsala, ať si to objednám přímo na jejich webovkách.
A vítám samozřejmě Mirku! To máš co dělat, něž se těma našema příspěvkama prokoušeš
Takže zase posílila OVA koukám
Přeju hodně zdraví a pohodové těhu!
Ahojky holky,
tak jsem se úspěšně pročetla až na konec a mám v tom pěkný miš maš
Jinak mimi mělo min. týden 3,92 cm (11tt+2). A jinak, kdy vám přestalo být špatně? Mi je pořád zle a mám už 7 kg dole… Nemůžu ani jíst ani pít. A navíc jsem ve čt. měla pozitivní nález v moči (krev, bílkovina) odpoledne jsem hodně pila a druhý den to už bylo dobré. Stalo se některé z vás? Jinak Ostravačky, už jste zvažovaly kterou porodnici?
Přeji pohodový den a užívejte si těhu ![]()
Mirko, mě přestalo být špatně ve 13tt, ale žaludek na vodě mám pořád ![]()