ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
10.1.07 13:18

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.1.07 13:23

Ti chlapi jsou líní co :D Ten můj se taky diví, že už si chystám seznámek a začínám nakupovat (zatím jen teoreticky :lol: )
Jsem ráda Kim že jste v pohodě. Velikostně jsme na tom tak stejně, my jsme trošku menší. Na ten velký UTZ už se taky těším.
Já vlastně taky nevím, kam všechny ty věci uložím. A taky vůbec nevím, kam se miminko narodí. Začínáme totiž předělávat domeček po babičce a vůbec nevím, kdy se nám podaří přestěhovat. Ještě jsme totiž nezačali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.1.07 13:25

Báro já jdu za 14 dní taky na ples ale šaty mám už z předloňska, jen jsem v nich ještě nebyla. Jsou to přešité šaty po mojí babičce!!! Vezmu si je taky ke kalhotům. Pak se vyfotím a hodím je do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 13:35

Kim, velký UTZ se dělá až ve 20tt, ty jsi byla zřejmě na to ve 13tt kde sledují šíjové projasnění:-) Dělá se od 11 do 13tt. Velký se dělá ve 20tt a doktor si prohlíží detailně orgány miminka, jeslti nemají žádnou vadu.

Pajk, tak to jsi v pohodě, když se do nich vlezeš. Já si koupila šaty vloni na ples nové a sice se do nich vejdu, ale přes bříško tolik tlačí, že nejsou vůbec pohodlné. A pak jsem si koupila ještě jedny, ty jsou elastcké, černé, ve předu se zelenou krajkou, ale neměla jsem je ani jednou na sobě! Stály 2500,– a chodím se na ně dívat do skříně, nějak se v niách necítím. Vidíš, mohla bych hodit fotku na web, třeba by se daly za nějaký peníz prodat.

Holky teda můj chlap je vzornej, už se mnou byl několikrát nakupovat a úplně v pohodě, žádnej komentář :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
10.1.07 13:40

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.1.07 13:41

Báro vlezu do nich, protože jsou prostřižené pod prsy a tudíž jsou volné :P
No já myslím, že manžel by se mnou taky na ty nákupy jel, ale já vlastně ještě vůbec nevím, kam bych v Opavě měla jet!! Nevím, kde mají miminkovské obchůdky, zatím jsem se o to tak nějak nezajímala.
Tak jsem si řekla, že si udělám seznámek, prozkoumám internet, za kolik tam co seženu, pak zjistím, kde jsou ty obchůdky v Opavě a budu srovnávat. Jůůů to mě bude bavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 13:41

Jinak s tou rekosntrukcí domu ti vůbec nezávidím, věř, že vím, co to je. Taky jsem s bývalým manželem rekonstruovali starší domek, bylo to hrzoné, protože jsme v tom ještě museli bydlet. Zůstaly jen obvodové zdi a všechno se dělalo znovu, včetně nástavby a střechy a přistavovali jsme i do zahrady. No a dopadlo to tak, že jak jsme to celé přestavěli, tak jsme se rozvedli a já byla ráda, že od tama můžu vypadnout.

Takže přeju pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.1.07 13:43

No tak to pěkně děkuju :lol: Doufám, že až to dostavíme, nedopadnu stejně jako ty :D (nezlob se, to měl být žert)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 13:49

V pohodě :-) Já už to beru sportovně, hlavně jsem ráda, že je to za mnou. Ted jsem skoro tři roky s přítelem a žiju úplně jinej život. Já to taky nemyslela jako narážku, že byste se potom měli rozvést :-))))

Já jsem mu ho raději nechala, i když byl po mají babičce a koupila si vlastní byt. Máme sice jen 2+kk, ale vrazila jsem do něj spoustu peněz, takže vypadá k světu, ale bohužel velikost do budoucna nevyhovuje, takže jsme se rozhodli koupit i sousední byt (patří příteli Martinové mamky) a spojíme ty dva 2 pokojové dohromady a budeme mít 115m 4 pokojový byt. Ale to zřejmě budeme řešit až na konci letošního roku, takže neboj, taky máme ještě ještě jednu rekonstrukci před sebou.

Pajk, ty jsi přímo z Opavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 13:53

Kim, to oni vždycky všechno měří :-) Navíc velký UTZ je povinný a dělá se opravdu až ve 20tt, takže to už by jsi teď musela být ve 20tt a ne ve 13tt a musela by jsi vidět pohlaví miminka :lol: Ten opravdu velký nás všechny teprve čeká :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.1.07 13:58

Nejsem přímo z Opavy, jsem z vesničky 20km severně od Opavy. Jsme prakticky až na polských hranicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
10.1.07 13:59

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
10.1.07 14:01

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 14:02

Kim já se s tebou hádat nebudu a nechci, já byla na stejném UTZ jako ty dnes už ve 12tt a taky jsem za něj platila, taky malému všechno měřili, dokonce i nosní kůstku! Ale velký to opravdu není, ale klidně tomu tak říkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.1.07 14:04

Jé Pajk, to je škoda, že bydlíš tak daleko, občas jezdím služebně do Ovy, ale Opava je ještě kus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí