Poradna duly
Jana Čurdová
Ti chlapi jsou líní co
Ten můj se taky diví, že už si chystám seznámek a začínám nakupovat (zatím jen teoreticky
)
Jsem ráda Kim že jste v pohodě. Velikostně jsme na tom tak stejně, my jsme trošku menší. Na ten velký UTZ už se taky těším.
Já vlastně taky nevím, kam všechny ty věci uložím. A taky vůbec nevím, kam se miminko narodí. Začínáme totiž předělávat domeček po babičce a vůbec nevím, kdy se nám podaří přestěhovat. Ještě jsme totiž nezačali ![]()
Báro já jdu za 14 dní taky na ples ale šaty mám už z předloňska, jen jsem v nich ještě nebyla. Jsou to přešité šaty po mojí babičce!!! Vezmu si je taky ke kalhotům. Pak se vyfotím a hodím je do galerky.
Kim, velký UTZ se dělá až ve 20tt, ty jsi byla zřejmě na to ve 13tt kde sledují šíjové projasnění:-) Dělá se od 11 do 13tt. Velký se dělá ve 20tt a doktor si prohlíží detailně orgány miminka, jeslti nemají žádnou vadu.
Pajk, tak to jsi v pohodě, když se do nich vlezeš. Já si koupila šaty vloni na ples nové a sice se do nich vejdu, ale přes bříško tolik tlačí, že nejsou vůbec pohodlné. A pak jsem si koupila ještě jedny, ty jsou elastcké, černé, ve předu se zelenou krajkou, ale neměla jsem je ani jednou na sobě! Stály 2500,– a chodím se na ně dívat do skříně, nějak se v niách necítím. Vidíš, mohla bych hodit fotku na web, třeba by se daly za nějaký peníz prodat.
Holky teda můj chlap je vzornej, už se mnou byl několikrát nakupovat a úplně v pohodě, žádnej komentář ![]()
Báro vlezu do nich, protože jsou prostřižené pod prsy a tudíž jsou volné ![]()
No já myslím, že manžel by se mnou taky na ty nákupy jel, ale já vlastně ještě vůbec nevím, kam bych v Opavě měla jet!! Nevím, kde mají miminkovské obchůdky, zatím jsem se o to tak nějak nezajímala.
Tak jsem si řekla, že si udělám seznámek, prozkoumám internet, za kolik tam co seženu, pak zjistím, kde jsou ty obchůdky v Opavě a budu srovnávat. Jůůů to mě bude bavit ![]()
Jinak s tou rekosntrukcí domu ti vůbec nezávidím, věř, že vím, co to je. Taky jsem s bývalým manželem rekonstruovali starší domek, bylo to hrzoné, protože jsme v tom ještě museli bydlet. Zůstaly jen obvodové zdi a všechno se dělalo znovu, včetně nástavby a střechy a přistavovali jsme i do zahrady. No a dopadlo to tak, že jak jsme to celé přestavěli, tak jsme se rozvedli a já byla ráda, že od tama můžu vypadnout.
Takže přeju pevné nervy!
No tak to pěkně děkuju
Doufám, že až to dostavíme, nedopadnu stejně jako ty
(nezlob se, to měl být žert)
V pohodě
Já už to beru sportovně, hlavně jsem ráda, že je to za mnou. Ted jsem skoro tři roky s přítelem a žiju úplně jinej život. Já to taky nemyslela jako narážku, že byste se potom měli rozvést ![]()
Já jsem mu ho raději nechala, i když byl po mají babičce a koupila si vlastní byt. Máme sice jen 2+kk, ale vrazila jsem do něj spoustu peněz, takže vypadá k světu, ale bohužel velikost do budoucna nevyhovuje, takže jsme se rozhodli koupit i sousední byt (patří příteli Martinové mamky) a spojíme ty dva 2 pokojové dohromady a budeme mít 115m 4 pokojový byt. Ale to zřejmě budeme řešit až na konci letošního roku, takže neboj, taky máme ještě ještě jednu rekonstrukci před sebou.
Pajk, ty jsi přímo z Opavy?
Kim, to oni vždycky všechno měří
Navíc velký UTZ je povinný a dělá se opravdu až ve 20tt, takže to už by jsi teď musela být ve 20tt a ne ve 13tt a musela by jsi vidět pohlaví miminka
Ten opravdu velký nás všechny teprve čeká ![]()
Nejsem přímo z Opavy, jsem z vesničky 20km severně od Opavy. Jsme prakticky až na polských hranicích.
Kim já se s tebou hádat nebudu a nechci, já byla na stejném UTZ jako ty dnes už ve 12tt a taky jsem za něj platila, taky malému všechno měřili, dokonce i nosní kůstku! Ale velký to opravdu není, ale klidně tomu tak říkej ![]()
Jé Pajk, to je škoda, že bydlíš tak daleko, občas jezdím služebně do Ovy, ale Opava je ještě kus ![]()