ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.1.07 19:08

Holky, na svatbu se těšte, já jsem si to moc užila, půjčila jsem si krásný šaty, nechala jsem se hezky namalovat a učesat, bylo to bájo a cítila jsem se moc dobře a tím pádem jsem si to užila. Naproti tomu můj manžílek byl nervozní jak pes, trávil se svatebčany dopoledne, zatímco já jsem byla u kadeřníka atd.Před obřadem byl celej zelenej a v průběhu obřadu si žmoulal sako.Vrcholem všeho bylo, když mi na prstýnek nastavil pravou ruku místo levý, naštěstí mi prstýnek nešel na:,–(it a tak nás napadlo, že to není ta správná ruka, zasmáli jsme se, prstýnek navlíkli na ten správnej prst a bylo to. Na svatebním videu je to vidět a je to docela legrace. :lol: Co by to bylo za svatbu, kdyby vše proběhlo úplně hladce. No, mohla se stát spousta horších věcí. Míša

• Citovat
  • Upravit
376
17.1.07 19:16

Ahojky,
Jé Míšo, úplně vidím svýho manžela. Ten byl o svatební den to samé. Byl celej prkenej. :lol: Já jsem si to taky moc užila.

Jinak manžel chce být také u porodu a podpořit mě. Já si to také moc přeji. Je to hasič záchranář, tak snad musí něco vydržet ne?

Koukám, že pupíčky do galerky přibyly. Všechny jsou super. No jo už se nám to prostě kulatí. Já jsem tam včera dala omylem moje foto 2×, protože mi to nějak nefungovalo. Tak se omlouvám.

Zatím pa
Milis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 19:30

Tak můj manžel taky chce být u porodu a já budu ráda, když tam bude, protože si myslím, že je škoda, když je muž o takovej zážitek ochuzenej. Ale to záleží…někdo by k porodu nešel. To máš Millis dobrý, hasič a záchranář to určitě zvládne, mám ale trochu obavu o mýho manžela, tuhle už se mi svěřil, že má strach, aby něco nepokazil na cestě do porodnice, já nevím, myslel asi aby nenaboural nebo tak :D ale nerada bych ho podcenila, možná nakonec bude on ten, kdo situaci lépe zvládne a za histerku budu já :oops: Míša

• Citovat
  • Upravit
1947
17.1.07 19:37

Hele tak jsem se teda pochlapila a hodila 2 fotky do galerky, ale běda vám, když se budete smát!!! Jsem fakt pašík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 19:39

Ahoj holky, tak jsem dorazila z práce. Uff, jsem pěkně utahaná, zítra naštěstí dělám jen do 14:30 a pak mám dvě hodiny kurz a cvičení. Příští týden musím služebně do Olomouce a do Jihlavy. Začíná mě to unavovat dřív něž předtím:-( Ale snad to ještě do konce dubna vydržím, pak už bych měla nastoupit na mateřskou. Někdy vám docela závidím, že jste doma.

Koukám, že jste tu stihly probrat kde co, hlavně svatbu. No já mám už jednu za sebou a do té druhé se opravdu neženu. Ale určitě se máš KIM na co těšit, bude to fajn, uvidíš, jen se nesmíš zbytečně stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 19:40

Pajk: Ty fotky jsou fajn, mimi už ti pěkně roste… :D Když ty jsi pašík, tak já velryba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 19:41

PAJK, proč bysme se ti měly smát? Vždyť je to super! Máš krásný bříško!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 19:48

Holky, to je strašná škoda, že jste všechny z opačnýho koutu republiky, Ostrava nebo Praha :-( Já bych s váma tak ráda zašla na kafíčko a pokecela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 19:48
:oops: :roll: :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.1.07 19:59

Tak mi jsme si konečne pověsili novou LCD televizi na stěnu a koukáme. Mám radost.

pajk, máš krásný bříško!!!!!!!!!!!! Jakej špekoun, prosím tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 20:05

Tak hezký pokoukáníčko, já jsem kupovala LCD loni v březnu, to stálo LG ještě 39tis.! A dneska se dá koupit za polovinu o míň, k zlosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 20:08

Hooolky vy jste zlatíčka, takhle mi zvednout náladu :D dík za pochvalu, ale mi se ten můj pupek fakt nelíbí :x a navíc je ta fotka rozmazaná, jak se u focení manža smál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 20:12

PAJK, mě se moje břicho taky nelíbí, jen ty ostatní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 20:23

Báro počkej až se nám vypnou, ta budou krásná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 20:31

Jo jo, u mě to jde docela rychle, každý den je větší a větší. Včera večer mě tam něco „šimralo“, tak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale dneska, když jsem po příchodu z práce zase ležela a odpočívala, tak mě to tam zase šimralo :-) Ale to asi ještě nemůže být mimčo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí