Poradna duly
Jana Čurdová
V tom odkazu, co jsem posílala, je uveden i počet dětí tak pojmenovaných za rok 2005.
Taky se snažím vybírat podle toho, aby jméno bylo v souladu s příjmením a jelikož bude mít dítě příjmení po partnerovi a ten se jmenuje Grünwald, což je typicky neměcké a tak musíme vybrat nějaké jednouché jméno.
Báro já chci taky Martínka
Klučičích jmen se mi líbila spousta a jediný Martin prošel. Holku jsem chtěla Elišku, ale neprošla, tak jsem si pro:,–(ila alespoň Marušku.
Mirko taky jsem mimi pořád říkala Maruško, ale už jsem se rozhodla s tím přestat. Za chvíli mě uslyší,nakonec to bude Martin a bude v tom mít chudák chaos ![]()
Příjmení bylo další kritérium. Původně se mi líbil Filip, ale příjmení začíná na P tak by to znělo blbě… No není to jednoduché a stejně se v:,–(ím, že dětem se nezavděčíme ![]()
Jéé tak to je super, mě se zase jiný klučičí nelíbí
My máme pracovní název Martínek, tak už bych toho taky měla nechat, protože počítám na 95% s holčičkou ![]()
Ono se to lehce řekne přestat, ale jak jim chceš říkat?
Mimi mi připadá takové neosobní…
Uwe ani Udo je sice německé, ale obávám se, že tohle by mě dítě neodpustilo Pajk
A já sobě taky ne ![]()
Když mi někdy bývá hodně zle, tak říkám, že je to malej vetřelec
Ale samozřejmě to myslím z legrace.
Já znám jen pár lidí, kterým se líbí vlastní jméno… Já si zase říkám, že když se jim to nebude líbi, tak se můžou v 18 přejmenovat a klidně jim to i zaplatím ![]()
Když zlobí tak mu říkám zloduchu… Mě prostě nenapadá jak "tomu
" říkat.
Tak to my máme pracovně Bonďu, Bondíka, když bude v tom bondovským roce (2007) ![]()
Erik ani david nee, Davídka má teď 3týdenní kamarádka a Erika nechci. Já už mám ve jménech jasno, měnit už to asi nebudeme ![]()