Poradna duly
Jana Čurdová
Majusko, ja jsem v té době měla spíš špeky…
Ale ted už se pupík docela zakulatil, i když ty špíčky cítím pořád. ![]()
Pletení, že namáhá dělohu? Tak to by mě teda nenapadlo… nestraš, já pletu skoro pořád… ![]()
Bára: nene, z Ostrova u Karlovejch Varů. Přestěhovala sem se sem z Plzně teď v červenci.
Já byla u doktora minulej tejden, to sem taky krvácela,ale všecko bylo OK, dělal mi ultrazvuk. Dneska to fakt bylo malilinko krve, tak tam ani nepojedu, radši budu co nejvíc v klidu.
Mě taky dělá usg pokaždý, ale na ty velký ultrazvuky posílá všecky do nemocnice, asi to tak maj tady zařízený. A přitom je to primář Varský porodnice. Je moc fajn.
Že jooo? Mně se to taky zdálo jako naprostá blbost! Takže Zuzko díky, pustím se do pletení! Tedy až se vrátím z práce… ![]()
Tak to já mám pupík docela vypnutej… špíčky tam moc nejsou, je takovej pevnej, klenutej…
Mně bude ve čtvrtek brát krev a výsledky budu mít až za 14 dní, 8.2. A někdy jim to prý moc nejde,tak to by zavolali,ať přijdu na odběry ještě jednou. A myslím si,že ve čtvrtek mi bude dělat i ultrazvuk, to můj doktor dělá skoro při každé prohlídce, aby si prý miminka ohlídal. Jen minule mi ho nedělal,jen se ptal jestli mi něco není.
Na velký mě ale prý objedná toho 8.2,abyh byla ve dvacátým týdnu.
Zuzko: Prý všechny ruční práce jsou fyzicky náročné
Kámoš mi to říkal, tak nevím… zrovna jsem háčkovala a tak mi říkal, ať se nestrhám a prý to četl na internetu… Ale nepátrala jsem po tom, jestli to je pravda…
majuska: Tak hlavně odpočívej… taky to mám za sebou, ale radši jsem jela k dr. Bála bych se to nechat jen tak… uvidíš jak Ti bude, no…
Pletařky, jediné, co může vadit nebo se nedoporučuje je dlouhé sezení v jedné poloze, tak si dejte hladce obrace a pak projít ![]()
Já mám teda břicho už velký, ale taky tam mám špíčky ![]()
No jo, tak to jsem fakt ještě neslyšela, že ruční práce tak namáhaj… ![]()
Bára: já vim,ale 7.2. už budu 16 a to už by mělo bejt vidět. A když ne tak až toho 12.března,ale to už bude na 100%. Sem hrozně zvědavá.
Co byste chtěli? Holku nebo kluka?
Jo když si dám hladce obrace a půjdu se projít, tak to ten můj chlap se toho svetru nedočká… ![]()
Holky, já jsem musela ležet 14dní přes vánoce, trvalo to víc něž týden, ale už je to dobrý, tak se raději šetřete.
To já jsem taky moc zvědavá co to bude, ale to si ještě počkám než se to pozná na UTZ… Ale manža je asi víc nervózní… chce kluka… jak jinak… ![]()