ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
23.1.07 13:29

Kim: Zubaře nevím, k zubaři chodím ještě v místě bývalého bydliště (ve Fulneku), ale vždycky tam trávím celé dopoledne i když jsem objednaná. Ale nemám problémy (zatím… musím to zaťukat), tak tam chodím jen 2× ročnš na preventivku. Jsem zvědavá, co mi řekne teď, jsu příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 13:30

jee, tak to sem ráda, že nejsme jediný blázni, co kupujou a plánujou. ale hračky zatim žádný nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 13:30

Už ho zkoušel… :D Je to auto jeho snů - žluté lamborgini gallardo. Je z něj úplně vedle… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 13:33

holky, já sedim od rána na netu, sotva sem se převlíkla z pyžama

Mirka: to bude to autíčko uplně oježděný, než si s nim bude moct malej hrát(nebo malá) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
23.1.07 13:35

Ahoj holky!

tad snezi uz co jsem se probudila, Bublinka byla na ranni prochazce uplne nadsena!

K seznamku, posledni visi na strane 70, mam to zalozeny v bookmarkach, ale od ty doby se uz nikdo nepridal (jsou tam Mirka, Oli, Zuzka i Marketa). Co kdybych ho proste povesila treba jednou za tyden se zadosti o pripadne aktualizace tak, ze mi poslete SZ? My uz povidame tempem, kterym se to neda vubec dohledavat zpetne, co kde padlo mezi reci. a kazda muzeme mit v seznamku prave to, co tam mit chceme. je to ok?

Mimisek mi zatim o sobe moc vedet nedava, ale kdyz jsem rano lezela a pritiskla si dlan pevne na brisko, tak jsem tam citila mnohem vic, nez jenom prutok krve rukou, tak snad uz brzo neco ucitim i tak, moc a moc se tesim!

Mejte se dneska jeste moc hezky,

ame a vurmicek (to je prave nas pracovni nazev).

PS vcera jsem pred spanim loudila z martina nejaky jmena, nebyl schopny opravdu vubec nic rict, pry si to musi rozmyslet! tak jsem mu to dala za ukol, premyslet, aby se taky mimi jmenovalo tak, jak se to bude libit i jemu, ne jenom me, at nema pocit, ze jsem ho umluvila…

• Citovat
  • Upravit
6365
23.1.07 13:36

Prosím tě, já si myslím, že ho z ruky nadá :lol: To budeme muset koupit ještě jedno, aby si dítě mělo s čím hrát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 13:48

Tak zatim holky, jdu si uvařit rejži k ptáčku. Byla sem u našich na víkend, protože manžel sloužil a mamka mi navařila hnedle na celej tejden. To se mam. Má pořád hroznej strach, nechtěla mě nechat dělat vůbec nic. A eště si pro mě přijeli 100km. Bydlí v Plzni. Připadam si jako blbec, už bych zas chtěla sportovat a tak… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.1.07 14:11

Tak hlásím,že v podkrkonoší taky zatím nesněží a ani to nevypadá.

Teď jsem si dala indiána a jsem ta nejspokojenější těhulka :D

Jinak věcičky ještě moc nekupuju, chci začít až budou hotový ty genetický testy. To si budu aspoň trochu jistá,že je všechno v pořádku.
A navíc mám vyhlídlých spoustu věciček na mimibazaru, jenže to už bych potřebovala vědět co to je. Jestli holčička nebo chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
23.1.07 14:28

Holky, tak v Praze (konkrétně v Braníku) už začíná pomaloučku poletovat vzduchem cosi bílého :? Je toho zatím dost málo, tak doufám, že to tak vydrží i než půjdu z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 14:34

Evčo a z mimibazaru kupuješ nový věci nebo už použitý? Já sem tam taky koukala, ale moc těm fotkam nevěřim, aby to nebyly ňáký opraný hadry. Má s tim někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
23.1.07 14:38

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 14:42

No, tak už mam souběžně otevřenej mimibazar. Tak teď budu kromě emimina závislá eště na mimibazaru, to je peklo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 15:39

Ahojky holky, s tím sněhěm to vypadá bledě… jeli jsme nakoupit a museli jsme předtím odhrabat auto a jak jsme přijeli, tak jsme odhazovali sníh před panelákem. Jsem zmožená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
23.1.07 15:46

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 15:47

Ale aspoň to bude konečně pořádná zima, teda pokud se z toho neudělá do večera čvachta. Kolik máte v Ostravě stupňů? U nás od rána neletěla ani 1 vločka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí