Poradna duly
Jana Čurdová
Tak načervnu nenapsala o nic víc než tady. Snad je v pořádku!!
Jo, to vím, že je v nemocnici, nenapsala ale nikde nic určitého.
No nic, budeme na ni myslet, chudák, to jí na psychice asi moc nepřidá - být v nemocnici. Snad jsou v pořádku.
Taky doufám, že jsou v pořádku. Pořád přemýšlím, proč šla tak narychlo do nemocnice. Ale snad bude vše Ok a brzy se vrátí domů ke svým klukům.
Snad bude Rozara i s miminkem v pořádku. Na červnu psala to samé, co nám…
Ahoj holky,
snad je Rozara v poho. Držím palce, ať je zase brzo doma.
K tomu spaní na zádech. Já spím taky převážně na zádech, mám pocit, že když ležím na boku, tak se snažím převalovat spíš na bříško a to mimi mačkám. Možná je to proto, že jsem byla zvyklá spát vůbec skoro jen na břiše. Jsem zvědavá, jak se budu převracet s velkým bříškem… ![]()
Já už se nemůžu překulit teď
Ale naštěstí mám spaní dobrý, obvykle teď spávám 8-10hod. denně, přes den to bohužel nejde, ale po obědě bych se klidně natáhla taky.
Taky jsem si holky našla Verunku (teda její příspěvky) a už to má chudinka za sebou. Ale je hrozně statečná, nestěžuje si i když musí hrozně trpět. To její malé mělo i nějakou srdeční vadu a muselo by hned po porodu podstoupit několik operací. ![]()
No, já mám zrovna dneska volat na výsledky genetiky. Uf uf uf… Ještě jsem se tam nedovolala… Trošku nervíky.
Nic se neboj, to bude dobré uvidíš, držím palce. Hned jak to budeš vědět, tak napiš jo?!
Tak jsem se dovolala, říkali, že výsledky nevyšly dobře. Měla jsem hned volat na genetiku, tam mi řekli, ať hned přijedu. Tak vyjíždím. Prosím, držte mi palce. Jsem docela ubrečená, úplně se mi valí slzy. Ozvu se
Oioik, hlavně zůstaň v klidu, já vím, že se to líp řekne, než udělá, ale držím palce a pevně věřím, že bude všechno v pořádku.
Zdravím dnes všechny! Taky moc a moc držím palečky!!!! TFUJ!TFUJ! Ať to dobře dopadne!! Já už mám po prvním trimestrálním screeningu, z krve vyšla vyšší hodnota beta? HCG nebo tak nějak a na UZV našel „četné endematozní projasnění placenty“.Máte někdo tušení, co by to mohlo být? Hledala jsem na internetu, co znamená tavyšší hladina HCG a psali něco o Downově syndromu, ale celkově mi vyšlo riziko 1 ku 4500 což si myslím, že je málo. Tak neviím, snad to nic nebude? ![]()