ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
24.1.07 16:35

Díky Evi, mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:41

Mě se tam moc líbí penion Nostalgie http://www.ckrumlov.info/…cz/uby60.xml

Ale nevím, jestli to není zbytečně drahé, zase si říkám, třeba je náš poslední romantický výlet aspoň na nějakou dobu :-) Potom budou jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
24.1.07 16:43

Jee já chci taky na dovču!! :lol: Jižní čechy mám projeté na kole, ale spávali jsme v kempech ve stanech, každou noc v jiném, takže s penziony vám neporadím.
Něco nového s Oioik? Pročítala jsem vás, ale ještě se neozvala co, nemá od ní nikdo ani SZ? Jsem nervozní za ni.
S tím solárkem naprosto souhlasím, ale musela jsem se smát, jak jste se tady kvůli tomu rozčílily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:49

Zatím žádné zprávy, taky jsem jak na trní!

Pajk, já jsem si říkala, že v květnu už budu mít velké břicho a že bych klidně snesla i nějaký ten vyšší komfort :-) Jinak jsme taky hodně spávali v kempech i pod stanem, ale to už v tomto stavu nechci riskovat :-)

Dokonce by mě to paní rezervovala bez zálohy, protože jsem těhotná a vysvětlila jsem jí, že už jsme takto přisli o peníze za silvestra, km jsem nakonec nemohla odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 16:54

Báro, ta Nostalgie z fotek vypadá moc hezky… Já bych taky někam jela… Ale spíše uvažuju nad jižní moravou… Máte nějaký tip? Když jste tady všechny takové cestovatelky? :D
Z Oioik už jsem taky trochu nervózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:56

PAJK? jsem z jižní Moravy, tak říkej, co by vás zajímalo, je tady všude moc krásně :-) Doporučuji zámek Lednice a okolí, Moravský kras (tam bydlím já), tam bychom se mohli i potkat a klidně byste mohli přespat i u nás :-) Znojmo a okolí, Vranov nad Dyjí a okolí, těch možností je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:57

To bylo určené tobě Mirko, dneska se mi ta jména pletou .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 16:59

Báro, Lednicko-valtický areál znám dobře (psala jsem na to bakalářku, tak mám všechno prolezlé)… Tak něco hezkého… Chtěla jsem tak v dubnu-květnu, to ale zámky asi budou ještě zavřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.1.07 17:02

Báro,vypadá to moc hezky. A na peníze se holt člověk nesmí občas dívat,jinak by seděl pořád doma. Toť můj názor. já pamatuji,že nás ten víkend tam vyšel taky téměř na deset tisíc,ale parkrát do roka to obětujeme. A rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.1.07 17:11

Na Vranově,jsme taky na pár dní byli,ale to už je dlouho. A taky se nám tam moc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
24.1.07 17:13

Ahoj holky,
také jsem nervózní kvůli Oli a držím jí palečky. Je fakt, že doktoři někdy zbytečně stresujou.
My s Martinem taky rádi jezdíme po ČR. Většinou využíváme svátků a jezdíme na prodloužené víkendy. V Českém Krumlově jsme byli také a to v penzionu Laura. Nebylo to přímo v centru, ale byl to kousíček. Minulý rok jsme byli v Kroměříži a bylo to taky moc fajn. Český ráj máme celý procestovaný. Před 14 dny jsme zrušili Krkonoše kvůli žádnému sněhu. Měli jsme jet pozítří. No a teď akorát napadl. Tak asi vyjedeme jen tady k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
24.1.07 17:44

Včera jsme byli u manži sestřenky a přivezli jsme si dřevěnou postýlku za 500,–Kč, která bude u našich a pak hrazdičku za 200,– Kč. http://www.chiccocz.cz/index.php?…

Ještě jsme dostali nějaké povlečení, těhu kalhoty a hrací kolotoč nad postýlku. Tak se to bude určitě hodit.
Zítra jdu na kontrolu a v pondělí si budu volat o výsledky Tripple testu. Když vše dobře dopadne, začneme už pomalu nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.1.07 20:04

Ahoj holky,
chci se jen připomenout, že ještě žiju!!!! Ale nějak nestíhám, je toho nějak hodně. Sotva si stíhám všímat, že to za chvilku bude už na nějaké těhotenské kalhoty.
Moc Vám závidím ty dovolené!!!!! Já jsem slíbila v práci, že v květnu ještě se studenty odmaturuji, takže program do května mám jasný - žádné volno se konat nebude. Tak snad se potom trochu zaměřím na to své těhotenství a mimi. Zatím mě ti moji dráčci tak zaměstnávají, že si to ani neuvědomuji!
Udržujte si pohodu a pozor na chodnících - klouže to (dneska jsem s kočárkem vjela do škarpy a zachránil mě až nějaký statečný udatný mládenec!!!!!!!!)
PA EVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 20:31

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
24.1.07 22:55

ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, taky vubec nestiham. V práci hrůza, samej stres. Dneska večer jsem si vzala domů notebook, abych si to všechno přečetla a zabralo mi to teda pěknou chvilku!
Dneska mě docela pobavil šéf. Ptal se, jak dlouho pak budu chtít bejt doma, tak jsem říkala, že ještě vůbec nevim a on říká měsíc?dva? nebo tři? Tak jsem tak vykulila oči a říkám, že nejmíň rok. Tak říkal, že to teda asi bude muset za mně hledat náhradu, tak jsem mu řekla, že to teda asi jo :) On je totiž američan a tam prý žádnou mateřskou nemají, snad jen šest týdnů. Tak jsem dostala úkol někoho najít, tak budu asi jako Bára rozjíždět pohovory :) Říkala jsem si, že je na to dost času, ale ono to utíká strašně rychle.
Dneska jsem byla na kontrole, ale doktorka mě ani neprohlížela, jen se zeptala, jestli je všechno v pořádku, změřila mě rozměry pánve a šla jsem. Těšila jsem se, že bude ultrazvuk, ale prý až ve 20.týdnu :cry:
Zítra jdu na krev na genetiku a na kontrolu na cytologii, tak musim brzo vstávat a manžel mi tady nadává ať zhasnu, že chce spát.
S tím spaním na zádech mi taky doktorka říkala, že bych neměla, prý se mám snažit spát na boku nebo na břichu (což se mi zdá docela brutální -zalehávat miminko), ale asi to bude proto, že mám zakloněnou dělohu, tak možná aby se narovnala, nevim.
Tak už budu muset končit, doufám, že se sem nějak brzy dostanu. Zajímá mě, jak dopadne Oli, věřím, že to bude všechno v pohodě, moc držim palce.
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital