Poradna duly
Jana Čurdová
Kim, jdu k němu až příští týden ve čt…
Bavily jste se o vaničkách… Neuvažujete některá o tom koupacím kyblíku?
Koupací kbelík se mi moc líbí ,a nyvíc jsem slyšela, že se v něm děti cítí, jak u maminky v bříšku. Ale asi bych si ho nekoupila, zdá se mi, že se do vaničky bude vejít dýl.
Chtěla jsem se vám pochlubit se svojí dnešní pekelnou zkušeností z Motola, ale celej článek se mi nějak podařilo vymazat, jsem na ten krám naštvaná a znovu se mi to celý nechce psát. Jinak zdravím všechny a Rozarce držím palečky, ať už je vše OK!!!! ![]()
Miso, spousta maminek tvrdí, že od 3 měsíců stejně koupe ve velké vaně… Tak jsem právě uvažovala nad tím kyblíkem, prý se tam dětem více líbí, a potom bych přesedlala rovnou do velké… A taky, absolutně nevím, kde bych dala vaničku, k vaně se pořádně nedostaneme, prootže z jedné strany máme umyvadlo a z druhé pračku, takže se tam dá jen tak tak projít…
Tak to jo, není špatnej, když potřebuješ šetřit místem, ale nevím, zdá se mi, že vanička je stejně vanička, řekla bych možná, že se bude třeba lépe oplachovat a tak. Ale to záleží, nejsem v tom moc zběhlá, ještě jsem nekoupala
Mě se jako řešení zdá nejlepší ta vanička na vanu, dodnes jsem neměla tušení, že něco takového funguje, myslela jsem, že taky budu s vaničkou běhat tam a zpátky. Teď jsem koukala a psali na netu, že kbelík je naprosto bezpečnej. No má prostě asi svoje výhody. ![]()
Ještě k té vaničce a přebalováku: myslím, že by ještě tahle alternativa byla možná:
http://www.baby-centrum.cz/…qualino.html?…
dá se samozřejmě koupit i v jiných variantách a levněji.
Koupání v kyblíku je určitě pro ty nejmenší miminka fajn, já bych se toho ale bála, protože jsem to viděla a to dítě můžete držet leda za hlavičku a to se mi teda nelíbí…
mějte se hezky
Martina
Ahoj holky,
tak se hlásímpo dnešní kontrole a odběrech. 8.února si mám jít pro výsledky,tak budu asi celých 14 dní jak na trní. Jinak si mě jenom zvážil a divil se,že mám pořád stejně a nepřibrala jsem ještě ani kilo a prohmatal mi bříško. Tak snad je vše v pořádku.
Taky jsem byla nakupovat a stavila se v CaA. Koupili jsme tam takyněco pro mimi...........Takovou žlutou rozepínací mikinku s žirafou a pruhovanýma tepláčkama. No je to k sežrání!!!!
Koukám,že jste řešili přebalováky a vaničky. Tak já budu mít vaničku normálně ve velké vaně a hned vedle koupelny bude mít mimi takový svůj pokojíček,kde bude hlavně přes den(v noci bude spinkat s námi v ložnici v podkroví). V pokojíčku bude mít ještě jednu postýlku a chci tam právě i komodu s velkou deskou na přebalování. A samozřejmě tam budu mít takové houpácí křeslo,kde budu kojit a tak. Už se moc těším,až ten pokojíček začneme dělat. Ale to bude až na jaře!
Hm, no teda, odkud jsi? Nejsi z Prahy? Že bychom se třeba sešly v porodnici nebo tak
Tak schválně, jestli nám to vyjde. To jsem zvědavá, jak to bude, která z nás bude rychlejší.
![]()
Tady je diskuse o koupacím kyblíku a koši na pleny
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Evco: Na tu soupravičku s žirafkou jsem se dneska taky dívala…
Ale nakonec jsem tam koupila jen ty bodýčka…
tak koukám, že jste tu probraly zase sposutu věcí ![]()
Markéto, tem stojan na vanu jsme zkoušeli jen v obchodě, na netu jsem to nehledala, tak nevím.
Jinak myslím, že kyblík je fajn věc, ale já dávám přednost vaničce.
Když jste tady psaly o odběru té plodovky… holyk ani vám nebudu říkat, co se stalo mému zákazníkovi, resp. manželce při tomto zákroku, dopadlo to jak nejhůř mohlo. Ona se z toho léčí na psychině.
Jinak Vám docela závidím, že máte štěstí na CA, já pokaždé, když tam jdu a koukám po oblečcích pro těhule, tak se mi tam nic nelíbí. Dneska jsem si cestou z práce (musela jsem tam na chvliku zajet) vyzvedla dvoje těhu kalhoty a jednu halenku od Gábiny Páralové a další dvě mikče budu mít hotové příští týden. Kalatohy jsou super, ale velikost a la slonice.
Míšo, tak z Prahy nejsem, bydlím v Pardubicích.
S tím termínem porodu je to vždycky nejisté. Je to +/- 2 týdny, jak jsem četla v jedné odborné publikaci o těhotenství a porodu. ![]()
Zdravíčko,
tak jsem si myslela, že jen nakouknu jestli není něco nového s Oioik a už jsem tu zase skoro hodinu. Vy jedete jek fretky ![]()
K tomu přebalováku, mi se moc moc líbí komoda s přebalovákem z Ikei. Stojí ale 6500!!!! Jedna mamina z ledna ji má vyfocenou v galerce. Je nádherná a přebalovák se pak dá složit a souží jako polička nad komodou.
Doufám, že mi ji kamarád stolař bude umět vyrobit.
Mabu ta vanička s přebalovákem http://www.baby-centrum.cz/…qualino.html?…
se mi nezdá moc ideální, vem si kolikrát denně budeš přebalovat, to pak musíš mít ten stojan na vaně pořád.
Jo a k té amniocentéze, byla na ní kamarádka, říkala, že by to nikomu nepřála, že je to hrozně nepříjemné a na výsledky čekala měsíc. To bylo stresu!! Ale zase Verunka věděla výsledek za 24h
Pajk, taky mi komodu bude dělat stolař ![]()
Holky, já jsem teď s hrůzou spočítala, že jsem za těhotenské oblečení vč. prádla dala už 14.995,–. To je mazec, už si nekoupím do jara nic, mám 4× kalhoty, 3× halenky, 1× mikinu, 2× triko, tepláky na cvičení z Litexu a společenské šaty. A to nepočítám nový brejle. Mě raději zavřít doma a nikam nepouštět!!!