ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
25.1.07 16:06

Kim, jdu k němu až příští týden ve čt…
Bavily jste se o vaničkách… Neuvažujete některá o tom koupacím kyblíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.1.07 16:14

Koupací kbelík se mi moc líbí ,a nyvíc jsem slyšela, že se v něm děti cítí, jak u maminky v bříšku. Ale asi bych si ho nekoupila, zdá se mi, že se do vaničky bude vejít dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.1.07 16:17

Chtěla jsem se vám pochlubit se svojí dnešní pekelnou zkušeností z Motola, ale celej článek se mi nějak podařilo vymazat, jsem na ten krám naštvaná a znovu se mi to celý nechce psát. Jinak zdravím všechny a Rozarce držím palečky, ať už je vše OK!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
25.1.07 16:23

Miso, spousta maminek tvrdí, že od 3 měsíců stejně koupe ve velké vaně… Tak jsem právě uvažovala nad tím kyblíkem, prý se tam dětem více líbí, a potom bych přesedlala rovnou do velké… A taky, absolutně nevím, kde bych dala vaničku, k vaně se pořádně nedostaneme, prootže z jedné strany máme umyvadlo a z druhé pračku, takže se tam dá jen tak tak projít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.1.07 16:30

Tak to jo, není špatnej, když potřebuješ šetřit místem, ale nevím, zdá se mi, že vanička je stejně vanička, řekla bych možná, že se bude třeba lépe oplachovat a tak. Ale to záleží, nejsem v tom moc zběhlá, ještě jsem nekoupala :D Mě se jako řešení zdá nejlepší ta vanička na vanu, dodnes jsem neměla tušení, že něco takového funguje, myslela jsem, že taky budu s vaničkou běhat tam a zpátky. Teď jsem koukala a psali na netu, že kbelík je naprosto bezpečnej. No má prostě asi svoje výhody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
25.1.07 16:35

Ještě k té vaničce a přebalováku: myslím, že by ještě tahle alternativa byla možná:

http://www.baby-centrum.cz/…qualino.html?…

dá se samozřejmě koupit i v jiných variantách a levněji.

Koupání v kyblíku je určitě pro ty nejmenší miminka fajn, já bych se toho ale bála, protože jsem to viděla a to dítě můžete držet leda za hlavičku a to se mi teda nelíbí…

mějte se hezky

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
25.1.07 16:39

Míšo, tak koukám, že máme stejné datum porodu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.1.07 16:43

Ahoj holky,
tak se hlásímpo dnešní kontrole a odběrech. 8.února si mám jít pro výsledky,tak budu asi celých 14 dní jak na trní. Jinak si mě jenom zvážil a divil se,že mám pořád stejně a nepřibrala jsem ještě ani kilo a prohmatal mi bříško. Tak snad je vše v pořádku.

Taky jsem byla nakupovat a stavila se v CaA. Koupili jsme tam takyněco pro mimi...........Takovou žlutou rozepínací mikinku s žirafou a pruhovanýma tepláčkama. No je to k sežrání!!!!

Koukám,že jste řešili přebalováky a vaničky. Tak já budu mít vaničku normálně ve velké vaně a hned vedle koupelny bude mít mimi takový svůj pokojíček,kde bude hlavně přes den(v noci bude spinkat s námi v ložnici v podkroví). V pokojíčku bude mít ještě jednu postýlku a chci tam právě i komodu s velkou deskou na přebalování. A samozřejmě tam budu mít takové houpácí křeslo,kde budu kojit a tak. Už se moc těším,až ten pokojíček začneme dělat. Ale to bude až na jaře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.1.07 16:43

Hm, no teda, odkud jsi? Nejsi z Prahy? Že bychom se třeba sešly v porodnici nebo tak :D Tak schválně, jestli nám to vyjde. To jsem zvědavá, jak to bude, která z nás bude rychlejší. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
25.1.07 16:52

Tady je diskuse o koupacím kyblíku a koši na pleny
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
25.1.07 16:57

Evco: Na tu soupravičku s žirafkou jsem se dneska taky dívala… :D Ale nakonec jsem tam koupila jen ty bodýčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
25.1.07 17:00

tak koukám, že jste tu probraly zase sposutu věcí :-)
Markéto, tem stojan na vanu jsme zkoušeli jen v obchodě, na netu jsem to nehledala, tak nevím.

Jinak myslím, že kyblík je fajn věc, ale já dávám přednost vaničce.

Když jste tady psaly o odběru té plodovky… holyk ani vám nebudu říkat, co se stalo mému zákazníkovi, resp. manželce při tomto zákroku, dopadlo to jak nejhůř mohlo. Ona se z toho léčí na psychině.

Jinak Vám docela závidím, že máte štěstí na CA, já pokaždé, když tam jdu a koukám po oblečcích pro těhule, tak se mi tam nic nelíbí. Dneska jsem si cestou z práce (musela jsem tam na chvliku zajet) vyzvedla dvoje těhu kalhoty a jednu halenku od Gábiny Páralové a další dvě mikče budu mít hotové příští týden. Kalatohy jsou super, ale velikost a la slonice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
25.1.07 17:17

Míšo, tak z Prahy nejsem, bydlím v Pardubicích.
S tím termínem porodu je to vždycky nejisté. Je to +/- 2 týdny, jak jsem četla v jedné odborné publikaci o těhotenství a porodu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.1.07 17:17

Zdravíčko,
tak jsem si myslela, že jen nakouknu jestli není něco nového s Oioik a už jsem tu zase skoro hodinu. Vy jedete jek fretky :lol:
K tomu přebalováku, mi se moc moc líbí komoda s přebalovákem z Ikei. Stojí ale 6500!!!! Jedna mamina z ledna ji má vyfocenou v galerce. Je nádherná a přebalovák se pak dá složit a souží jako polička nad komodou.
Doufám, že mi ji kamarád stolař bude umět vyrobit.
Mabu ta vanička s přebalovákem http://www.baby-centrum.cz/…qualino.html?…
se mi nezdá moc ideální, vem si kolikrát denně budeš přebalovat, to pak musíš mít ten stojan na vaně pořád.
Jo a k té amniocentéze, byla na ní kamarádka, říkala, že by to nikomu nepřála, že je to hrozně nepříjemné a na výsledky čekala měsíc. To bylo stresu!! Ale zase Verunka věděla výsledek za 24h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
25.1.07 17:37

Pajk, taky mi komodu bude dělat stolař :-)

Holky, já jsem teď s hrůzou spočítala, že jsem za těhotenské oblečení vč. prádla dala už 14.995,–. To je mazec, už si nekoupím do jara nic, mám 4× kalhoty, 3× halenky, 1× mikinu, 2× triko, tepláky na cvičení z Litexu a společenské šaty. A to nepočítám nový brejle. Mě raději zavřít doma a nikam nepouštět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí