Poradna duly
Jana Čurdová
Přeju dobré ráno a gratuluji k dobrým výsledkům.
Holky, přestaňte se tolik stresovat, bude to v pořádku.
Já jsem včera malého neviděla, dr mě jenom prohmatal, tak jsem měla myšlenky, jak může vědět, že je tam malý v pořádku.
Kim, to není stres
pouze přirozené obavy
Já už jsem teď aspoň 4 dny v břiše nic necítila, tak nevím, co se tam děje ![]()
Já už se taky nemůžu dočkat toho velkého UZ…i když…na případu mé sestřenice jde vidět,že ani tohle není dokonalé…řekli jí,že je to špatný,na sále čekal celý chirurgický tým a malá když se narodila,tak se sama nadechla,hned ji vzali a odvezli…sestřenka dlouho nevěděla,co se děje…pak ji řekli,že na plastiku bránice to není,že jde na podrobné vyšetření..a pak se zjistila ta dextropozice…takže ani ten velký Uz nedovedl rozlišit,zda to,že srdce je vpravo je vrozené nebo jestli tam není ta bránice,a proto břišní dutina utlačuje plíce a tlačí srdce doprava.
Ahoj holky,
jak vás tak pročítám, tak mi to nedalo a volala jsem taky na výsledky. Sice mi říkala, že kdyby něco tak bude do týdne volat, týden byl ve středu a nevolala, ale pro jistotu.
Hurá hurá jsme taky v pořádku, to je tak krásný pocit ![]()
Baruš neměj strach, ty jsi hlídaná ještě víc než my, určitě bude všechno OK a hlavně, možná už budeš vědět co to bude ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju Báře i Pajk k dobrým výsledkům… To je super!!! Mně je dneska nějak špatně, myslela jsem si, že těhu nevolnost už se vytratí, ale nějak se mě drží potvora… ![]()
Zuzko: S nevolností jsme na tom stejně… Někdy už si říkám, že to bude dobré a další den je mi zle… Snad to už brzy přejde…
Pajk, tak to moc gratuluju!
No já s tím počítám, že mi řeknou, co tam mám:-) Už se nemůžu dočkat!
Holky já v prvním trimestru nevěděla co je nevolnost, jen občas večer mi bylo trochu šoufl. A poslední dobou mi dělá potíže čištění zubů, hlavně poránu, dneska jsem už fakt měla namále ![]()
No tak čištění zubů je u mě taky problém. Doporučili mi pastu Colgate Herbal a je to s ní fakt trošku lepší…
Pajk, tak to buď ráda! Mě bylo zle celý první trimestr a ještě koisek potom. Teď už mi tak zle není, ale zase mi bývá často slabo a motá se mi hlava.
Já mám vždycky namále, když kloktám ![]()
No u mě to nebude zubní pastou, spíš nesnesu kartáček moc vzadu u krku, až na osmičky se dostanu málokdy. Jakmile mě totiž natáhne tak se mi vzbouří žaludek. No dneska jsem to rozdýchávala skoro ještě v práci.
Báro mi slabo ani není, ale poslední dobou mě často bolí hlava. Nevím proč, nikdy jsem na to netrpěla
Pajk: Nemůže tě hlava bolet z únavy nebo z nevyspání? U mě tak aspoň je, ale já to měla i před těhu…
Já jsem před těhu trpěla na migrény dost často a teď v těhu mě hlava bolela snad jen 2×.
Gratuluji Báře i Pajk kekrásným výsledkům a doufám,že se takové hezké zprávy dočkáme všechny!!!!
Já jsem se teď byla s manžou projít a krásně mi to pomohlo. Ráno mě totiž tak bolela hlava,že jsem myslela,že to nevydržím. Ale čerstvý vzduch mi pomohl.
Teď se tady pořád koukám na tu soupravičku,co jsemvčera mimísovi koupila a představuji si ho v něm. Jéé jak já už bych chtěla mít mimčo u sebe. Ale to si ještě počkám ![]()
Holky, přepadnou vás někdy takový obavy,jak to budete po porodu všechno zvládat ? Já někdy mám strach jestli budu všechno umět,přeci jen jsem mimčo ještě neměla. Nebo budete mít první dny doma mamky,aby vám to všechno ukázali?