Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo, to já mam zatim jen pár triček po 100Kč, ale sou to výprodeje velkých velikostí z Orsaye a pak sem si koupila džíny bokovky Cherokee v Tescu(břicho mam nad nima) a jinak zatim nosim netěhu věci. Jaký kalhoty kupujete? Jako už na fakt velký břicho? Já si pořád myslim, že to musí přesně pasovat…
Markéto, přes břicho mám jen jedny manšetráky, mají takový pružný pás, jinak jsem zjistila, že mi líp vyhovují ty pod bříško, takže mám richle s průžným pasem a ty dvoje šitý jsou v psa v bocích na gumu a jsou hodně nízké, takže by měli vydržet dlouho. Navíc počítám s tím, že po porodu mi ještě chvilku bříško zůstane, tak je unosím i pak.
Já už se fakt do ničeho nevejdu, mám strašně velký břicho, za tento týden to narostlo jako hrom! Navíc mám problém se širšími boky tak mě vlastně ani nic jiného nezbylo. Úplně se těch rozměrů děsím, mám pocit jako bych se celá rozjížděla, ale zatím mám nahoře jen 2kg.
no, já snad s těma 1 džínama eště ňákou dobu vydržim, stejně teď nikam nechodim. Ale od 24.2. jedu na tejden k našim do Plzně(manžel jede na lyže), tak asi taky začnu drancovat těhu obchody a chci se zaměřit i na kočárky. Doufam, že do tý doby se mi břicho nezvětší natolik, že budu muset jet v teplákách…
![]()
No nechci tě strašit, ale u mě to docela šlo do 15tt a pak se to začalo rychle zvětšovat, ale je pravda, že já jsem žádná vychrtlinka nebyla
a u každého je to individuální, ale aspoň, když si teď obleču halenku, kt. mi obepíná bříško, tak už to vypadá, že jsem opravdu těhotná ne jen hodně najezená ![]()
Tak to já bříško mam docela už teď, ale vypadam spíš jako, že sem normálně tlustá. Už se těšim, až se to přehoupne… Ale uklidnilo mě, když sem viděla v Tv Alici Bendovou, ta je ve 14.týdnu a má břicho větší než já. Já taky přibíram tak nějak ze všech stran. Když sem si stěžovala, že mam špekatý břicho, tak manžel řek, že je to peřinka pro miminko, tak to mi udělalo radost, jak to hezky řek.
Pařinka pro miminko… to je krásný. Mě přítel řekl, že by tam mimískovi byla v zimě zima, kdyby tam nebyl žádný tuk, strašně se mu to líbí, tak to nějak neřeším.
Já už teď taky ne. Koukala sem na fotky holek s bříškama a zjistila sem, že od průměru se nelišim, tak na to kašlu. A navíc těhotenství je jediná doba, kdy se můžem beztrestně cpát, to mi klade na srdce moje kamarádka ![]()
Hele, já se z toho emimina zbláznim, sedim u toho celej den a sepisuju si výbavičku. Ty diskuze sou fakt super.
Mabu, já vím. Omlouvám se, na chvilku jsem odběhla. Ale kdyby jsme se nakonec trefily, byla by to legrace.
A kolik jste holky přibraly? Měřím 1,7m, vážila jsem 56 a teď už mám lehce přes šedesát. Kalhoty jsou mi už jen dvoje, zbytek je mi malej, nejen přes bříško, ztloustly mi i nohy a zadek.Špeky už mám na břiše pořádný, někdy večer, to mám bříško větší, se skoro ani nemůžu ohnout
Manžel taky říká, že je to proto, aby miminu nebyla zima
Četla jsem tady o vašich úspěšných nákupech v CaA a taky jsem tam vyběhla a pořídila príííííma džíny s vysokým pasem. Jsou moc pohodlný, mírně do zvonu a docela ujdou. To jsem ani nečekala, že něco takového pořídím. A nebyly drahý, stály 1200,– Tuhle jsem byla v Mamashopu, měly tam docela výběr, byly tam kaťata nad pupík, kaťata pod pupík, docela pěkný, ale nejlevnější stály 2500,– což je podle mě až moc.
Markéto, výbavičku už mám sepsanou, když jsem byla před koncem roku doma, taky jsem nedělala nic jinýho, je to mor
Dala jsem dohromady asi 3 různé seznamy a vytvořila jsem si svůj vlastní ![]()
Holky já jdu do hajan, jsem mrtvá. Dobrou noc.
tak to já holky,nemám koupený těhotenský nic. zatím se do všeho v pohodě vejdu,i když už bříško leze. Jenže já mám všechny rifle bokovky a v pohodě je mám pod bříškem.Tak snad to ješzě chvilku vydrží.
Tak se pěkně vyspinkejte a pohlaďte bříška ![]()
ahoj holky, teda vy jste toho dneska zase napsali. Já jsem ráno byla na krvi, tak jsem taky nervózní, výsledky by měly být ve čtvrtek odpoledne. Pak jsem byla na kontrole na cytologii děložního čípku, zjistili mi ten virus, proti kterému teď udělali tu vakcínu pro mladé holky. Tak mě musí pravidelně sledovat. Výsledky taky budou příští čtvrtek, tak doufám, že se to nebude zhoršovat. V některých případech si s tím poradí sám imunitní systém, což se u mně nestalo, ale aspoň doufám, že se to během těhotenství nebude zhoršovat. Ale naštěstí to nemá na miminko žádný vliv.
Jak jste tady řešili vaničky a kyblíky, tak jsem přemýšlela o kyblíku, hlavně kvůli úspoře místa. Sousedka ho má a nemůže si ho vynachválit, teď mi ukazovala, jak se v něm koupe a v pohodě se jí tam vejde půl roční mimi. Ale taky si nedovedu představit, jak budu držet týdenní miminko za hlavičku. Ale prý je to úplně v pohodě a mimískům se to moc líbí. Ale ještě nejsem rozhodnutá.
Těhu oblečení jsem už taky začala řešit. Pořídila jsem si těhu džíny se zvýšeným pasem a do práce dvoje kalhoty a dva těhu svetry. Ty kalhoty jsou střižený tak, že vypadají jako nízký bokovky a nad tím mají pružný bavlněný pás na břicho a je to naprosto super. Plno svetrů je mi teď krátkejch, takže díky tomu pásu mi nekouká nikde břicho. Pořídila jsem je v H&M.
Mirko, kdy jsi říkala, že je ten veletrh v Brně? já to vždycky zapomenu. Sice je to z ruky, ale docela ráda bych tam zajela.
Kik: Budu držet palečky, aby ti všechny testy dopadly dobře…
Ten veletrh je 14-18.3., ale 14. je to jen pro zvané.
http://www.bvv.cz/prodite
Dobrou noc… dívala jsem se na krasobruslení a jsem pěkně utahaná…
Dobré ráno holky,
tak jsem si volala na výsledky těch mých tripl testů a budou až po deváté hodině, jsem z toho nervózní, navíc pořád myslím na Oli, asi jí dělali odběr plodové vody, že se tak dlouho neozývá, potom se totiž musí ležet. Tak snad se brzy ozve.
Homeopatika jsou na nic, vůbec to nepomáhá tak jsem dneska zkusila ten jitrocelový sirup co mi doporučila Rozára s Vincentkou a jsem zvědavá.
Tak Vám přeju hezký den!
Báro,hezké ráno a doufám,že bude pro tebe i pohodové s dobrými zprávami…vždyť jsi byla na tom šíjovém projasnění,a to vyšlo dobře ,ne?
Jestli tě to uklidní,tak já na něm nebyla,výsledky tripplů u mě vyšly sice dobře ,ale stejně se pořád bojím,někdy více někdy méně…mám šílené sny a jsme z nich po ránu,třeba jako dnes,pěkně rozhozená…pořád si říkám,co když mimi nebude v pořádku,co budeme dělat?Mám doma 2 zdravé kluky a nějak je nezvládám a do toho nemocné nebo postižené dítě?
Ufff…jdu si uvařit horký čaj…třeba mě ty myšlenky přejdou…