ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2225
25.1.07 09:54

Ahoj Rozárko,
to je fajn, že jsi ty i mimi vpořádku… :) Tak žádný nervíky… :wink:

Báro, ta Vincentka ve spreji do nosu má takovej nástavec a můžeš to použít i do krku. Je to možná lepší než to pít. Prostě si to tam nastříkáš a ono to tam asi bude působit víc než když to jen krkem proleješ… Alespoň mě to tak pomáhá… Jak jsem byla nachlazená před 14 dny, tak jsem taky používala Vincentku, krásně zklidní sliznici a uleví se Ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
25.1.07 09:59

Ahoj Zuzko, díky za typ, ten nádstavec někde mám tak to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 11:08

Ahoj holky, na mě taky něco leze, zatim jenom pšíkam a pálí mě v nose, tak doufam, že to přejde samo, cpu se ovocem. Sem už uplně uležená, musim bejt v klidu kvuli krvácení, venku sem nebyla od neděle. Chtěla bych zpátky do práce. Sice nic nemusim, ale zároveň nic nemůžu. A venku je tak krásně!

Jo, já možná předbíham, ale už vybíráte kočárky? Já se furt nemůžu rozhodnout. Máte nějaký tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 11:11

Ahoj Markét, taky pořád kýchám, doufám, že to nebude nic a že to přejde. Asi je ještě brzo, ale dělala jsem průzkum na netu a dost se mi líbí X-lander XT nebo XA - jedno je tříkolka, druhé čtyřkolka. Někde jsem na něj našla i hodně dobrých recenzí… Jen ještě přesvědčit taťku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
25.1.07 11:19

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
25.1.07 11:29

Ahoj holky,
hlásím, že už se mi snad podařilo ty bacily přelstít. Cítím se už celkem fajn a v pondělí jdu do práce, ale moc se mi nechce… :twisted:

BÁRO: kdo ti nabulíkoval, že můžeš kloktat šalvěj? v těhotenství se vůbec nesmí, kloktat můžeš heřmánek! Úplně jsi mě tím vylekala, koukni na

http://www.safebryo.cz/…azenidop.htm

je tam i o tom jitrocelovém sirupu, já jsem si vařila 3× denně jitrocelový čaj, sladila jsem ho medem a myslím, že mi moc pomohl na kašel a odhlenění.

Holky, chtěla jsem se poptat: myslíte, že je nutný ten ochranný mantinel do postýlky? Vždyť, když jsem v posteli, tak nevidím na miminko přes tu bariéru v postýlce......
A taky přemýšlely jste už o vaničkách a přebalovácích? My máme dost malou koupelnu a bojovat s prostorem budeme i v ložnici. Tak to budu muset vyřešit asi nějakým držákem na vanu, kde by se ukládala vanička a přebalovací podložka a v ložnici asi budu muset udělat prostor komodě s oddělávacím přebalovacím pultem. Jsou i přebalováky, které se nasazujou na postýlku, ale to mně připadá celkem nepraktické, pořád to tam nasazovat a zas sundávat…

Mějte se krásně,

zdraví Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 11:31

Já přemejšlim o Jané Salom PRO (ale maj letos fakt hnusný barvy), Peg Perégo GT3 (v zelené barvě) nebo Casualplay S4. Líbil se mi Quinny Speedi SX, ale vadí mi, že nemá to madlo před dítě…
Na ten X-lander eště mrknu.

Vincentka je super, dáváme ji dětem v nemocnici, je šetrná a fakt výborně pomáhá. Taky sem si ji u manžela dneska objednala, jede na 5 dní do Tater, tak abych tu něco měla, kdyby se to zhoršilo. Ale pomůže i na to pálení v nose, co mam teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 11:35

Ahoj Mabu, tak to řešíme asi stejnej problém ohledně místa. Taky nevím ještě jak to udělám… Na vaničku v koupelně rozhodně místo nemám a ohýbat se mi nad vanu teda taky nechce. Oni dělaj takový ty přebalováky přímo i s vaničkou, ale kam to dát… Na postýlku s přebalovákem jsem taky koukala a docela se mi líbí… tak ještě moc nevím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
25.1.07 11:36

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 11:37

Já mam pocit, že ten mantinel je tam jen k tomu, aby ta postýlka dobře vypadala. Taky před čím bysme to mimčo chtěly chránit? Nam se snad ani postýlka do ložnice nevejde a komoda s přebalovákem už vůbec. Máme tam teď vestavěný skříně a postel a ložnice je plná. My budem muset mít mimčo vedle v dětskym pokojíčku a tam i komodu s přebalovákem.
Koupání vyřešíme asi nějakou deskou přes vanu a na to dětskou vaničku nebo se dá taky ta vanička dát na kuchyňskej stůl nebo linku a až bude mimík sedět, tak ho budu dávat do velký vany. Ať poradí zkušený maminy, prosím, já čekam první mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.1.07 11:45

Ahoj Martino,
tak teď po přečtení Tvého příspěvku jsme úplně v šoku.....když jsme čekala Tedíka měla jsem v 16.týdnu dost porblematický zánět zubu,který ani po 3 týdnech léčby se nespravil,nakonec mě má dr. poslala na stomatochirurgii,kde mi zub také s problémy vytrhli-spíše vysekali-nebrali vůbec ohledy na mé těhotenství a opíchli mě bez čtení letáku …dopadlo to tak,že dodnes necítím levý horní koutek…zánět se pak nehojil a kloktala jsem šalvěj a to hodně dlouho,je fakt,že ta jediná zabrala a Tadeáš je teda v pořádku,ale o té šalvěji jsem to vůbec netušila.

Jinak k těm mantinelům do postýlky-u Danyho jsme je neměla a nějak mi nechyběly,ale tedík by byl bez nich úplně „omlácený“,používala jsem je až do konce,do té doby ,dokud spal v postýlce.

A s prostorem v koupelně jsme taky bojovali a vyřešili to vaničkou,která se dá dát přímo na vanu,má odtokový špunt a voda pak teče přímo do vany…byla jsem za ní šíleně vděčná,nemusel ajsem nikam přenášet vodu do vaničky a pak ji zase nějak komplikovaně vylévat,jako to dělá spousta mamin-dokonce jsem Tedíka po čase jen sprchovala,položila ho na plenu -nikam nemohl spadnout,já měla obě ruce volné a pouštěl na něj jemně sprchu-miloval to.Pak,jelikož místo na přebalovák v koupelně nebylo a pračku mám úzkou,tak jsem ho v osušce přenesla do obyváku,kde jsme měla komodu s velkou přebalovací deskou-báječná věc,všechny věci na něm,spousta místa a má záda nedostávala tak zabrat,jako kdybych se k němu musela někam ohýbat.
Takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 11:49

Konečně názor zkušený maminy, Rozárko… Díky Ti za rady… akorát mám dotaz k tý vaničce, která se přidělá přímo na vanu, to je nějaká speciální nebo se tam rozměrově vejde jakákoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 11:52

Rozarko, nemáš odkaz na tu vaničku do vany? To asi bude přeci jen nejpraktičtější. Komoda s přebalovákem je podle mě taky nejlepší, ten přebalovák se pak vyhodí a komoda zůstane. Mam vybráno v Ikee. Vlastně i postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
25.1.07 11:56

Tak mi teda taky řešíme malý prostor, jak v kouleně, tak v ložnici. A co se týká přebalováku, kamarádka má od známých, který to začali i prodávat přebalováky odklápěcí, včetně skřínky. Přidávám odkaz. Jsou pěkné, kamarádka si ho moc chválí, myslím, že dost šetří i místo, ale připadají mi dost drahé. Podle mého názoru nějaký šikovný tatínek by ho mohl vklidu vyrobit. Tak o tom taky budu přemýšlet, jestli by se nám tato skřínka ještě někam vešla…

http://www.evijan.eu/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 11:57

Majusko, našla jsem na netu vaničku s držáky na vanu, je to ONDA EVOLUTION a stojí asi 1299,–, zkus si to dát do vyhledávače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí