ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
24.1.07 14:33

Ahoj holky,

Oli moc moc držím palečky!!! Určitě to dobře dopadne,uvidíš!

Jinak holky mám na Vás dotaz. Nemátenějaký typ na romantický víkend tady v čechách? My každý rok,když máme výročí svatby,tak si místo dárku děláme romantický prodloužený víkend. Byli jsme třeba v Č.Krumlově a tak. No a jelikož letos budu na výročí svatby nejspíš v porodnici,tak chceme jet už na jaře. Jenže mě nic nenapadá,jen aby to byl nějaký hezký hotel nebo penzion,aby v okolí bylo kam jít. Nebyli jste někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 14:36

Ahoj Minonko,
tak gratuluji k dobrým výsledkům, s tím UTZ je to drsný! Já jsem se ptala doktorky a ona mi řekla, že UTZ ve 20tt hradí pojišťovna, tak se proti tomu ohraď! Protože všechny penízky, kt. platíme za UTZ jdou našim milým lékařům do jejich kapes! To je fakt drsný, co někdo zkouší.
Přeju ať jsi brzy zdravá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 14:38

Ahoj Evi,
my to děláme úplně stejně, akorát na místo výročí svatby jezdíme na výročí seznámení :-) A letos chci zrovinka překvapit Č. Krumlovem, nemáš typ na nějaké hezké ubytování? Vychází to na 6.5. tak to snad ještě zvládnu :-)

Jinak typů bych měla spoustu, cestujeme hodně, ale záleží, kam bys chtěla? Nějaké město, hory nebo kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 14:43

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 14:43

Evi,
nejvíc se nám asi líbilo na Slovensku v lázeňském městečku Rájecké Teplice, jsou tam krásné termálky ve stylu antických lázní, krásná okolní příroda a spoustu útulných hospůdek, jedna dokonce uprostřed jezera s labutěmi a můžeš si i sednou pod úroveň hladiny, takže romantika jedna báseň, okolo tebe plavou ryby, no vřele doporučuji. A ubytování tam taky seženeš super, my preferujeme v soukromí, takže jsme měli vyladěný penzionek :-) Myslím, že tam letos na jaře vyrazíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 14:46

Kim, tak to jsi dopadla ještě dobře :-) Můj drahý je naštěstí originální a vždycky vybere něco sám. Jen loni, když jsem slavila 30, tak se mě zeptal a nakonec jsme vybrali spolu krásný náhrdelník s naušnicemi od Swarovského, ale jinak vždycky překvapí a to mám na chlapech ráda, stačí třeba knížka, ale musí to vybrat on sám, to ocením nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.1.07 14:49

Taky se přidávám k Rajeckým Teplicím. Bohužel jsme neabsolvovali termálky, ale to okolí je fakt moc pěkné.
Jinak náš kamarád má moc pěknej a útulnej penzion na Kozákově.....to je na Semilama (sever). Taky je tam pěkně a rádi tam jezdíme. Chystáme se tam taky na prodloužený víkend někdy v únoru nebo v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.1.07 14:52

hodím vám sem odkaz na ten penzion na Kozákově.....mají to fakt moc pěkně udělaný, každej pokoj a koupelna do jiné barvy.

http://www.penzion-inga.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.1.07 14:54

Dík Báro,
já vím, že nám hradí UTZ ve 20.t., ale tenhle placený má být genetický, tak nevím, jestli je v tom rozdíl!!
Přitom si té doktorky vážím, rodila mi první dceru, chodím k ní asi 10 let! Sice toho moc nenamluví, ale asi je to profesionálka!
Navíc je mi proti srsti se někoho doprošovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 14:56

To chápu, taky se někoho nerada o něco doprošuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 14:58

Kim: Tak to 4. patro bez výtahu ti ani trochu nezávidím, jak to budeš dělat s kočárem? My naštěstí výtah máme…
K těm dárkům… mě se vždycky zeptá, co chci a já mu dám pár tipů a on si z toho něco vybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.1.07 15:00

My s malou rádi jezdíme do http://www.penzionzavodou.cz/…y/1530_7.jpg to je ve Dvoře Králové, mají tam super přístup k dětem!!

A na podzim jsme byli sami s mužíčkem na romantickém hotýlku
http://www.zlatyorel.cz
a tam je to ideální jen být zalezlí na pokoji a myslím, že v těhu by si to člověk možná tak neužil!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.1.07 15:00

Holky, dneska to v práci balím. Nevím, jestli tím počasím se zase nějak zblbnul tlak, ale příšerně se mě motá a odkrvuje hlava…doufám, že sebou cestou domů nikde neseknu. Tak všem přeji hezký zbytek dne, ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
24.1.07 15:04

No to by mě taky zajímalo jak to budeš dělat s kočárem… My jsme sice ve 3. patře s výtahem, ale ten výtah je tak malej, že nevím, jestli se do něj kočár vůbec vejde… :( Abych ho nemusela nechávat dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 15:05

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek