ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
23.1.07 17:40

jj taky jsem dneska slyšela, že první zácpy na dálnicích byly právě na Vysočině, samozřejmě kvůli sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
23.1.07 17:44

No tak potom je to jasný, místo služebky si raději zajdu kouipt do Tveretu halenku, mám ji tam vyhlídnutou už dlouho a už fakt nemám co na sebe :-( Kalhoty ani trika ještě nemám ušitý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 19:32

U nás jsou zavřené 2 menší cesty… zaterasili je auta s letníma gumama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.1.07 08:55

Dobré ranko, holky,
tak Praha má opět svojí kalamitu :D Je tu asi +-10cm, chodníky neuklizené, silnice teda taky nic moc… Jinak pořád padá, sice drobné vločky, ale padá!
Cestou do práce jsem asi jen 4× uklouzla, ale ustála jsem to! :?
A jak je u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 09:04

Ahojky těhulky, přeji všem hezké ráno…
U nás je sněhová situace podobná, toho sněhu máme možná malinko víc. Při pohledu z okna… chodníky uklizené nejsou a vypadá to, že je posolená jen hlavní cesta… Pořád padá…
Dávejte na sebe pozor, ať sebou někde neseknete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
24.1.07 09:12

Dobré ranko,
tak u nás je asi taky těch 10 cm. Ráno v 7 když jsem autem jela do práce, měla jsem štěstí, že jsem na cestě byla sama a mohla jet po prostředku cesty. U nás totiž cesty odhrnují traktory (ale pouze ve vesnici, na hlavní mezi vesnicemi ne) a když jsem zajela do jeho stopy, tak jsem si připadala jak v tanku, jak to drnčelo a třepalo :lol: no a že bylo hladko jako blazen to ani nemusím říkat. A stále sněží, stále sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 09:16

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
24.1.07 09:20

Ahoj Kim, slyšela jsem, že když ležíš na zádech tak ti děloha tlačí na míchu a to není dobře.Co je na tom pravdy nevím, prý je nejlepší ležet na levém boku. Ale tím, že to mám asi pořád v podvědomí, tak se mi spí stále hůř a hůř. Neumím si představit jak se budu válet s obřím břichem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.1.07 09:21

Kim, taky se teď často přistihnu, jak spím na zádech, ale zatím je mi na nich asi nejlíp…a myslím, že dokud bříško -teda spíš mimčo není větší a těžší, že to snad zatím nevadí. Co jsem někde slyšela, tak od toho pátého měsíce, už by se na zádech spát nemělo - bříško (mimčo) pak tlačí na co nemá. A tak se snažím se protáhnout, ty záda srovnat a zase zpátky na bok.....ale začínají mě z toho věčného ležení na boku pěkně bolek kyčle…no ještě asi bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 09:30

Holky, a netýká se to jen pokročilého těhotenství? Až je mimi větší? Mě ze spaní na boku bolí záda, takže se nevyspím, Většinou spím na zádech.
Našla jsem k to mu nějakou diskusi
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 09:58

Ahoj holky,
Brna a hlavně okolí hlásí kalamitu, včera večer byla Brno naprosto neprůjezdné! Ráno mě Martin sebral klíče od auta a prý že nikam nejedu, že kdyby mě měl odvézt k zákazníkovi sám, tak pojede… tak jsem auto nechala doma a jela s ním, cesta trvala víc než hodinu, Jihlavu jsem samozřejmě vzdala, protože D1 je v několika místa úplně neprůjezdná a už od rána hlásí nevjíždět tam. No máme tu zimu maminy :-) Příští pátek jedeme do Alp, tak se docela těším, i když nebudu lyžovat :-( Ale zimu na horách miluju.

Jinak k tomu spaní na levém boku je to opravdu tak, doporučují co možná nejdříve začít si na to zvykat, je to prevence proti vzniku křečových žil, protože když ležíte na zádech tak se utlačuje mícha a průchodnost cév se taky snižuje. Mě to naštěstí problém nedělá a když si dáte mezi kolena polštář mebo namuchláte peřinu, je to docela příjemné :-)

Přeju hezký den a pozor na kluzké chodníky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 10:02

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 10:04

Kim, to já taky ne, ale snažím se to hlídat. Já to začínám taky vnímat jinak :-) nezaplnu už první zimní kabát :-))))) Břicho už mám veliké, o víkendu pořídím zase nějakou fotku. Dneska si jdu koupit něco na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
24.1.07 10:12

Kim jukni na červen, možná tam Razara napsala něco víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 10:15

podle mě je Rozára ještě v nemocnici, jinak by se určo ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí