Poradna duly
Jana Čurdová
Já to taky neřeším, hlavně aby to bylo zdravý… ale provokuju ho, že to bude holčička… ![]()
Kupujete si už průběžně oblečky na mimi? Já vždycky, když vidim něco pěknýho, tak něco koupim. A moje mamina už plete svetříček. Ale tchýně mi pořád řiká, ať nic nekupuju, je pověrčivá. Já vim, že nemá bejt doma kočárek, a to dodržíme, ale neumim si představit pak kupovat všecko najednou. Jednak je to drahý a chce to postupně a hlavně už se vidim, jak lítam 14 dní před porodem a nakupuju celou výbavu. Navíc v půlce července v těch vedrech.
Holky, právě jsem si všimla, že sněží… Přítel mi tvrdí, že už půl hodiny… já si ani nevšimla, jak je tady rušno…
Ahoj Evi,
na UTZ ve 20tt jsem objednaná na Veveří k doktoru Vlašínovi na 13.2., dostala jsem na ně nejlepší reference a taky moje doktorka posílá tam, tak už se těším
Byla jsem tam i ve 12tt a byla jsem moc spokojená.
Tu chřipku ti nezávisím, já ležela 14 dní, dokonce jsem musela brát i ATB
Tak ať jsi brzy zdravá! A ukaž se častěji, je to tu samá Ostrava a Praha, Brno a okolí má malé zastoupení ![]()
Fakt v Ostravě sněží? Tady v Praze vůbec ne. Ale je docela velká kosa.
Hani, to jsi mě pobavila!!!
![]()
U nás to ale na kalamitu nevypadá… moc se to nedrží… zatím… naštěstí, ale jak to přes noc zmrzne, tak nevytáhnu paty z domu… určitě bych se někde natáhla… ![]()
Přesně tak, to vidím stejně. Kočárek necháme u našich, ale občas nějaký oblečení koupím. Pak všechno na poslední chvíli, to bych se z toho zmrcla… ![]()
je, u nás nesněží a to sme v horách. Ale mě je to vlastně stejně jedno, když nemůžu na lyže ani na běžky.
kopačky sou super, muj Honza se taky těší, až bude kupovat klučičí hračky, sám jich moc neměl, když byl malej. Já mam eště spoustu hraček po mě a po ségře, měli sme strašně autíček i na dálkový ovládání a tak. Táta chtěl asi kluka. Barbínu nam koupila až babi. Fakt většinu našich hraček tvořila autíčka… ![]()
Holky, tady zatím nesněží, ale je tady velká kosa. Byla jsem venku o pauze asi půl hoďky a stačilo mně to…
Tak se tady opatrujte maminy, já jdu plavat a ne že tady budu muset večer přelouskat 20 stránek! ![]()
Holky, přítel už mimi koupil auto na dálkové ovládání a přitom chce holku
Pro koho to autíčko asi je ![]()