ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
23.1.07 15:55

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 15:57
  • 2 stupně a drží se to na chodnících a tak, ale silničáře jsem ještě neviděla :D Ja cestě náme rozježděný sníh…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.1.07 16:01

Zdravím vsechny, u nás v Rudné u Prahy začal teď padat sníh, ale abych pravdu řekla, podle mě by už ani letos sněžit nemuselo, Vánoce byly bez sněhu a letos ani nemůžu na lyže atd. takže než se bát vyjít z baráku, abych sebou nikde nesekla, radši bych už brala jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
23.1.07 16:15

Mirko, já myslim, že silničáři budou zaskočeni stejně jako každej rok :lol: :lol:

U nás je taky -2.
Zdravím Míšu, kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 16:20

Mně se vzdycky líbí, že jsou zaskočení, že v zimě sněží. Jako by to bylo poprvé :lol: A to tu kalamitu oznámili už před několika dny… U nás přímo chumelí :! :! :!
Vítám Míšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
23.1.07 16:33

Tak já hlásím z centra Prahy nula vloček. :-) Před dvěma hodina sněžilo, jak psala Hanka, ale jen tak 10 vloček, aby se neřeklo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.1.07 16:34

A u nás sníh ne a ne. Ale zvedá se pěkně vítr!

Jinak na mimibazaru koukám zatím po věcech na miminko. Ty značkový se tam opravdu vyplatí a spousta mých známých má s mimibazarem jen ty nejlepší zkušenosti. A jelikož čekám první mimi,tak si ho chci samozřejmě vystrojovat,ale zase vím, že ty věcičky opravdu moc neunosí. Tak se mi mimibazar zdá tím nejlepším řešením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
23.1.07 16:43

Ahojky,
hlásím se k fanynkám mimibazaru, už mám doma taky pár těhu věciček. Jak nových tak nošených a můžu jen doporučit. Pokud si objednáte od hvězdičkového inzerenta, tak máte stopro jistotu, že nebudete podvedeny.
Tak u nás sněží asi od 12 hodin a nepřestává!! Máme asi 5cm sněhu a -2,2°
a silničářů se musím zastat. Už vyjeli a cesty jsou posolené. Mimochodem, jestli máte Mirko -2° a na cestě rozježděný sníh tak už tam silničáři určo taky byli. Tady totiž byla cesta jak sklo a jakmile projeli tak se to tou solí rozjezdilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
23.1.07 16:46

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
23.1.07 16:52

Kim taky ho necítím :cry: a včera jsem zkoumala své břicho a skoro jsem brečela, že se mi nezvětšuje. Zato dneska ráno už se mi líbilo :lol: příští středu jdu na kontrolu, tak zas budu klidnější. Jo a zítra to bude týden od odběrů krve na genetické testy a sestra zatím nevolala. Že by bylo vše v pořádku :?: Huráááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
23.1.07 16:57

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 17:14

Kim: Ty jsi opravdu nadčasová :D Jenom, abysme to našly, až to budeme potřebovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
23.1.07 17:23

Tak jsem byla pro sebe a pro malé udělat něco prospěšného, cvičení i plavání bylo super.

Jinak Blansko (Moravský kras) sněhová kalamita! Cestu, kterou normálně jezdím z Brna do Blanska za 35 min. jsem jela hodinu, sype se a sype a silničáři zase spinkají :-) A spousta (pardon za ten výraz, ale nedá se to říct slušněji) idiotů na letních gumách blokují silnice. Zítra v tom mám jet do Jihlavy (Vysočina), no to bude paráda, přemýšlím, že to zruším.

Jinak k tomz mimibazaru, co se týká oblečení pro mimina tak jsem slyšela jen samá doporučení, ale zatím jsem tam nic nekoupila, pro malé mám zatím všechno nové, ale určitě tam taky něco nakoupím a pro s tím zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.1.07 17:25

Báro: Nechci tě strašit, ale na Vysočině je to prý dost zlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
23.1.07 17:36

Tam to bývá vždycky hrozný, raději nikam nepojedu, nechci se stresovat za volantem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí