ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
24.1.07 15:05

Taky se nám líbilo v Jeseníkách v Petříkově, penzion U Orla, je to tam takové domácí prostředí, navíc okolí skýtá spoustu výletů a nedaleko je Rejvíz.

http://www.uorla.jeseniky.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
24.1.07 15:05

Hanko, tak dobře doraz domů… Já se taky nějak motám, asi to bude tím tlakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 15:08

Holky taky se mi motá hlava, tak Mirko příjemnou cestu domů.

Jinak k těm výtahům…bydlíme v nové nádstavbě v 6. patře a jelikož máme výtah podle norem EU je tak malý, že tam kočár asi taky nedáme :-( A nechávat ho v kočárkárně se mi moc nechce, jedině že bychom tam na naše náklady udělali bezpečností zámek a dali všem klíče. Kočár za 20tis. tam mám fakt strach nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 15:11

Handi: Ať v pořádku dorazíš domů…
S tím výtahem… snad se tam kočárek vejde, kdyžtak ho vyvezu na 2×. Korbičku s mimi a potom podvozek… U nás se dole nezamyká, není co, protože někdo ukradl dveře. Máme jen hlavní vchod a dovnitř se může dostat každý… Ale kočárkárna a prádelna tam je, ale bez dveří a pěkně v dezolátním stavu. Bydlí tady samí důchodci a snad po 10 letech tady bude mimi, tak je tady každému všechno jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.1.07 15:13

Báro, v krumlově jsme byli v nějakém penzionu v centru. Ale jméno si bohužel nevzpomenu. Jinak jsme tam byli na zámku, jeli jsme na Lipno, podívat se do Jindřichova hradce a cestou domů jsme se stavili na Hluboké . Bylo to moc fajn!
Letos jsem chtěla někam do středních čech,abychom mohli na Karlštejn nebo Konopiště. Nejsme žádní historikové, ale takovýhle romantický výlety a procházky máme rádi. A pak si posedět někde v hospůdce. Na to byl krumlov fajn. A všude tam byla spousta turistu,před restaurecema zahrádky. No hned bych tam jela znova. :lol:
To slovensko zní tak dobře,děkuju za typ! Mrknu na net. A kdyby vás ještě něco napadlo,tak budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 15:18

Evi, Karlštejn mě docela zklamal, je to sice historická krása, ale platíš tam za každej prd.

Holky nemáte typ na nějaký fajn ubytování v Č. Krumlově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 15:42

Holky, napadlo by vás některou jít v těhotenství do solária?
Zrovna na to čtu nějakou diskuzi a nestačím se divit…
Navíc jsou i názory, že to nevadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 15:49

Tak to fakt nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 15:57

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 16:01

Souhlasím s tebou Kim. Některé nezodpovědné ženy jsou hrozné. Dneska jsem zase četla, že minulý týden nějaká ženská utopila své 3 měsíční dítě… hnus, co se poslední dobou děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:02

Nechápu, jak může jít někdo v těhotenství do solárka, to je podle mě vrchol sobectví. Neváží si asi toho, že mají beproblémový průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
24.1.07 16:04

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.1.07 16:06

Neboj Kim, určitě je. Já je viděla naposledy před vánocema :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.1.07 16:10

Kim, určitě je v pořádku.. už se taky těším, až uvidím mimíska, jdu na kontrolu 1.2. Mně by teda nenapadlo jít do solárka, když jsem těhotná… Nechápu, jak může být někdo tak nezodpovědný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.1.07 16:31

Báro, teď jsem našla na netu,kde jsme bydleli(nebo teda spíš jen přespávali) my v krumlově. Je to penzion Rosa. Vím,že to byl poslední volný,který se nám líbil. Rezervovali jsme ho teprve týden předem a to už byli ostatní obsazené.
Mně se docela líbí to slovensko,jak jsi psala. Tak uvidíme.Chceme jet taky nějak v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí