Poradna duly
Jana Čurdová
Taky se nám líbilo v Jeseníkách v Petříkově, penzion U Orla, je to tam takové domácí prostředí, navíc okolí skýtá spoustu výletů a nedaleko je Rejvíz.
Hanko, tak dobře doraz domů… Já se taky nějak motám, asi to bude tím tlakem…
Holky taky se mi motá hlava, tak Mirko příjemnou cestu domů.
Jinak k těm výtahům…bydlíme v nové nádstavbě v 6. patře a jelikož máme výtah podle norem EU je tak malý, že tam kočár asi taky nedáme
A nechávat ho v kočárkárně se mi moc nechce, jedině že bychom tam na naše náklady udělali bezpečností zámek a dali všem klíče. Kočár za 20tis. tam mám fakt strach nechat.
Handi: Ať v pořádku dorazíš domů…
S tím výtahem… snad se tam kočárek vejde, kdyžtak ho vyvezu na 2×. Korbičku s mimi a potom podvozek… U nás se dole nezamyká, není co, protože někdo ukradl dveře. Máme jen hlavní vchod a dovnitř se může dostat každý… Ale kočárkárna a prádelna tam je, ale bez dveří a pěkně v dezolátním stavu. Bydlí tady samí důchodci a snad po 10 letech tady bude mimi, tak je tady každému všechno jedno…
Báro, v krumlově jsme byli v nějakém penzionu v centru. Ale jméno si bohužel nevzpomenu. Jinak jsme tam byli na zámku, jeli jsme na Lipno, podívat se do Jindřichova hradce a cestou domů jsme se stavili na Hluboké . Bylo to moc fajn!
Letos jsem chtěla někam do středních čech,abychom mohli na Karlštejn nebo Konopiště. Nejsme žádní historikové, ale takovýhle romantický výlety a procházky máme rádi. A pak si posedět někde v hospůdce. Na to byl krumlov fajn. A všude tam byla spousta turistu,před restaurecema zahrádky. No hned bych tam jela znova. ![]()
To slovensko zní tak dobře,děkuju za typ! Mrknu na net. A kdyby vás ještě něco napadlo,tak budu ráda.
Evi, Karlštejn mě docela zklamal, je to sice historická krása, ale platíš tam za každej prd.
Holky nemáte typ na nějaký fajn ubytování v Č. Krumlově?
Holky, napadlo by vás některou jít v těhotenství do solária?
Zrovna na to čtu nějakou diskuzi a nestačím se divit…
Navíc jsou i názory, že to nevadí ![]()
Souhlasím s tebou Kim. Některé nezodpovědné ženy jsou hrozné. Dneska jsem zase četla, že minulý týden nějaká ženská utopila své 3 měsíční dítě… hnus, co se poslední dobou děje…
Nechápu, jak může jít někdo v těhotenství do solárka, to je podle mě vrchol sobectví. Neváží si asi toho, že mají beproblémový průběh.
Kim, určitě je v pořádku.. už se taky těším, až uvidím mimíska, jdu na kontrolu 1.2. Mně by teda nenapadlo jít do solárka, když jsem těhotná… Nechápu, jak může být někdo tak nezodpovědný!
Báro, teď jsem našla na netu,kde jsme bydleli(nebo teda spíš jen přespávali) my v krumlově. Je to penzion Rosa. Vím,že to byl poslední volný,který se nám líbil. Rezervovali jsme ho teprve týden předem a to už byli ostatní obsazené.
Mně se docela líbí to slovensko,jak jsi psala. Tak uvidíme.Chceme jet taky nějak v květnu.