Poradna duly
Jana Čurdová
Holky s tou vaničkou,pohledám někde odkaz na netu…netuším,my ji kupovali v Promi u nás tady ve Studénce-prodejna je i v Ostravě…kouknu na netu…je to dost velké monstrum,ovšem teď mi došlo,že kdo máte rohové vany-máte smůlu…je udělaná tak,že se dá na obyč vanu,prostě se na ní položí a drží přes okraj,po odtoku vody do vany a usušení jsme ji dávali na ze´d v koupelně…mám ji u kamarádky na baráku na půdě,když tak bych vyfotila…ale jdu hledat tedy a netu.
Přebalovák z Ikeei jsme viděla,já mám komodu,kterou teď využívá Tedíka je shodná s nábytkem v dětském a naštěstí jsem nikma nevyhodila tu přebalovací desku…koupila jsem v prodejně DARA v Novém Jičíně,včer ajsem ji tam viděla ,stojí něco okolo 3.600 Kč,je dost veliká a dá se v několika variantách dřeva a kombinací šuplíků,dvířek či otevřených polic.
Ahojky
někdo se tu ptal na kočárky… uvažuju nad třema MB X6 Tris, Jané Nomad Tris, a ZETA 8 TRIS. Chtěla bych je vidět někde naživo pohromadě… Což bude možná problém… proto taky chci na ten veletrh do Brna, tam by mohly být všechny pohromadě…
Ta vanička ONDA EVOLUTION vypadá podobně-jen bych řekla,že je to nějaká "luxusnější " verze té mé…našla jsem CD se zálohovanými fotkami,najdu,když jsme v ní koupali Tedíka,bude tam i ten přebalovák,vydržte budu muset najít,zmenšit ,poslat…
Ta vana vypadá dobře, ale ta cena
Akorát nevim, jestli by nam pasovala, nemáme uplně klasickou vanu, naše je trošku širší. Zkusim se na ní podívat někde v krámu, až budu moct chodit ven, jestli by ty adaptéry pasovaly. Určitě by bylo lepší koupat dítě v koupelně, až začne sedět a cákat kolem sebe, tak v koupelně to bude fuk.
No ta cena mě taky trochu zarazila…
Zkusím ještě něco najít…
tak sem našla o dost ošklivější, ale levnější variantu vaničky http://www.ajuty.cz/…ail.387.html
V galerii máte v rámci možností tu vaničku a přebalovák…lepší fotky jsme nenašla…jsou jich tu kvanta,až mě to vyděsilo ![]()
Jo jo,holky to je ona… http://www.ajuty.cz/…ail.387.html …malý mi tam vlezl dlouho,vlastně do té doby než dovedl sám sedět ve vaně.
Ahojky,
bez mantinelu si nedovedu dětskou postýlku představit, chrání děťátko, aby se nebouchalo do šprušlí u postýlky.
Ve vaničce jsme koupali asi 3 měsíce a od té doby se koupeme ve vaně buďto já s malou a nejvíc manža s malou! Hrají si tam a malá je neskutečně šťastná!!
Taky mi přijde malá, přeměřovala sem teď naší vanu a bála bych se, že mi tam ta vanička sklouzne, je fakt hodně široká. Achjo, sice máme novou moderní vanu, ale mam pocit, že s tou klasickou by teď nebyl problem…
Nakonec se fakt asi budu muset k mimi ohejbat, ale to je děs. Teď sem to nacvičovala. No, nebylo to dřív jednodušší, v krámu měli jednu vaničku a hotovo ![]()
Rozárko, díky za foto. Takhle vypadá úplně jinak než na tom internetovém obchodě. Přišla mi tam strašně malá a taková divná…Možná to bylo tou zelenou barvou…
Jak dlouho jste v ní malého koupali?
Ani už nevím,jak dlouho jsme ho tam koupali,ale tak dlouho,až se pod jeho váhou vanička prohýbala
,potom už v ní jen seděl…rozměry netuším,ale na tom webu je napsáno 68×80 cm…máme klasickou starou vanu,potom je to třeba asi poměřit .