ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
25.1.07 11:57

Holky s tou vaničkou,pohledám někde odkaz na netu…netuším,my ji kupovali v Promi u nás tady ve Studénce-prodejna je i v Ostravě…kouknu na netu…je to dost velké monstrum,ovšem teď mi došlo,že kdo máte rohové vany-máte smůlu…je udělaná tak,že se dá na obyč vanu,prostě se na ní položí a drží přes okraj,po odtoku vody do vany a usušení jsme ji dávali na ze´d v koupelně…mám ji u kamarádky na baráku na půdě,když tak bych vyfotila…ale jdu hledat tedy a netu.
Přebalovák z Ikeei jsme viděla,já mám komodu,kterou teď využívá Tedíka je shodná s nábytkem v dětském a naštěstí jsem nikma nevyhodila tu přebalovací desku…koupila jsem v prodejně DARA v Novém Jičíně,včer ajsem ji tam viděla ,stojí něco okolo 3.600 Kč,je dost veliká a dá se v několika variantách dřeva a kombinací šuplíků,dvířek či otevřených polic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
25.1.07 12:01

Ahojky
někdo se tu ptal na kočárky… uvažuju nad třema MB X6 Tris, Jané Nomad Tris, a ZETA 8 TRIS. Chtěla bych je vidět někde naživo pohromadě… Což bude možná problém… proto taky chci na ten veletrh do Brna, tam by mohly být všechny pohromadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.1.07 12:02

Ta vanička ONDA EVOLUTION vypadá podobně-jen bych řekla,že je to nějaká "luxusnější " verze té mé…našla jsem CD se zálohovanými fotkami,najdu,když jsme v ní koupali Tedíka,bude tam i ten přebalovák,vydržte budu muset najít,zmenšit ,poslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 12:05

Ta vana vypadá dobře, ale ta cena :roll: Akorát nevim, jestli by nam pasovala, nemáme uplně klasickou vanu, naše je trošku širší. Zkusim se na ní podívat někde v krámu, až budu moct chodit ven, jestli by ty adaptéry pasovaly. Určitě by bylo lepší koupat dítě v koupelně, až začne sedět a cákat kolem sebe, tak v koupelně to bude fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 12:08

No ta cena mě taky trochu zarazila… :) Zkusím ještě něco najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 12:16

tak sem našla o dost ošklivější, ale levnější variantu vaničky http://www.ajuty.cz/…ail.387.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 12:21

:D Tak to teda jo… Ale není nějaká moc malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.1.07 12:27

V galerii máte v rámci možností tu vaničku a přebalovák…lepší fotky jsme nenašla…jsou jich tu kvanta,až mě to vyděsilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.1.07 12:29

Jo jo,holky to je ona… http://www.ajuty.cz/…ail.387.html …malý mi tam vlezl dlouho,vlastně do té doby než dovedl sám sedět ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
25.1.07 12:40

Ahojky,

bez mantinelu si nedovedu dětskou postýlku představit, chrání děťátko, aby se nebouchalo do šprušlí u postýlky.

Ve vaničce jsme koupali asi 3 měsíce a od té doby se koupeme ve vaně buďto já s malou a nejvíc manža s malou! Hrají si tam a malá je neskutečně šťastná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 12:43

Taky mi přijde malá, přeměřovala sem teď naší vanu a bála bych se, že mi tam ta vanička sklouzne, je fakt hodně široká. Achjo, sice máme novou moderní vanu, ale mam pocit, že s tou klasickou by teď nebyl problem…
Nakonec se fakt asi budu muset k mimi ohejbat, ale to je děs. Teď sem to nacvičovala. No, nebylo to dřív jednodušší, v krámu měli jednu vaničku a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 12:45

Rozárko, díky za foto. Takhle vypadá úplně jinak než na tom internetovém obchodě. Přišla mi tam strašně malá a taková divná…Možná to bylo tou zelenou barvou… :D Jak dlouho jste v ní malého koupali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
25.1.07 12:45

Rozárko a jakou máte doma vanu? A nebyla ta vanička malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
25.1.07 13:07

Holky, Oli se nikomu neozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.1.07 13:15

Ani už nevím,jak dlouho jsme ho tam koupali,ale tak dlouho,až se pod jeho váhou vanička prohýbala :-) :lol: ,potom už v ní jen seděl…rozměry netuším,ale na tom webu je napsáno 68×80 cm…máme klasickou starou vanu,potom je to třeba asi poměřit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí