ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
26.1.07 18:30

Kim: Já jsem si taky říkala, že cvičit budu doma, mám to DVD od pojišťovny a je tam cvičení na balónu, jinak ten balón mi pomohl, když mě bolely záda. O přepálení DVD bych kdyžtak měla zájem, jestli ho budeš objednávat, dala bych ti na něj půlku… Dívala jsem se na internetu a žádné cvičení na DVD jsem tam nenašla, taky jsem hledala Pilates pro těhotné… A myslím si, že to dýchání tam určitě učí, je to základ k porodu…
Jo, o tom nadstandartu jsem uvažovala, ale spíše na oddělení šestinedělí, protože možná půjdu na císařský řez, jsem po 4 operacích kyčle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
26.1.07 18:36

Kim to zní dobře: v ceně je jeden člověk k porodu :lol:
Holky hodila jsem fotky do galerky. Chystám se na ples tak když jsem odpoledne vytahovala ten svůj model 8) tak jsem se do něj oblékla a manža mě fotnul. Takže ještě nejsem namalovaná :?
Mimochodem, šaty jsou po babičce, jen mírně předělané :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 18:37

Teď jsem se dívala, za kolik se dá koupit to DVD Pilates pro těhotné a našla jsem ho za 350 Kč na nějakém internetovém obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
26.1.07 18:38

Mirko, právě že jsem to nechtěla zatím objednávat, protože je to originál a pokud bude dobře zakódované, nerozkóduju to a tím pádem ani nepřepálím :-(
Co se týče toho toho nadstandartu, taky přemýšlím, že bych si jej dala i na šestidenělí, jen přemýšlím, kdo pohlídá malého, když budu ve sprše nebo na záchodě, ty maminy si je vždycky hlídají navzájem.
Navíc si jej musíš objednat předem, a není jisté, že zrovna v době kdy budeš rodit, bude volný. Jsou tam jenom 2.
Segra mě naštěstí uklidnila, že se snaží dávat maminky po 2, a „barevné“ spolu. Že se nestává, že by byly 2 maminky jiné pleti spolu.Byla jsem tam ale jednou za kamarádkou a byly na pokoji 3, docela mazec.
To už bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
26.1.07 18:41

Pavli, dobře se bav, a dávej na sebe pozor.
Moc Ti to sluší :-)
Je vidět, že Ti těhotenství prospívá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 18:41

Právě z těch „barevných“ mám strach. Já jsem zase slyšela, že ty pokoje nejdou zarezervovat dopředu… Ochrany na DVD bych se nebála, přítel rozlouskne všechno… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 18:45

Pajk: Moc ti to sekne :D Máš hezké těhu bříško :D Moc si ten ples užij…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
26.1.07 19:04

Zrovna mě napadla taková ta babská rada na určení pohlaví - zlatý prstýnek na nit nad bříško, když se kýve - kluk, když dělá kroužek - holka :-)
Takže mi vyšla holka. Přítel by byl nějšťastnější člověk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
26.1.07 19:04

Pajk, tak se dobře bav a hezký víkend všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 19:08

Ach jo, když já nosím jen stříbro, na zlato jsem alergická… Jak pojedu k našim, tak si půjčím zlatý od mamky a zkusím to… Jinak sestřenice mi to kdysi zkoušela nad dlaní a vyšlo mi kluk a holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
26.1.07 19:15

Ještě mi to někdo počítal podle krve, nebo co, že se mění v určitou dobu tak podle toho a vyšel mi kluk.
Kluka cítím od začátku, ale vypadám na holku.
Možná proto, že ji přítel tak chce, jsem nechtěla diskriminovat kluka, kdo ví :-)
Mirko, dívala jsem se, jestli náhodou spolu nebudeme v porodnici a zírám na tu azbuku, něco jsem přeluštila, ale…
Já jsem nedošla ani do jiskřiček, zrovna to zrušili.
Myslela jsem, že je Ti 24…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 19:18

Kim: Jo, je mi 24, ale já jsem RJ studovala na VŠ… Termín podle UTZ mám 23.7. a podle PM 25.7. To ty už budeš asi z porodnice zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
26.1.07 19:29

Já mám podle MS 20.7 a podle UTZ 14.7. Takže pokud si pohneš, můžem hekat spolu :-D
Docela mě zarazilo, že na fifkách mají jen oddělené boxy.
Na fakultce přímo oddělené pokoje.
Ale při porodu to asi bude jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 19:31

Stejně to je prý +- 14 dní :lol: Budu si snažit si pohnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.1.07 19:39

A od kterého týdne se na ten kurz má chodit? Na těch Fifejdách prý moc soukromí není, pokud nejsi na nadstandardu, je to stará nemocnice a kdysi to tak bývalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí