ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
29.1.07 09:11

Mirko, Pinosol myslím můžeš! Většina nosních kapek a sprejů obsahuje efedrin a ten se nemůže. Mě dokotorka dala Mucoseptonex bez Efedirinu, ale je to bez výsledku :-( Já mám rýmu už takovu, že mě od ní asi praskne hlava. No nic, musí to přetrpět.
Ale jitrocelový sirup co mi poradila Rozára je na odkašlání super! Hlavně aby bylo malé v pořádku.

Tak Mirko, ať jte brzo zdravý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 09:35

Moje kamarádka se kvůli svojí malé dcerce začala kdysi zabývat léčením pomocí přírodních preparátů, která zná a chválí i většina lékařů, tk mi doporučila tohle:
 http://www.justnahrin.cz/…neraly/k4210

Spoustu věcí už jsem z JUSTu používala vč. kosmetiky, na kterou nedám dopustit, tak vyzkouším i tohle. Je to prý vhodné i v těhotenství, ale pro jistotu to ještě dneska zkonzultuji se svojé doktorkou, ale podle složení by to mělo vyhovovat, alespoň co jsem na webu našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 09:55

Dobré pozdní ráno přeju,
hlásím, že jsem ještě mezi zdravými, ale nevím jak dlouho mi to vydrží. Dnes totiž ulehl manžel :? a to má nemocenskou tak jednou za 3 roky!! Takže čekám, kdy to skolí mě.

Báro a Mirko přeju brzké uzdravení!!! Ať máte mimísky vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 10:04

Ahoj Pajk, díky, snad už to nebude dlouho trvat :roll:

KIM, trochu jsem se zajímala o tu Echinaceu, kterou jsi doporučovala, ale ve více článcích jsem našla, že v těhotenství asi nebude úplně vhodná.

http://www.hyperobchod.cz/…6964699.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
29.1.07 10:04

Ahoj holky, taky přeju brzké uzdravení… pořádně se vyležte… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 10:06

Resp. asi nebude vhodná jako tinktura, co já vím, dnes se na to taky přeptám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
29.1.07 10:30

Ahoj holky,
dostala jsem se až teď na internet. Jela jsem v tu středu hned do Krče na genetiku, tam mi řekli, že pro jistotu mám jít na odběr plodové vody, tak jsem tam hned ve čtvrtek nastoupila. Ani to tolik nebolí, nechali mě tam do druhého dne a ještě týden mám být v klidu. Výsledky budu mít za 14 dní, ale všichni mě uklidňují, že triple test je nespolehlivý a riziko opravdu malinké. Děkuju všem za podporu!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 10:34

Ahoj Oioik,
no konečně, už jsme měly o tebe starost!!!! Teď buď hezky v klidu a nestresuj se, tripl testy jsou opravdu nespolehlivé, uvidíš, že plodovka dopadne dobře! Moc držím pěsti, kdy máš výsledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
29.1.07 10:43

Výsledky budu mít v pátek 9.2. a půjdu rovnou ke svému gynekologovi na velký uzv. Takže pevně doufám, že ten víkend potom budeme s manžou slavit a slavit a slavit a slavit. :-) Já jak tenhle týden nebudu v práci, tak se zase dostanu na internet asi až v pondělí. Teď mi notebook s internetem přinesla kamarádka na chvíli až domů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
29.1.07 10:56

Oli, uvidíš, že to bude dobrý… Držím palečky a odpočívej pořádně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.1.07 11:15

Oioik, neboj, testy z plodové vody určitě dopadnou dobře! Budu na tebe moc myslet a držet ti pěstičky! Nevím, proč ty tripple testy vůbec dělají, když jsou tak nespolehlivé! Jenom budoucí maminku stresují!
Odpočívej a buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
29.1.07 11:17

Ahoj všichni a hlavně ahoj Oli,
taky jsem se konečně dostala mezi prací na net a dočetla vaše víkendové povídání.
Oli, držím palce, aby ta plodovka dopadla dobře. Moc jsem na Tebe myslela a dofala, že se ozveš s nějakým pozitivním sdělením.
Jinak všechny marodné těhulky pořádně kurýrovat a odpočívat. Já jsem zatím (ťuk, ťuk), jakž takž v pohodě. A pracuju a pracuju a pracuju…
Tak krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.1.07 11:21

Handi: Moc to s tou prací nepřeháněj, ať Tě taky neskolí nějaký bacil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
29.1.07 11:30

Mirko, díky, ale šéf na mě dost tlačí, odevzdáváme projekt…přijedou egypťani a musí to prostě být hotový.
Jenomže ten počítač ne a ne být rychlejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
29.1.07 11:35

Holky, jste naprosto zlatý. Děkuju za úžasnou podporu!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí