Poradna duly
Jana Čurdová
Marti, tak si kup alespoň nějaké voňavé svíčky, zajisti hezkou hudnu nebo knížku a udělej si aspoň malý kouteček, kde se budeš cítit dobře, snad to pomůže. Já jsem se přestěhovala loni v březnu z velkého města Brna do malého městečka Blansko a nemohla jsem si tady zvyknout hodně dlouho, i když tu byl přítel se mnou a stěhovali jsem se do krásného bytu skoro úplně nového. Chce to čas, tky jsem měla depky a někdy jsem si i pobrečela, dokonce jsem přemýšlela, že byt prodám a půjdu zpět do Brna. Tak se drž.
KIM, držím ti palce, ať ti ty testy dobře dopadnou!
Ahoj nastavajici,
jsem tu dneska poprve a doufam, ze ne naposledy. Byla jsem dneska na navsteve u Oioky. Cele dopoledne jsme brouzdaly po netu a Oioky mi ukazala i tyto stranky. Moc se mi libi, stejne potize, radosti a ruzna reseni a rad nikdy neni dost.
A ted neco o me a nasi ,, bubline"
Jsem tehotna poprve a termin mam 17.7. V prosinci mi bylo 28 a jsem vdana cca pul roku. Mimco jsme moc chteli a jsme radi, ze se to povedlo celkem brzy.
Bydlim kousek od Oioky a obe jsme byly prekvapeny a poteseny, kdyz jsme zjistily, ze cekame mimca ve stejnem termine:-)))
Tesim se na nasleduji mesice:-))) a nove kamaradky:-)))
Ahoj všichni,
tak koukam že máme všichni podobný problémy. Já sem se taky přestěhovala z Plzně do „prdelky“ jménem Ostrov a taky si pořád nějak nemůžu zvyknout. V Plzni mam všechny přátele a celou rodinu a tady zatim nikoho neznam. Vlastně znam akorát lidi, co tady bydleli dřív. Tady odsaď se lidi spíš stěhujou pryč…Teď sem taky už 4 dny uplně sama doma.
Mabu: neboj, brzo si to tam zabydlíte a bude se Ti tam líbit.
Oioik budu držet palce, ty špatný triple testy eště nemusí vůbec nic znamenat. Určitě to dobře dopadne. No, mě čekaj testy za tejden. A chci udělat ultrazvuk, protože mě pořád napadají myšlenky, jestli mimi žije(kvuli tomu krvácení). Sice je to blbost, ale červíček ve mě hlodá. Ale to je asi normální, že se bojíme o osud svýho miminka, ne? Já sem sice poměrně dost racionální, ale tomuhle se nedokážu ubránit.
Holkám, co sou nemocný přeju, ať se brzo uzdraví a hlavně žádný stresy
![]()
Vítám Dancu mezi námi.
Market, mluvíš mi z duše.
Já jsem byla na kontrole minulý týden a dr mi nedělal UTZ, jen mě prohmatal a mě to dost zklamalo, mám myšlenky, jestli malý žije, kdybych už cítila pohybym, je to něco jiného ![]()
A přitom to není tak dávno, když jsme tady konzultovaly škodlivost UTZ a teď chceme malé prcky jenom vidět ![]()
Ještě k tomu bydlení. Přítel nám našel byt, a je asi 5km odsud, ale ta představa, že mám jít do jiného baráku, představila jsem si to tam, jakože tam budu pořád sama (a to jsem tam ještě nebyla…) a měla jsem divný pocit.
Myslím si, že v tom hraje určitou roli i těhotenství - tady se cítíme dobře a najednou budeme někde jinde a navíc se budeme muset postarat o malého.
Alespoň tak to cítím já.
No, zase jsem se rozkecala, omlouvám se.
Ještě nesmím zapomenout tady přivítat Danču - ať se daří Tobě i malému ![]()
K těm UTZ se přidávám
Mám břicho tvrdý jako kámen, tak mám trochu strach, ale na UTZ jdu až za 14 dní.
Báro tyy blááho,
ty zítra začínáš 19. týden a příští týden jsi v polovině!!
Toto letí!! To je nádhera
Danco: Vítám Tě mezi námi… ať se Ti s námi líbí ![]()
Kim: Budu držet palce, ať testy dopadnou dobře…
Holky, včera jsem si dala jahodový džus a asi jsem to s ním přehnala… ale měla jsem na něj hroznou chuť! Jsem jak kropenatá slepička
Snad to mimi neva. Nevím, nikdy mi jahody nic nedělaly a poprvé loni, když jsem snědla trochu více jahod najednou, tak jsem se osypala a dneska zase. Ach jo…
jeje, to mě se taky v létě párkrát stalo, ale ani nevim po čem. Za pár dní to bude pryč.
Holky, slyšely ste, že se zastřelil Karel Svoboda? To je strašný. Ta Vendula má teda v životě fakt smůlu, napřed jí zemře dítě a teď manžel. Nechápu, jak to moh udělat, když má doma 2 letý dítě…Sem z toho uplně na větvi.