Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko, tohle mi dělá čokoláda nebo ostré jídlo.
Zítra jdu zkoušet líčení a účes na svatbu a jsem jak puberťačka až je mi trapně jak mi bude patlat ten make-up ![]()
Ale dneska mi paní v Shopping Parku přío vnutila přírodní mýdlo s bahnem a solí z mrtvého moře - šla jsem kolem a ona na mě - nechcete se podívat, máme taky super výrobky na problematickou pleť
![]()
Takže tohle přírodní mýdlo je moje poslední záchrana, pak už fakt nevím ![]()
Ale neboj se jíst Mirko na co máš chuť, malé si o to určitě řeklo ![]()
Na Bářin metřík se vždycky dívám se závistí, jak je už daleko ![]()
No jo, ale přítěl si mě celý den dobírá a jak mě vidí, tak se hned všude škrábe! Je to zloduch
Mě to strašně svědí, ale nemůžu se poškrábat
a on to moc dobře ví
Mám červené fleky i na tváři a přitom mám tento týden tolik lítání…
S tím Svobodou jsem to taky včera četla a hned jsem si říkala, jak to mohl udělat, když má doma tak malé dítě.
Kim: Pěkně si užij zkoužku účesu a líčení. Já se vždycky cítím tak nějak divně, když mě někdo maluje…
Holky, vždyť jste jen chvíli za mnou
Zatím není co závidět, ta viróza je hrozná! Už chci být zdravá.
Oni ti umělci jsou všichni tak trochu labilní, ale bylo to od něj hrozně sobecké
je mi moc líto Venduly.
Holky já tu mám dneska divadlo
Manžel leží v horečkách, má skoro 39 už pár hodin, tak jsem se rozhodla, že mu udělám zábal.
Raději jen nohou, víte jací jsou chlapi, a už dlouho jsem se tak nenasmála
je jak malé dítě, řve tady na celé kolo že to studíííííí ![]()
Holky, to svědění a fleky je asi normální. Mě už fleky sice ustoupily, ale zase mě svědí celý tělo, prý je to hormonama, tak se musím vždycky celá mazat.
Báro: V mém případě si myslím, že to je těma jahodama… celkově, to co má více vitamínu C mi nedělá dobře a to jsem si ještě včera vzala těhu vitamíny…
Pajk: Všichni chlapi jsou asi stejní… dokud jim nic není, tak jsou strašní siláci a jenom je někde píchne, jsou horší jak děti
Tak to s ním ve zdraví přežij… a smích je zdravý ![]()
Miroko, je to možný, každej na to reaguje jinak. Já se cpu denně pomerančema, kiwi, hrozny a grepy, jahody jsem měla zatím jen jednou, ale asi si zase brzo koupím, mňam ![]()
Dekuji vsem, co me vitaji!
Cely vecer procitam vase prispevky z minulosti. Hrozne to leti:-))) Ach ty zacatky:-(( Ja zacala tehotenstvi strevnimi potizi, ze kterych se vyklubala salmonela, pak jsem zacala krvacet, takze me dr.nechala doma na neschopence s prisnym klidem na luzku. Do toho celodenni nevolnost a neskutecna unava. Ted mi to pripadada tak neskutecne davno. Od zacatku ledna jsem snazim fungovat normalne (teda pokud, kdyz je clovek na neschopence, se da mluvit o normalnim rytmu) Chvilema jsem uvazovala o navratu do prace, ale vsichni me od toho zrazovali a maji pravdu. Takovou pohodu uz clovek asi uz nezazije a porad je co delat:-)))
Zitra se chystame na segry maturitni ples, tak jsem zvedava jak zvladnu ten zakoureny sal(kour mi nedelal dobre nikdy, ale ted je to jeste horsi)
Ve ct jdu na odbery na triple test a jsem z toho lehce nervozni (po tom co to prozivam s Oiokem)Doufam, ze vse bude tak jak ma byt.
Preji hezky vecer:-)))
Báro ,
díky za pochvalu metříku. ![]()
Holky , já používám tělové mléko od Dermacolu pro těhule a nedávno se mi po něm začala dělat vyrážka na břiše, nikde jinde. Taky to hodně svědilo. Nechápu to. Koupila jsem si raději jiný krém. Bude to asi tím těhu. Pokožka je asi citlivější. Na ramenou a pažích se mi začaly dělat takový suchý fleky. Když se vykoupu, tak jsou červený. Manžel se mě lekl, když to viděl. ![]()
Milis já mám už delší dobu pod paží suchý flek, který děsně svědí
nechápu kde jsem k němu přišla ale už ho mám asi měsíc. Mažu to jen indulonou tak snad to brzo přejde. Ze začátku byl taky červený, ale už není skoro vidět, jen se mi tam loupe kůže
ahoj holky,
koukam, ze jste se zase pekne rozepsaly. Jak jste tady probiraly ty porodnice, zjistovaly jste taky kde za co chteji platit? Ted jsem cetla v casopise clanek o porodnici v Praze v Krci, kam bych chtela jit rodit, protoze to mam nejbliz a psali tam, ze za epidural se plati 4700Kc, coz se mi zda strasne moc. Treba to nebudu potrebovat, ale treba taky jo. Nezjistovali jste, kolik za to v porodnicich chteji? Zajimalo by me, jestli je tahle castka normalni, nebo jestli to je tak vysoky jenom tady.
Holky prazacky, kam chcete jit rodit? Jo, a kdy se vubec clovek musi prihlasit do porodnice?
Kim, s pleti mam taky hrozny problem. Cetla jsem, ze se to ma po prvnim trimestru zlepsit, ale u mne to nejak neplati. Ale, co nadelame…
Tak dobrou! Ja mam vzdycky smulu, ze kdyz se pripojim, tak uz tu nikdo z vas neni
![]()
Pajk, ted jsem koukla do galerky a uz mas pekny brisko, to u mne to jeste tak moc videt neni, ale uz taky roste…
Kik díky za pochvalu bříška. Na diskusi musíš chodit dřív!! V půl 12 už jsem dávno hááájííííí ![]()
Kik: Tak pozdě už taky hezky spinkám ![]()
Těch 4700 Kč za epidurál se mi zdá hodně, ale z Prahy nejsem, takže nevím, jak se to cenově pohybuje jinde. U nás je, aspoň podle ceníku porodnice, zadarmo, platí to jen pojištěnci VZP (ta epidurál asi nehradí) a to 1315 Kč.