ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
29.1.07 11:41

Ahoj holky,
hlásím se opět z pracovního procesu.Šéfka si mě zavolala kvůli nějakým drobnostem, tak jsem jí už rovnou oznámila, že jsem teda těhotná. Vzala to celkem v pohodě, jenom budu muset před mateřskou zaučit někoho na zástup, to teda bude legrace… :roll:
Tento víkend byl dost perný. Stěhovali jsme se konečně do svého bytu, v pátek jsme sbalili a v sobotu to převezli. Zažila jsem ale tu nejhorší noc svého života. Ze soboty na neděli - tedy první noc v novém a našem! bytě - jsem nespala snad ani minutu, měla jsem hrozný záchvat úzkosti a nechtělo mě to pustit až do rána. Bylo mi fakt strašně špatně a nemohla jsem se vůbec uklidnit!!! Doufám, že už se mi to takhle nikdy nestane…
Ten byt je v novostavbě a zjistili jsme ještě další mouchy, které se budou muset odstranit. A taky jsme bez kuchyně, která bude hotová až na konci února. Naštěstí chodím přes týden na obědy v práci a o víkendu to budu muset nějak podobně vyřešit. Manžel odjel zase na týden pryč, tak ty všechny řemeslníky musím řešit já a už jsme z toho otrávená. Snažím se v novém bytě aklimatizovat a stále nějak nemůžu uvěřit tomu, že je fakt náš…Je mi tam dost smutno, aspoň že už chodím do práce, jinak bych se asi musela zbláznit. V noci na dnešek se mi spalo trochu líp, ale červík úzkosti ve mně ještě trochu hlodal.. Snad se mi tyhle stavy nevrátí, nechtěla bych mít stejně nervní miminko. Celou rodinu mám daleko, manžel často na cestách, budu se muset spoléhat jenom na sebe a bojím se toho…

Tak jsem si zase vylila srdíčko, jo ještě jedna věc mě docela rozčarovala, v novém bydlišti nemáme signál na internet!!! Takže se budu ozývat z práce, snad se to ale brzo vyřeší, nechci být sama doma bez internetu…

Mějte se krásně

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 12:25

Ahojky,
Oioik konečně!!! Už jsem měla strach co se s Tebou děje!! Představ si, že i manžel se mě každý den ptá, tak co nového s Oioik :lol: Čekání musí být příšerné, chudinko, ale neboj určitě budete příští víkend s manžou slavit, slavit slavit a slavit :P
Kamarádka takhle čekala na výsledky měsíc!!! A kdybys viděla, jak má nádherného a hodňoučkého klučíka :) Neboj bude to dobré!

Mabu, hodně štěstí v novém bytečku, určitě si brzy zvykneš. Chápu jak ti musí být, když je manžel pořád pryč. My zatím bydlíme u manželových rodičů a taky jsem nesvá, když odjede na pár dní. Neboj to přejde a bude se ti tam líbit, uvidíš. Hlavně až tam budeš s mimískem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 12:31

Ahoj Martino,
určo si brzy přivykneš, je super mít vlastní byt, ne? Jak je velký?

Holky, tak jako ostrašující případ, kdyby některá z vás chtěla přecházet chřipku… právě jsem se vrátila od doktorky, mám tento měsíc již druhá antibiotika Dumox. Vzhledem k infekcích, které teď prý sedají nejvíc na plíce nemůže riskovat, že budu mít zápal plic. Ten kašel, který mám je prý moc ošklivý a škodí miminku víc, než ta antibiotika. Mám z toho úplně tvrdé břicho. Měla jsem ale strach, tak jsem hned volala mojí gynekoložce a ta mi řekla, že oboje ATB jsou na bázi penicilinu a to už teď prý nemá na miminko vůbec žádný vliv. Mnohem víc ohrožuje miminko neléčený kašel a zánět dolních cest dýchacích. Tak holky, buďte na sebe opatrné a nepodceňujte ani malé nachlazení!!!!
Já jdu ležet a přebrečet to, že neodjedu ve čt do Alp :x
Přítel mi ale slíbil, že na jaře dáme tu Paříž, aby mě to nebylo líto. Ach jo,proč já musím mít takový pech a to teď prý mám prožívat nejkrásnější období......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
29.1.07 13:01

Jéjej, holky, co to provádíte?! :?

Mabu, taky přeji, aby jsi si v novém bytečku brzy zvykla a uvidíš, že jak budeš zabydlovat, bude čím dál tím líp.
Taky jsem měla dneska nějakou špatnou noc, a jak jsem ze spaní zatínala ruce v pěsti…tak jsem se ráno probudila a nehty jsem měla úplně zaryté v dlaních a dost to bolelo......prostě špatná noc.
Tak snad i u Tebe se to brzy uklidní :D

A Báro, koukej se z toho co nejrychleji a nejšetrněji dostat! Alpy budou zase jindy, uvidíš, hlavně aby jsi z toho neměla ještě nějaké další nepříjemnosti a aby mimčo bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 13:08

Díky Hanko, přísahám, že práce jde definitivně stranou a jedinou důležitou věcí je miminko a já. Prostě si zákazníci musí začít zvykat na to, že už jim nebudu kdykoliv k dispozici. Aspoň že mám notebook a můžu ležet v posteli a zárověň občas kouknout na emimino.
Uff… to zase bude 14 dní nuda, nemáte tip na nějakou hezkou nenáročnou knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
29.1.07 13:21

Barčo, mám půjčený od Simona Bretta - Prevítem snadno a rychle. Je to o tom, co nás čeká :D Deníček prvního roku dítěte - z pohledu toho „prevíta“ jak se samo dítě nazývá :D Je to tenký a čte se to dobře. Druhý díl je . Kdo to tady chodí (to je druhý rok toho dítěte, zase formou jeho deníku)… a na třetí díl si nevzpomenu, mám ho doma. Ale je to o tom, že přibude druhé dítě. Vřele doporučuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 13:24

Hanko díky za tip, zkusím si to někde obstarat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.1.07 13:41

Ahoj holky,
Oli, to je dobře, že jsi se ozvala. Držím Ti palečky, určitě to bude vše v pořádku, uvidíš.
Jinak těm co jsou nemocní, přeji brzké uzdravení. Držte se a odpočívejte!
 Milis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.1.07 13:49

Báro , jaké máš ty džíny z Bebefieldu? Jsi s nima spokojená? Odpovídá jejich barva té co je na jejich stránkách? Chtěla bych si dnes nějaké objednat a ještě se rozhoduji.
Díky
 Milis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
29.1.07 14:16

Milis mám typ Haeven Jeans a jsem s nimi spokojená. Ještě jsem je neprala, ale předpokládám, že malinko barva pustí, jsou spíš tmavší s pískováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.1.07 16:25

Musím se přiznat, že po té příšerné první noci v novém bytě, jsem po manželově odjezdu dala vedle sebe do postele velkého plyšového medvěda, kterého jsem od něj dostala, když jel před léty na půl roku pryč. Aspoň trochu mě to uklidňuje.....
Zatím je to v tom bytě dost zvláštní pocit, v celém baráku nás je asi jen pětina z celkového počtu lidí. Další se budou stěhovat postupně asi až do července, v bytě máme spoustu nevybalených krabic a poházených věcí, které zatím nemáme kam dát. Musím to dát postupně do pořádku, hlavně už aby byla kuchyň…Jo a taky jsem se tu noc strašně bála, že těmi úzkostnými stavy ublížím miminku, to bych nerada, aby pak mělo stejné stavy jako já…
Ale budu se snažit myslet optimisticky, říkám si, že teď už nejsem sama, i když je manžel pryč, moc se těším, až mimčo ucítím, budu si s ním povídat a tak, aby bylo v pohodě a ne jako já pořád ve stresu…

Mějte se krásně

zdraví Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 16:31

Marťo to zvládneš, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
29.1.07 17:01

Ahoj holky.
Báro, já jsem si kupovala ten sirup na doporuěení doktorky a lékárnice, ale sirup s echinaceou pro děti. Ne klasický.
Marti, to bude v pohodě. jen si zvyknout. Já se nervuju celé těhu, mi se asi malý uřvánek nevyhne :-(
Vítám Oioik, už jsme se o Tebe bály :-(
Zítra jdu na krev na genetiku, tak na mě myslete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 17:11

Kim budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
29.1.07 17:13

Kim, taky budu držet palce. Já jdu zítra do poradny a dostanu termín taky na testy… takže mě to čeká někdy brzo taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí