Poradna duly
Jana Čurdová
Já mu prozatím říkám mimís,ale jakmile se dozvíme,co to bude,začnemu říkat jménem.
Mirko na Miu taky nemáme zdrobnělinu, ale to jsem právě ráda. Je to takhle snadno zapamatovatelné a i bez zdrobněliny je to takové měkké příjemné jméno.
evčo: A co říká okolí na váš výběr? Nám pořád dokola říkají, že když to bude čech, že by měl mít i české jméno… Ale nikdy nebyla bůh ví jaký vlastenec ![]()
U nás to taky bude čech, ale taky s typicky německým příjmením…tak si s výběrem dáváme n čas ![]()
Holky, já jsem dostala takovou chuť na uzenou makrelu! Asi budu muset do obchodu, ach jo ![]()
Na Denise nám neříkají nic,ten se docela líbí.A jelikož nejsme na holčičim ještě dohodlí,tak jsme je zatím ani nikomu neříkali. Ale já si do toho stejně kecat nenechám ![]()
A vůbec si myslím,že v době,kdy bude našim dětem -náct,tu budou neobvaklá jména zcela běžná.
Naše sousedka dala před 10 lety synům jména Ervín a Sean, a tyky si lidi klepali na čelo. Tenkrát se zde dávala opravdu jen běžná jména. A dnes to nikomu ani nepřijde. A když jo,tak jsou to většinou velice staromodní lidi. A to žiji na malém městě!
Na mě tady budou lidi divně koukat už jen proto,že budu mít černý kočárek. Ale já si z nich nic nedělám. A manžel je naopak rád takovými věcmi provokuje.
Evco, nemáš strach, že v létě bude v černém kočárku teplo? Já uvažuju nad kombinací černo-červená nebo tmavě šedá-oranžová. Mám trochu obavy z toho tepla…
Taky jsem přemýšlela o černém kočárku, ale mám trochu obavy, aby se mrňous neuvařil… ale je pravda, že jsou poslední dobou černý kočárky dost vidět, tak nevím…
Já ryby normálně nejím, stejně si dám kousek a budu mít rybiček dost zase aspoň na měsíc ![]()
A nestresuj se tak, mimi to cítí…
Nejdříve jsem z toho černýho měla strach,ale zevnitř černý není a v nejhorším přes něj přehodím plínku. A myslím si,že když už jsou pořádný vedra,tak budou v každým kočárku. A vůbec......uvidíme jaký bude léto!
Kim třeba ti tam mimi roste,tak se ti roztahuje děloha. Mě bolelo minulý týden.
Já měla minulý týden v Norht See výbornou tresku na grilu s grilovanou zelenivou.. mňam.
Holky, já teď ryby nemůžu ani cítit
a ani kuřecí maso… strašně mě to štve… ![]()
já už docela jo, ale taky jsem nemohla maso ani vidět. Je fakt, že jsem bývala masožravec a teď mi stačí maso 1× do týdne.