Poradna duly
Jana Čurdová
Jménatak nějak máme. Kluk bude stoprocentně Denis a holčičku ještě nevíme určitě,máme: Mia, Nella, Leontýnka nebo Nika.
A holky,myslíte,že když jdu teď ve čtvrtek na kontrolu, že by už mohlo být poznat,co to je?
Mě vychází podle UTZ TP na 3.7. a podle data PM 2.7., takže je to jedno, ale jak píše Mirka, mimča ví, kdy mají přijít na svět ![]()
evca82: Jé, to máme vybrané stejné jméno : Mia. Pro kluka máme Teo.
Myslím, že to asi ještě vidět nepůjde… Ale možná, když bude dobře natočené tak jo… Jinak kámošce jednou řekli, že to bude kluk a na druhém UTZ, že to bude holka… Tak nevím, do jaké míry to je spolehlivé ![]()
Evi, já jsem byla na kontrole minulý pátek (16+2) a doktorka říkala, že nejdřív až v 18tt, takže asi ještě nebude ![]()
No my máme vybraný pro kluka Daniel a pro holku Terezka, ještě ani nevím jestli si necháme říct, co to bude… ![]()
My máme pro holčičku Ema nebo Adélka a pro chlapečka Martínek. Ale Mía se mi taky líbí.
Báro, původně jsme měli Adélku, ale trochu me odrazuje, že je to poslední dobou dost časté jméno… Jinak Adélka je u nás pracovní název, takže mimi pořád říkáme Adélka ![]()
O jména s manželem zatím bojujem, ale jen tak nezávazně…řekli jsme, že je budeme víc řešit, až budeme vědět co to bude…ale právě, že to není z UTZ 100%, tak stejně musíme vymyslet obojí ![]()
Kdo ještě nemá vybráno, může se inspirovat tady
http://www.mvcr.cz/…t/index.html
Jsou tam seznamy jmen a jejjich četnost z roku 2005.
Všechny máte krásný jména! Já mám ráda,taková,co se moc často nevyskytují.
Jééé,já už bych tak chtěla vědět, co se to v tom mém bříšku skrývá.
Všechny máte krásný jména! Já mám ráda,taková,co se moc často nevyskytují.
Jééé,já už bych tak chtěla vědět, co se to v tom mém bříšku skrývá.
Mi se tak líbí neobvyklá jména, ale rodina tomu moc není nakloněna, ještěže to záleží jen na mě a mém příteli
Jinak Sebastian je taky hezké jméno ![]()
Jenom ani na Tea ani na Miu mě nenapadají zdrobněliny…
Na www.rodina.cz je taky seznam jmen i s vysvětlením původu. Taky se mi líbí neobvyklá jména, proto jsem vybrala Ema, ale začínám zjišťovat, že tohle jméno se vyskytuje, no a Adélku máme jako alternativu.