červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
22.1.09 16:10

Týý brďo přes pět kilo, to je ale obřík 8O Já měla teda nějakejch 3,5 kilo a Martin neměl ani tři, tak doufám v nějakou normální velikost a váhu :lol: Ale jako protlačit to přirozeně a ještě bez problémů, to teda klobouk dolů :lol: Já mám z porodu fakt hrůzu se svým prahem bolesti.

kubo myslím, že to tady všem vycházelo fakt dost různě. Mně třeba 1mm, někomu 2mm a někomu třeba jen 0,4mm nebo nějaký takhle prťavý číslo. Záleží, v jakým ti to dělali týdnu, mimi roste každým dnem a ten program zohledňuje i to přesný stáří těhotenství. Mně to dělali v 13+0 a dr. říkala, že je to v normě do 3mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.1.09 16:28

Obrázku , zrovna dneska jsem si říkala, že by to bylo fajn kdyby bylo aspoň tak jako dnes…u nás taky svítilo pěkně sluníčko…a nejsem úplnej hubeňour, ale ten špíček mám maličko kolem dokola…
Boruwečka má to zkouškový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.1.09 17:39

Holky, tak mě to břicho asi tvrdne takovej divnej pocit, na pohmat tvrdý není spíš jakoby zevnitř, takže si asi koupím megnesii a ve čtvrtek to řeknu v poradně..
Jinak jsem dneska po skoro dvou měsících řídila a málem jsem se vybourala pač jsme blbě vybrala zatáčku, dala bych si pár facek nejradši. A to mám zítra jet do Jihlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
22.1.09 18:21

ahoj holky, tak jsme zpátky z očkování, kočička dostala včeličku, doma se nažrala a teď spí :wink:
do toho teď montuju tu houpačku, dnes mi přišla, je úplně nová, myslela jsem, že je použitá, pán psal, že je jako nová, tak jsem mile překvapená, akorát nemám doma baterku, tak melodie a houpání vyzkouším zítra :wink: a pak ji zase rozložím a schovám do krabice :wink:
kubo já měla projasnění 1,7 a taky mi říkal, že záleží na stáří plodu, tak buď klidná, všechno je určo oki :wink:
sluníčko to je pro mě taky startér, jsem vodnář a zimu fakt nemusím, ještě když je všude takovej marast :?
jinak už jsem zapomněla, kdo co napsal, jsem hrozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
22.1.09 19:03

Čauves kočky , posílám můj dnešní polední pupík :wink:

http://sweb.cz/…DSC05520.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.1.09 19:50

červenec 2009

obrazek - tak foto poslat nemůžu, manžel si to nepřeje :cry: , tak nebudu pokoušet. Tak pošlu aspon pupík, jen nevím, jak se to sem vkládá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
22.1.09 20:00

Jíťo založ si účet třeba na http://www.sweb.cz/, tam ho mám i já. Můžeš si tam nahrát svoje fotky. Když tu fotku potom otevřeš, okopíruješ její adresu. Tu adresu pak vložíš mezi dvě img, když odesíláš odpověď, tak je to v tý samý lince, co „B“ na zvýraznění písma.
Pokud ale tu fotku ze swebu vymažeš, vymaže se automaticky ten link na ní a zmizí odsud… Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
22.1.09 20:08

Obrázek super pupík, vyfotim ten svůj a pošlu ho sem taky :D

kufřík jsem taky nedostala :cry: :cry: :cry: na takové blbinky já jsem, nedá se koupit??? Od jaké firmy to je??????? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.1.09 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.1.09 20:17

takještě jednou
Já s Vojtou
http://sweb.cz/…foto_002.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.1.09 20:18

Aliku myslim, ze koupit se neda, je to reklamni blbost, mam tam dokonce nejaky letacek, ktery vyplnim po porodu a oni mi poslou dalsi kufrik s blbostma pro mimco......ale fakt jsou tam hovadinky - dudlik, plenka, napoj, vzorky kosmetiky a stary casopisy.....ja to mam nekde hozeny a buhvi jestli to pouziju.....i kdyz napoj bych vypit mohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.1.09 20:18

jupí povedlo se......
Děkuju obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.1.09 20:19

Lentilko sikulka :wink: mas vysokyho muzicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.1.09 20:35

Hanulko kufřík závidím :-) já asi nic takového nedostanu…ale jestli říkáš, že jsou to jen hlouposti … dám na Tebe.

Moc pěkné fotečky holky!

Myslím, že už to tu někdo psal, ale ještě Vám musím doporučit DM Drogerii…když tam vyplníte takový dotazník, tak dostanete slevovou knížku na věci pro těhulky jako kalhotky, čaje pro těhotné, weleda olej a podobně. A potom Vám budou posílat slevy i pro věci na miminka. Rozhodně doporučuji :-) už jsem tam ušetřila spoustu peněz.

Dnes jsem si byla zaplavat a tak dobře jsem se už dlouho necítilo, jen jsem měla takový pocit, že mě to bříško táhne ke dnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.1.09 21:00

wape , a to musím v tý DM říct, že chci tu knížečku na slevu? Nebo to tam někde mají položený? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí