Poradna duly
Jana Čurdová
Kontrolu mám 3.12., ale to je jen začátek. Ještě se naběháme po vyšetřeních
. Ale já už holky nějaký to dítě mám a jako mamča jsem už trochu starší a pokročilá. Takže zatím pořád ještě nevím, jestli se mám radovat, nebo plakat.
Eli jo jo to máš pravdu já budu zase jezdit každé tři týdny lus jiné vyšetření atd no uvidíme, hele ale s tím že nevíš jestli se radovat nebo ne a ono to přijde samo ![]()
vítám tě mezi námi, Eli , to je super, jak se rozrůstáme
já už taky nejsem nejsem nejmladší, v únoru mi bude 33, ale vůbec mě to neštve, a kluky mám 10 8 let a teď jsem strašně šťastná, že čekám třetí, je to totiž s novým přítelem, kluky mám s bývalým manželem ![]()
zuzi ale tak nějaký hromadný srazík bychom mohly podniknout ![]()
Jinak mám TP 9.7.2009 - zatím. Uvidíme další termíny podle sona a pohybů. Ale to je ještě všechno hodně přede mnou
. Já jsem byla u dr. pět dní po objevení // a podle UTZ mi řikala 4+1. Tak jsem asi nějak 6 týden. Myslím, že srdíčko by mělo být 7-8 týden. Holky, nesmíme ale tolik pročítat ty články na netu, protože lepší je moc toho nevědět
. No a já to mám ještě horší, panč jsem zdravotní sestra.
Ale myslím, že stejně vedu
. S bývalým manželem mám dvě děti a s tím současným momentálně čekám druhý. Takže je to docela mazec.
Náhodou Eli je to pěkný. Hele a já jsem zootechnička a to je taky masakr. já to beru u sebe jako u zvířátek a při prvním porodu ze mě byla pa docela vykulená ![]()
soni , to ti věřím, že jsi šťastná, že čekáte s přítelem mimčo. Já to měla stejný. Akorát teď se nám to drobet vymklo z ruky
.
pavlušo , tak to máš podobný, taky jste určitě měli nějakou tu zdravovědu
a to já mám potom všechny příznaky co jsem kdy kde četla.
Eli já to mám stejný, kdybych někde četla, že v těhu můžou naskákat modrý čtverečky na zadku, už bych je tam měla
taky si říkám, nebudu to číst, ale stejně mi to nedá, jsem prdlá a pak se divím, že jsem zklamaná ![]()
Pavli ty hodně kvůli práci jezdíš, viď? a co jako zootechnička děláš?
Soni zootechnik jsem na částečný úvazek tady kousek v jednom zemědělském družstvu a to máš na starosti reprodukci zvířátek, zdravotní stav a všechno okolo provozu v živočišné výrobě. Teda ono je to v každém družstvu jiné.
Ale já dělám ještě obchodního zástupce a tam, hodně jezdím ale docela se to nechá i když někdy toho mám až kam.
Pavli já byla kdysi dávno po střední v létě na brigádě v kravíně, dojila jsem kravičky,i o telátka jsem se starala, docela fajn, ale byla jsem cítit ![]()
Soni jo jo momentálně sedím v kanclu v gumovkách a jsem cítit
ale za dvě hodky budu mít padla a zatím tady brouzdám po netu. No a to co jsi dělala ty tak bych byla vlastně tvoje šéfová určo jste tam někoho takového taky měli kdo dělal papíry a tak
ahoj holky,
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 7+5tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07) Duuupka, 7+5tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO: 3.12.
(Opava) Killi 7+4tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 12.11.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Haidule 7+1tt, TP 4.7. (// 26.10. ), KO: 12.11.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 6+6tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 19.11.
(31+24) H.sona, 6+5tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 26.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 6+2tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti) Anonymní ?tt, TP 10.7. (?), KO:? Hanulka82, 6+1tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO:?
(31+26) Boruwecka, 6+1tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30) Pavluška 6+1tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 6+0tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: příští týden
(27+26) Ajik, 6+0tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 18.11.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 5+6tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Zuzanasinova, 5+2tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO: 20.11.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07)
Dobre ranko holky!
Tak jsem vas konecne docetla.Malej je u babicky,priveze ho vecer,tak mam klidek,ale musim poklizet po bordelizovani tady tak nevim jak moc si odpocinu
.Akorat cesta vlakem byla desna,bylo me pekne hnusne,nastesti malej ponejvic vydrzel sedet ale stejne porat neco chtel…
boruwecko Gratuluji ke potvrzeni!!Je to parada ![]()
Eli i ja te vitam mezi nami!! 4.cvrcek,to je tedy co rict,ja mam zatim jen jednoho,ale je fakt ze se citim asi jako ty i kdyz z jineho duvodu- na jednu stranu jsem plna radosti ale na druhou stranu mam strach… nase manzelstvi neni zrovna ruzove,muj manzel je sice moc fajn, ale mysli jen na sebe,vse je po jeho…navic doma strasne zlenivel,uz nehne ani brvou a to je podnikatel takze je doma temer porat a me to akorat vytaci ze musim vsechno delat. TEd jsme zase meli rozbroje kvuli nabytku,mame nejaky novy…ale misto konferencniho stolku mame uz tri roky krabici-on je spokojeny.Penez mame jako slupek ale stolek se proste kupovet NEBUDE. Desne me tenhle jeho pristup stve a to je s vicero vecmi takhle. I kdyz jsem ted radostna z tehotenstvi, bojim se ze po narozeni miminka pujde manzelstvi uz uplne do haje,ze to proste nevydrzim delat ze sebe sluzku a vola ![]()
pavlus zootechnik, to uz je u nas snad i vzacnost mit takove povolani ![]()
Soni já budu kolem Vánoc a Silvestra a kousek po novém roce určitě u mamky, tak se můžeme domluvit a něco spáchat… jestli budete mít čas, ono přes ty svátky je to dost hektické… a třeba se přidá i Pavluška ![]()
haidule takovou situaci ti nezávidím. My to máme přesně naopak - peněz moc nemáme, ale věcí, které by se měly koupit, je spoustu. ALeurčitě by bylodobré, aby ti s něčím pomohl, zvlášť když jsi těhotná.Ale známe chlapy.
Eli vítám tě, už jsi v tabulce. Kdybys chtěla něco doplnit, řekni.Aktualizuji to každý den ![]()
jinak krásný prodloužený víkend všem…;-)
ahoj holky, Jihlava po dlouhé době hlásí sluníčko, i když je zima, ale po týdnu deště je to hezký ![]()
Zuzi klidně můžeme, stačí se jen domluvit, však můžeme i s ostatními těhulkami, třeba až bude tepleji
to by bylo bříšek pohromadě ![]()
jinak koukám, že problémy jsou snad všude, ale teď se nesmíme nervovat, máme v bříškách buňáčky ![]()