červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
16.11.08 09:33

Ahojky holky :) ,
tak jsem se z tý včerejší depky vyspala a dneska už je fajn.. :-).
Večer jsme byli na návštěvě u našich.. tý jo a ani nevíte jakou jsme měli chuť jim to říct, i když je ještě brzy a ani to nemáme potvrzené od dr., ale stejně jsme si nakonec řekli, že to řekneme, až na ty vánoce.. :-).. Už vymýšlíme, jak to provedeme :-).. Našla jsem na internetu (nebo jestli to tu už někdo psal - nevím) jako vyrobit jim šekový poukaz na vnoučátko :-).. Tak snad to dám nějak dohromady.. No ještě je na to čas..
Přeji hezkou neděli..
Copak budete mít dnes k obědu?? Já nakonec dnes nevařím.. Jsme pozvaný ke tchýni na kachničku se zelím a bramborovým knedlíkem - mňam. Tak už se těším.. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.11.08 09:51

Haidule celé první těhu jsem kyselinu listovou ani neochutnala a mám krásný zdravý dítě takže to není o tom jíst nějakou kyselinu listovou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.11.08 09:52

Sono můj chlap jí taky nejí.
Ivko aspoň že jsi to zaspala a dneska je líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.11.08 13:21

ahoj holky,
me teda bylo vcdera zle cely den, odpoledne a vecer jsem byla jen na rohlikach se syrem......dnes jsem nevarila, zaukolovala jsem pritele, tak se mi neudelalo zle jak vcera pri vareni, ale pred obedem mi teda bylo zle z hladu :oops: jinak je mi lip.....ja to mam hezky na stridacku, jeden den ok, druhy den totalni krize.....
holky jak ty nevolnosti zvladate? ja jsem z toho celkem rozhozena, vcera vecer jsem si i pobrecela jak mi bylo zle a jsem za cely den vycerpana :(

preji vsem peknou nedeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
16.11.08 14:01

Ivkoo urcite okud ten sekovy poukaz na miminko najdes tak to sem hod,my konkretne to mozna take vyuzijeme u manzelovych rodicu :D Ja delala k obedu gulas,zitry bude ta koprovka(mnam),zelicko s kachynkou bude pristi vikend.Je fajn ze uz je ti lepe,at ti to dlouho vydrzi :wink:

palvus tak to je jedine dobre ze mas krasne zdrave miminko! Ono s temi vitaminky je to spis brano tak,ze pokud nejaka tehulka moc neji nebo hodne zvraci tak by bylo dobre nejake ty vitaminy jist.Jinak samozrejmne mimi si vse vezme ze stravy matky,ta listovka je konkretne ze zeleneho(hlavne salaty).Driv take zadne vitaminy nebyly a rodily se zdrave deticky :D Spis jen dneska se o vsem vic mluvi a vic se oblbujou lidi,obzvlast treba ted zrovna my,chceme mit zdrava miminka,i ja uz premyslela nad takovou blbosti jako je pregnium-naco?Nekdo si to koupi,aby mel „inteligentnejsi“ dite… ale pritom je to preci blbost,musime zdrave papkat,odpocivat,obcas se hybat a miminkam bude fajn :lol:
hanulko kup si v lekarne lizatka pro tehotne,stoji cca 40Kc,treba ti pomohou,nebo ja si koupila kandovany zazvor take v lekarne a kdyz me neni dobre,trocha si ukousnu.Jiank ja konkretne jak uz jsem psala,zvladam nevolnost polivkami,mam vzdy navareno a cas od casu si krapet naliju,takze nemam hlad a polivka ti zaludek tolik nepodrazdi.Nebo chroupej treba BEBE susenky,trocha zasyti a nejsou take tak tezke pro zaludek. Spatny je prazdny zaludek,to ti potom bude urcite spatne.Take hodne pit.Pokud je ti spatne,lehni si a pokrc nohy,nohy musi byt vys nez hlava,to pomaha pri jakekoliv nevolnosti.Nevolnost zkus jako Ivkaa zaspat,to si myslim take dost pomuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
16.11.08 14:37

novacek

ahoj, jsem tady nova, vidim, ze i diskuse jsou v plnem proudu, ale neda mi to a mam potrebu se pridat… pred tremi mesici jsem prodelala potrat a ted jsem zase tehotna asi 6 tyden… s manzelem ziju v UK, takze k lekari pujdu az v prosinci, a chybi mi nejake spriznene duse, prece jen jsem v cizi zemi a nemam se s kym pokecat o tomto „jinem stavu“ zvlast kdyz deti nemame […a dle lekaru bychom bez umeleho oplodneni ani moc velkou sanci mit nemeli :D ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.11.08 14:46

Liky takže tě vítám mezi námi a moc a moc gratuluji. A jak ti je? Už na sobě pozoruješ nějké příznaky nebo to bylojen vynecháním ms. Jinak já v květnu také potratila a ted se tak trochu bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.11.08 15:14

ahoj holky,
já se semo víkendu moc nedostanu, aledočteno mám…
listovku taky beru, ale i tak si myslím stejně jako Pavluska,že to je reklamní tah. Ale určitě neublíží, je to kus přírody ;-)
Ivi to je dobře, že je depka pryč a k obědu jsme měli čínu, ale to užasi není aktuální,že ;-)
kracmerko a liky vítejte… jestli se budete chtít přidat do seznámku, tak mrkněte o několik stran zpátky a písněte něco o sobě… ;-)

nebo já sem hodím seznámek, ať jsme v obraze…

krásný víkend všem, pohlaďte bříška a vydržte do dalších kontrol ;-)

TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 7+6tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07)
Duuupka, 7+6tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO: 3.12.
(Opava)
Killi 7+5tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 12.11.
(Morava, 34+30, jedno dítko)
Haidule 7+2tt, TP 4.7. (// 26.10. ), KO: 12.11.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07)
Loan, 7+0tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 19.11.
(31+24)
H.sona, 6+6tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 26.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let)
E.lina, 6+3tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti)
Anonymní ?tt, TP 10.7. (?), KO:? Hanulka82, 6+2tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO:?
(31+26)
Boruwecka, 6+2tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30)
Pavluška 6+2tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07)
Vercas, 6+1tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: příští týden
(27+26)
Ajik, 6+1tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 18.11.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let)
IvkkaaP, 6+0tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21)
Zuzanasinova, 5+3tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO: 20.11.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) 

http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.11.08 17:28

Ahoj holky, tak jsem začla dneska trošku špinit :( Jen trochu, doufám, že to bude dobrý, četla jsem na jiných diskuzích, že se to stává, ach jo, tak jsem se lekla a bojím se i teď. Jinak únava pořád přetrvává a ještě k tomu se mi motá hlava čím dál víc, no nic budu odpočívat a nic nedělat. Vše mě tak vyčerpá, udělala jsem oběd a byla jsem zralá na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.08 17:50

Ahoj Veru,
také jsem o tom slyšela a pokuď jde jen o špinění, tak buď v klidu.
Hlavně lež a odpočívej.
Ale kdyby jsi víc špinila, tak radši jeď na pohotovost.
Opatruj se.. Ale uvidíš, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.11.08 17:55

Díky moc, asi to bylo špinění, teď už nic, ale vyděsí to. Budu odpočívat, v úterý jdu sice do práce ale sedím u PC, tak to snad zvládnu a po obědě jdu vlastně k doktorovi. Do konce měsíce jsem ve zkušebce, tak to tam musím nějak vydržet, když mi nebude pořád OK, tak si nechám napsat neschopenku. Jak je tobě Ivko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.11.08 18:02

Ivko, dala by jsi sem prosím ten odkaz na ten šek na vnoučátko jak jsi psala, že jsi našla na netu, taky něco vymýšlíme jak to sdělíme na vánoce :D
taky bych to nejradši už všem řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.11.08 18:16

Ahoj všichni, tak už jsem dorazila z chaty domů a honem vše dočetla. Vítám všechny nové těhulky a děkuji za gratulace :) Vánoční šek by mně taky zajímal, koukám, že to budou hodně podobné Vánoce u několika rodin :) Mně ještě napadlo nakopírovat snímek z UTZ, a koukat na ty obličeje :lol: :lol: :lol:

A ještě jsem se chtěla zeptat, bolí vás bříška? A co prsa? Mně asi nejvíc trápí ty prsa, vůbec se nemůžu hejbat a zvětšily se asi dvojnásobně…

A taky se chystáme do Vyškova do aquaparku, myslíte, že bych kvůli možnosti infekce neměla jet????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.08 18:23

Veru já jsem celé dopoledne proležela pak jsem byli na tom obídku a co jsem přišla domů, tak jsem spala a spala.. a je mi strašně blbě od žaludku :-(.. občas jsem už měla nakročeno na záchod.. naštěstí jsem tam nemusela jít.. Jestli to taky takhle bude dál pokračovat, tak si určitě taky nechám napsat neschopenku.. no uvidíme..

Jinak holky já to našla v nějaké diskuzi o tom šeku. Nikde jsem nic takovýho neviděla. Ale v průběhu týdne to zkusím najít a pokuď to najdu, tak vám určitě pošlu odkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.08 18:31

Holky máte taky tak nafouklé břicho?? Já teda mám.. a je to fakt hrůza… vypadám už jak těhotná.. a nejhorší je, že ten pupík nejde zatáhnout, i když chci.. Manžel si ze mě dělá srandu, že buď tam budou dvojčata a nebo, že už jsem dýl těhotná.. ale to je přeci blbost.. jak to první tak to druhý..
Jinak se mi taky zvětšela prsa. Poznala jsem to podle toho, protože mě začaly tlačit kostice v podrpďě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí