červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
16.11.08 19:21

Ahojky!
liky vitam te mezi nami!Nejsi jedina s potratem,prodelala ho pavluska i ja,ja druhy mesic po druhem potratu otehotnela ciste nahodou a je z toho nas krasny syn :lol: Jinak o tom potratu…je to i v clanku na ktery jsem zde dala link asi o stranku drive, myslim si ze je dobre si to precist,potom se ti mozna trocha ulevi od strachu :wink:
pavlusko cetla jsi take ty clanky co jsem sem dala link? Je tam prave i o potratech proc a jak vznikaji,mozna ti to pomuze od strachu…
verco urcite to nic neni,pokud jen spinis,cetla jsem ze je to docela caste pri jakoby druhe MS…Ale lepsi radeji udelat ze sebe blbce u doktora nez aby byl pak nejaky prusvih…
Ivkoo ja si dneska slavnostne vzala jedny svoje dziny a zjistila jsem ze musim mit rozepnuty knoflik,protoze v aute me to strasne skrtilo a za druhe jsem pak zjistila ze me nafoukle bricho pres ty gate nejak precuhuje :lol: ,si snad budu muset koupit uz neco tehotenskeho…no pokud budu mit pupek jako minule tehu tak potes teda..... :roll: Vsichni mysleli ze mam dvojcata.

holky hodte take konecne neco uz do te galerky at muzeme zkouknout je nas tady jako maku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.11.08 19:57

tak jste mě holky trochu uklidnily, já jsem taky taková nafouklá a nejradši teď nosím sportovní kalhoty do gumy v pase, džíny teď nějak nemusím
tak hezký večer, ještě že je zítra volno, to si zase pospím a prolenoším celý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
16.11.08 20:31

tak já mám nafouklý břicho, taky mi nepomáhá „vcucnout“ ho, prsa mám jak mlíkárny, bolí mě hodně po bokách, blbě mi je , ale není to nic hroznýho, ani moc nemám hlad, spíš jím proto, že vím, že bych měla.
vítám tady liky i Kráčmeru je to fajn, že nás přibylo :wink:
a s těmi fotkami má Haidule pravdu, taky jsem to už psala, pochlubte se rodinkami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
17.11.08 06:43

Dobré ráno jak já bych si přispala kdybychmohla, dítě spí, manža v práci a mě je blbě a straším tady.
Tak nafouklé břicho mám jak na koci 3 měsíce a prsa teda taky povyskočila. My jsme plánovali že to řekneme taky až na vánoce ale asi s tím budeme muset vylézt dřív z rodinných důvodů, což nejsem moc nadšená ale co se dá dělat, hlavně si myslím že to i poznají protože opravdu nejsem ve své kůži :-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
17.11.08 08:19

pekne ranko,
tak ja si dnes chtela taky pospat jako Pavluska, ale vzbudil me hlad a piskoty nepomohly, tak jsem musela pro rohlik :roll: pritom jsem jeste vcera v 8 vecer snedla chleba se syrem a kdyz jsem sla v 1 rano na zachod, tak jsem citila sileny hlad, chjo si pripadam jak bezedna studna :oops:
me se prsa teda moc nezvetsila :? ale boli pekne :oops:

uzijte si pekny svatecni den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
17.11.08 08:44

tak jsem dala do galerky fotky, at vite s kym mate tu cest :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
17.11.08 08:53

tak já jdu kouknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.11.08 09:14

ahoj holky, jak jsme se vyspinkaly? :D
Ivi, Hanulko, Eli , tak jsem zkoukla nový fotečky, no paráda :D
tak jsem včera pekla perníčky, pár jsem jich pochroupala, byly mňam :wink: dneska jdeme do kina na Madagascar 2, teda spíš tam šoupneme kluky a sami mrkneme bna nějaký dárečky :wink: normálně chodíme do kina s klukama, ale jak jsem si ve čtvrtek narazila kostrč, nevydržím dlouho sedět, já se nemůžu ani předklonit, co mi spadne z ruky, musí zvednout někdo jiný :D jsem fakt mrzák :lol:
jinak já moc hlad nemám, spíš se cítím pořád plná, ale stejně jsem do sebe ráno dostala kousek vánočky, nehodlám se v City Parku složit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
17.11.08 10:21

Soni nemáš segru Gabču????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.11.08 10:26

ahoj holky,
taky jsem se přidala do galerky i s Terezkou…

jdeme na oběd k :-) tak snad to přežiju… ;-)
Soni hezky si užijte nakupování,já bych šla radši na Madagascar :-D
papa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
17.11.08 10:57

Přidávám se k Zuzce taky bych šla do kina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.11.08 11:04

Ahojky holky, taky bych si dala říct s tím kinem. Já stále trochu špiním, ráno mě bylo tak divně, jako když bych to měla dostat, teď už mi je líp, ale to jsem musela doteď ležet. Holky který chodíte do práce a je vám špatně, jak tam fungujete?Já si to zítra nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.11.08 11:09

Pavli sestru nemám, jen bratra, takovou černou ovci rodiny :D
jinak s tím kinem, my byli na Bondovi a bylo to moc fajn, Madagascar bych taky shlídla, ale fakt nevydržím dlouho sedět, i když jsou ty sedačky vypolstrovaný :wink: v pátek jsem byla na nehtech a furt jsem kňučela a ta paní mi říkala, že to je dlouhodobý, ta bolest…a přítel říkal, že mám na zadku pěknou modřinu, však to taky bolí jako čert, ani v noci se nemůžu převalit na druhý bok, a co teprve sedání do auta, to je zážitek :D
Zuzi mooc hezký fotečky :wink:
Vercas hlavně v klidu odpočívej, žádný uklízení, radši si lehni a koukej na televizi :wink: všechno bude v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
17.11.08 12:36

já totiž jak jsem koukala na tvoje fotky Soni tak seš podobná jedný holčině Gabče a ta je taky z Jihlavy takže jen souhra náhod :lol: No ty jsi teda opravdu šikula jen co je pravda.
Vercas koukej i nadále odpočívat. No já do práce chodím jak kdy ale někdy je to dost silný kafe donutit se dojít tam a hlavněněco udělat a od minulého týdne je to ještě horší a večer padám za vlast ještě dřív než Kájina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
17.11.08 13:00

tak na ten madagaskar se do kina chystame, ale u nas to bude az nekdy v prosinci…
ja ted snedla hrachvou kasi s coca colou, super kombinace… :lol:

Veru ja mam ze zitrejsiho pobytu v praci taky trochu bobky, minuly vikend mi bylo dobre jak jsem doma odpocivala, tak jsem myslela ze si odpocinu i ted a houby, bylo mi pekne soufl, takze fakt nevim jak to v praci preziju......navic musim porad jist, aby mi nebylo blbe z hladu.....no mam z toho strach jak to budu zvladat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí