Poradna duly
Jana Čurdová
Ajiku… tak se mnou to teď málem šlehlo.. A co to teprve muselo udělat s tebou, když jsi to zjistila..
.. Tak to je opravdu bomba!!! To nemám slov!
Holky no bomba to je…ještě teď se z toho nemůu vzpamatovat. Možné to je…ujali se obě embrijka…a z toho jedno se ještě rozdělilo na 2
. Jenže problém je v tom, že díky operacím co mám za sebou jsou trojčátka zcela nereálná…takže pokud do 14-ti dnů nezafunguje příroda…tak musím na redukci
. Zatím jsou podle Dr. zcela v pořádku a života schopnáí…všechny mají 6-7 mm
teda ajiku , čekala jsem, že napíšeš dvě mimča, ale tři? To je nadílka ![]()
H.soni…to je víč něž 100%…dokonce ani dvojčátka mi moc nedoporučují…vůbec nevím co budem dělat a jak se rozhodnem…mám na to 14 dní
ajiku tak to je těžký
a co by dělali, kdybys jim řekla, že si je necháš všechny?
No Dr. mi na rovinu řekl…že pokud bych to přežila já…tak bych rodila nejpozději ve 24 týdnu…a to víme co by to znamenalo ![]()
ajiku takže ti vlastně doporučuje max. jedno mimčo, že? a můžu se zeptat, co jsi měla za operace, že to máš teď tak složitý? teda, jestli jsem moc vlezlá, klidně mě pošli do háje ![]()
Né…vůbec nejsi vlezlá…před 2 lety mi vzali celé tlusté střevo…měla jsem nějakou dobu vývods…teď už ho nemám…mám 2 veliké jizvy přescelé břicho…a hlavně jsem hodně šitá vevnitř ![]()
ajiku aha, takže jak by ti rostlo bříško, tak by ti to nadělalo paseku, co? a tři mimča udělají větší bříško než jedno, pochopila jsem to ?
Jojo přesně tak…nehledě na to, že mi Dr. řekl, že bych ty 3…nevydrželi víc jak do 24 týdne ![]()
ajiku tak držím pěstičky, ať to dopadne nejlíp, jak jen to jde ![]()
ahoj holky,
ajiku teda 3 mimískové… to je něco!!! ale pokud je to životohrožující, tak se nedá nic dělat… třeba si to zařídí příroda sama a nebudeš muset na redukci…;-)
jinak mně začalo být taky pěkně zle…asi si zajdu taky pro kolu…
duupi zítra musíš poreferovat, jak se ti líbí v Gynetu
já se už nemůžu dočkat čtvrtka, až toho našeho buňáčka uvidím…
Soni tak tu kostrč stále vůbec nezávidím…
venku je pěkná kosa brrr…
boruwecko ještě jsem zapomněla napsat, že VŠ se dá v pohodě s mimčem zvládnout, zvlášť když nejsi v posledním ročníku. Já jsem otěhotněla na konci druháku, třeťák jsem dokončila zimní semestr, udělala si 2týdny před porodem řidičák, školu jsem měla na rok přerušenou - kvůli penězům, když nepřerušíš, nedostaneš mateřskou. Ten rok jsem stejně chtěla být s miminkem doma, nesvěřila bych Terezku do péče „milované“ tchyně a mamka chodí do práce a bydlí 300km daleko. Jesle nepřicházely v úvahu. Když jí byl rok, vracela jsem se na letní semestr a státnice. Učení bylo hrůza, vykojený mozek si nedal říct
Ale nakonec jsem to zvládla a je to. Nejhorší bylo psát s miminkem za zády závěrečnou práci. Ale jsou takové, které to zvládají levou zadní. Tak neboj, nebude to tak zlé ![]()
Přeji pěkný slunečný den. Venku je asi kosa, ale já pro jistotu nevystrčím ani nos. ![]()
Zuzi určitě dám vědět, já se taky už moc těším a doufám, že mi dá taky neschopenku, protože jsem úplně k ničemu.
Soni já už před mimčem měla jenom 47kg. Ale naštěstí jsem zatím nezhubla. Sním toho za den docela dost a většinu udržím. Dokonce začínám mít i podivné chutě. Je fakt, že toho pak nad mísou lituju, ale co se dá dělat ![]()
A zázvorový čaj jsem dvakrát vyzvracela, takže už ho nepiju, ale mám lízátka, takže když už musím vylézt z domu, tak jedině s lízátkem.
ajiku tak to je fakt bomba. A je škoda, že si je nemůžeš nechat všechny. Ale jedna kolegyně od mamky z práce byla taky na umělém a narodila se ji trojčátka(2 holky a kluk) a to bylo pro ni asi dost peklo, strašně zhubla, rodiče šli do důchodu, aby mohli pomáhat, no prostě pomáhal, kdo měl ruce a nohy. Teď už jim bude tuším 6 let a u jedné holčičky zjistily nějaké zdravotní komplikace… je to asi riziko toho předčasného porodu. Ale jinak to zvládli myslím na jedničku.