červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
18.11.08 09:38

Ajiku… tak se mnou to teď málem šlehlo.. A co to teprve muselo udělat s tebou, když jsi to zjistila.. 8O .. Tak to je opravdu bomba!!! To nemám slov!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 09:43

Holky no bomba to je…ještě teď se z toho nemůu vzpamatovat. Možné to je…ujali se obě embrijka…a z toho jedno se ještě rozdělilo na 2 :lol: . Jenže problém je v tom, že díky operacím co mám za sebou jsou trojčátka zcela nereálná…takže pokud do 14-ti dnů nezafunguje příroda…tak musím na redukci :cry: . Zatím jsou podle Dr. zcela v pořádku a života schopnáí…všechny mají 6-7 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:45

ajiku a to je stoprocentní, že nemůžeš mít tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.11.08 09:47

teda ajiku , čekala jsem, že napíšeš dvě mimča, ale tři? To je nadílka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 09:49

H.soni…to je víč něž 100%…dokonce ani dvojčátka mi moc nedoporučují…vůbec nevím co budem dělat a jak se rozhodnem…mám na to 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 09:54

ajiku tak to je těžký :roll: a co by dělali, kdybys jim řekla, že si je necháš všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 09:59

No Dr. mi na rovinu řekl…že pokud bych to přežila já…tak bych rodila nejpozději ve 24 týdnu…a to víme co by to znamenalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 10:01

ajiku takže ti vlastně doporučuje max. jedno mimčo, že? a můžu se zeptat, co jsi měla za operace, že to máš teď tak složitý? teda, jestli jsem moc vlezlá, klidně mě pošli do háje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 10:03

Né…vůbec nejsi vlezlá…před 2 lety mi vzali celé tlusté střevo…měla jsem nějakou dobu vývods…teď už ho nemám…mám 2 veliké jizvy přescelé břicho…a hlavně jsem hodně šitá vevnitř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 10:10

ajiku aha, takže jak by ti rostlo bříško, tak by ti to nadělalo paseku, co? a tři mimča udělají větší bříško než jedno, pochopila jsem to ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.11.08 10:14

Jojo přesně tak…nehledě na to, že mi Dr. řekl, že bych ty 3…nevydrželi víc jak do 24 týdne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.11.08 10:23

ajiku tak držím pěstičky, ať to dopadne nejlíp, jak jen to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
18.11.08 10:23

ahoj holky,
ajiku teda 3 mimískové… to je něco!!! ale pokud je to životohrožující, tak se nedá nic dělat… třeba si to zařídí příroda sama a nebudeš muset na redukci…;-)

jinak mně začalo být taky pěkně zle…asi si zajdu taky pro kolu…
duupi zítra musíš poreferovat, jak se ti líbí v Gynetu ;-)já se už nemůžu dočkat čtvrtka, až toho našeho buňáčka uvidím…

Soni tak tu kostrč stále vůbec nezávidím…
venku je pěkná kosa brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
18.11.08 10:28

boruwecko ještě jsem zapomněla napsat, že VŠ se dá v pohodě s mimčem zvládnout, zvlášť když nejsi v posledním ročníku. Já jsem otěhotněla na konci druháku, třeťák jsem dokončila zimní semestr, udělala si 2týdny před porodem řidičák, školu jsem měla na rok přerušenou - kvůli penězům, když nepřerušíš, nedostaneš mateřskou. Ten rok jsem stejně chtěla být s miminkem doma, nesvěřila bych Terezku do péče „milované“ tchyně a mamka chodí do práce a bydlí 300km daleko. Jesle nepřicházely v úvahu. Když jí byl rok, vracela jsem se na letní semestr a státnice. Učení bylo hrůza, vykojený mozek si nedal říct :-D Ale nakonec jsem to zvládla a je to. Nejhorší bylo psát s miminkem za zády závěrečnou práci. Ale jsou takové, které to zvládají levou zadní. Tak neboj, nebude to tak zlé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
18.11.08 11:01

Přeji pěkný slunečný den. Venku je asi kosa, ale já pro jistotu nevystrčím ani nos. :lol:
Zuzi určitě dám vědět, já se taky už moc těším a doufám, že mi dá taky neschopenku, protože jsem úplně k ničemu.
Soni já už před mimčem měla jenom 47kg. Ale naštěstí jsem zatím nezhubla. Sním toho za den docela dost a většinu udržím. Dokonce začínám mít i podivné chutě. Je fakt, že toho pak nad mísou lituju, ale co se dá dělat :lol:
A zázvorový čaj jsem dvakrát vyzvracela, takže už ho nepiju, ale mám lízátka, takže když už musím vylézt z domu, tak jedině s lízátkem.
ajiku tak to je fakt bomba. A je škoda, že si je nemůžeš nechat všechny. Ale jedna kolegyně od mamky z práce byla taky na umělém a narodila se ji trojčátka(2 holky a kluk) a to bylo pro ni asi dost peklo, strašně zhubla, rodiče šli do důchodu, aby mohli pomáhat, no prostě pomáhal, kdo měl ruce a nohy. Teď už jim bude tuším 6 let a u jedné holčičky zjistily nějaké zdravotní komplikace… je to asi riziko toho předčasného porodu. Ale jinak to zvládli myslím na jedničku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex