červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2354
19.11.08 18:24

boruwecko to je těžký, kvůli papírování, rodnýmu listu a tak, bych chtěla před, ale v zimě se vdávat už nechci, poprvé jsem měla svatbu 6.12… no a na jaře už budu mít pupendo :lol: ani jsme nevyřešili, jakou svatbu, samozřejmě bych ráda se vším všudy, přítel je svobodný a nechci, aby mu to bylo líto, že neměl hezkou svatbu…pak jsme si říkali, že jen my a svědci, ale nevím, jak by to vzali rodiče, no je to boj :D nechci se vdávat s bříškem, aby si na mě ukazovali, že si mě musel vzít, víš? tak se uvidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.08 18:50

Ajo, to je fakt, když někomu říkám, že se berou, tak první otázka zní: A oni musííí???? Brrr, fuj! No, takže to vypadá spíš až s miminkem, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 18:55

jo holky svatba tak u nás byla pohádková jako u Haidule. Krásné šaty, na zámku, lidí akorát, počasí bezvadné, krásné datum 9,9,06. Mělajsme už v bříšku Terezku, ale nebylo to vidět. Hned po svatbě jsme odlétali na 10dní na Krétu. Prostě pohádka. Užili jsme si to jako nikdy… a nelituju toho, že jsme se vzali. Není to pro nás jen papír, zkrátka bereme to jako že jsme manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 18:56

Zuzi trošku mně to mrzí, ale těším se s čím příjdeš zítra ty. Jsem ráda, že to nevzali nějak špatně a objednali mně tak brzy.

• Citovat
  • Upravit
7346
19.11.08 19:08

Re: červenec 2009

pavluša píše:
je tady některá budoucí maminka s termínem v červenci??????

tak se trošku nesměle hlásím, k doktorovi na pořádnou prohlídku jdu až v za dva týdny,, ale měla bych teď být v pátem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 19:10

ahoj čiki vítej…;-)klidně i směle…
duupi neboj, týden uteče…;-) oni jsou tam v pohodě, neboj,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
19.11.08 19:16

děkuji za přivítání ,, lítám v tom prvně,, tak jsem ještě trošku mimo
a tady jsem taky prvně, :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
19.11.08 19:30

dobry vecer vsem, novacek zdravi ostatni novacky.
Kdyz ctu dnesni diskusi, je to takovy zvlastni skok…z popisu smutnych rodinnych pomeru ke svatbe… vzpomela jsem si na nasi svatbu, byla nadherna, na zamku [milujeme oba historii a cestovani po hradech a zamcich], tyden pred svatbou 10 cm snehu, svatebni den- rozkvetle stromy, 20 st., vse nadhera, ktera ani nestala moc, jen vic casu na zarizovani, ale to nas bavilo…jen smutek z toho, ze se nedostavil otec od manzela, rodice byli rozvedeni a on alkoholik, se radeji upijel doma…o pul roku pozdeji zemrel, sam, bez pristresi,nemocny, upil se k smrti…
Jinak vybrane jmeno nemame, je to tezke, dite [pokud se narodi] bude mit cesky rodny list, ale jsme v Irsku tak v uvahu pripadaji jen podobne jmena.Pro kluka mozna Ian, pro holku nemame tuseni…ale kdovi jak vse dopadne, ze…
Soni ja mam taky za 3 mesice 33let, manzel 39, pry bychom meli taky pockat s ditetem kdyz jsme v te cizine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
19.11.08 19:41

Zuzi já právě měla strach, aby nebyli naštvaní, ale oni ani nevěděli, že jsem měla přijít. Tak jsem si oddychla. No zítra musíš poreferovat, jak jsi dopadla a co po tobě chtěli a tak.

• Citovat
  • Upravit
421
19.11.08 20:47

ahoj, hlásím se po delší době, přiznám se, že Vás vůbec nestíhám číst. Na net se dostanu vždy až večer, ale už nemám sílu dočítat, jste pěkné drbny. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.11.08 21:22

doctu az rano uz pujdu spat…
Jen zareaguju na ty svatby– vite co,tak kdyz uz vydrziter pockat rok do narozeni mimiska,protoze vdavat se s briskem fakt neni ono,tak pockejte jeste jeden rok a bude te mit peknou druzbu :wink: alespon by to byl krasny zazitek kterak vlastni detatko nese mamince vlecku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.11.08 05:33

pekne ranko,
tak me kupodivu dnes neni tak zle jak vcera, ale vse se muze jeste zmenit :roll: vcera jsem se sem uz nedostala, odpadla jsem u telky uz odpoledne :?
vitam nove tehulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.11.08 07:40

Ahojky holky.. přeji hezké ranko..

A také vítám nové těhulky :-). Hezky se tu rozrůstáme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.11.08 07:42

Dobré ránko :)
S tou svatbou, ještě mně napadlo, že mi říkala kamarádka, že když bude svobodná mamča, tak dostane víc, jak manželka… Nevíte co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.11.08 07:46

Dobré ráno,
vítám Zuzajdika a Čiki no jasně že hledáme dál ono se to tady stejně jako všude vytříbí na zdravé jádro takže čím víc tím líp. :lol:
Dupko to přímo na..re. ale aspoň že tě veznou hned příští týden, já mám výhodu k dr můžu kdykoli a nečekám :oops: hned lezu k sestře do čekárny. :oops:
Svatba no u nás pohádková malé bylo půl roku ale my nemělinormální svatbu my měli motorkářskou, teda rodiče se přišli kouknout na obřad a pak si vzali malou jinak tam byli prostě jen motorkáři a my dva odjeli z obřadu na motorce. v šatech docela mazec :lol: tady je pár fotek co kluci mají na stránkáchhttp://www.motobizoni.estranky.cz/fotoalbum/2007/svatba-pavla-a-marcel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí