červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
20.11.08 08:00

Pavluš téda to jste měli opravdu originální svatbu.. :)..
Mooc pěkný fotečky! Slušelo vám to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
20.11.08 08:11

ahoj holky :wink:
Pavli no super fotky, moc hezká svatba :wink:
taky tady vítám další těhulku čiki , je to paráda, jak se rozrůstáme :wink:
duupi to se každýmu někdy stane, že nenastartuje, oni to pochopili, to je fajn, ale mrzí mě to kvůli tobě, těšila ses :wink: ale příště už to vyjde :D
liky takže vy chcete v Irsku zůstat?
jinak včera mi bylo celý den tak nějak blbě, ale ne moc, nezvracela jsem, ale už mi bylo i líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
20.11.08 08:35

Dobré ráno,
vítám nové těhulky :-)
jak už je nás tolik, tak si ani všechny nepamatuji :oops:

Hanule, blázníš v půl šesté ráno?! :-)

jo tak já už vdaná jsem… brali jsme se v květnu, když jsme čekali dvojčátka … vzít jsme se chtěli ..někdy…ale když jsme zjistili, že miminka jsou dvě, tak jsme si řekli, že se vezme ted nebo nikdy, ptz pak uz za ty penize radsi poridim neco detem nez to dat za svatbu…a tak jsme se vzali…na fotky muzete kouknout zde: http://www.beremese.cz/album/album.php?…

rodinny vztahy radsi ani rozebirat nebudu, dulezite je, aby to fungovalo nam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
20.11.08 08:57

svatba

tak koukám jak t u rozebíráte svatbu,
a jsem na tom jako Loan,,, taky si říkáme že se někdy vezmeme,,,
prostě je to jen papír ani jeden z nás ho nepotřebuje,,
teď je na cestě mimi a svoji nejsme,,, možná kvůli formalitám doktorům a tak by to bylo lepší, … co o tom soudíte.?? :?:
Dřív se nám do toho nechtělo, teď ještě míň,, máme rozestavěný domeček, a penízky se hodí,.. a rodiny ach hrůza. Ani bych je snad nechtěla vidět všechny pohromadě. Tak si říkám, že pokud radši jen soukromý obřad. … :wink:
Tak jsem jen zvědavá Loan jestli nedopadnu jak Ty, na ultrz. jdu až 5.12. abych jich tam nebylo víc,,,, 8O

a děkuji ještě jednou všem za přivítání !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.11.08 09:08

Loan krásné fotečky !! :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.08 09:27

Ahojky holky, dneska jsem se probudila až v 9 :oops: .Ráno mi je vždy tak divně, že se ani nemůžu nasnídat, prostě je to jiný stav :) A hlavní, že už nešpiním, ty vitamíny asi pomohly.
U nás bude svatba až bude mimčo na světě a příští rok to asi nestihnem,tak leda až za 2 roky.Teď si myslím, že když je svobodná matka nebo vdaná matka, tak peněz asi dostane stejně, nebo nevím, ale taky by mě to zajímalo, když uvedu přítele do rodného listu, tak se to bere, že jsou dva na to,ale možná píšu blbosti.
Dřív jsem milovala čokoládu, mohla jsem jí mít denně a teď na ní vůbec nemám chuť, včera jsem měla chuť na maso nebo salám, tak jsem si dala klobásku s kyselou okurkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.11.08 09:31

ja myslim, ze ted je to prave jedno, jestli vdana nebo svobodna, ze penez je stejne, ods tu „vyhodu“ svobodnym zrusila.....

me je dnes kupodivu porad relativne dobre…porad do sebe cpu loupacky, tak to jde…

jinak vstavam kazdy den po 5 a u notebooku snidam, proto pisu tak brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.11.08 09:53

Holky mám na vás takovou otázečku, ale jen se bojím, aby jste si o mě teď nemyslely něco špatného. :roll: Já v tom mám totiž trošku zmatek.. :( .Kdy končí první trimestr? Podle menstruace po 12 týdnu a nebo podle velikosti plodu - ten je přeci většinou o ty dva týdny mladší..
No jde mi o to, že na Vánoce už budu 11+3tt, když to počítám od poslední MS, ale myslím si, že podle ovulace bude plod o těch 14 dní mladší.. Tak já jen jak se to bere..Abych věděla kdy si aspoň trošku budu moct oddechnout. :) . Snad jsem to napsala srozumitelně co chci vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.08 10:12

Ahoj Ivko, docela by mě to taky zajímalo, já bych řekla, že po 12tt, ale nejsem si taky jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.11.08 10:15

Veru - no já právě nevím, jestli je to po 12tt podle MS.. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
20.11.08 10:28

Krásné ráno, já vstávám teprve teď a je mi jako bych vstala z hrobu. Holky nevíte, co je dobré na teplotu? Večer jsem měla 37,5 a teď to není o nic lepší, k tomu se mi přidal svědivý výtok, myslíte, že mám čekat ten týden, nebo si raději zajít alespoň k obvodní?
Jinak holky krásné fotky ze svatby. Až se někdy budu vdávat, tak chci asi taky někde venku, v létě… musí to být fajn.
A s tím prvním trimestrem taky nevím, raději počítej ty dva týdny navíc.

• Citovat
  • Upravit
9556
20.11.08 11:22

takto to maji rozepsany holky v lednu09:

Kolikátý měsíc těhu:
1. měsíc končí v 4+3
2. měsíc končí v 8+6
3. měsíc končí v 13+2
4. měsíc končí v 17+5
5. měsíc končí v 22+1
6. měsíc končí v 26+4
7. měsíc končí v 31+0
8. měsíc končí v 35+3
9. měsíc končí v 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.11.08 12:45

Užitečná tabulka :)

Holky, pečete cukrovííí? Já dneska zadělala těsto na perníčky a zítra se na to vrhnu… Udělala jsem si seznam toho, co chci letos pééct, tak uvidíme, kolik toho doopravdy bude… Ale hrozně mně to baví, je to tvůrčí činnost a v tom se absolutně vyřádím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.08 12:49

Boruwecko, jeste nevím jestli budu píct cukroví, možná něco s mamkou.Já teď dělala oběd řízky a brambory a jsem ráda, že mám hotovo, jsem unavená zase,tak pochybuju, že vydržím dělat třeba celý odpoledne cukroví.A jestli půjdu příští týden do práce tak to už vůbec nebudu mít čas ani chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.11.08 14:33

Holky bohužel, nemám dobré zprávy… :cry: Na ultravzuku pusto prázdno, tak mi nabrala krev a mám si zavolat v pondělí. Ach jo…
jakoby toho čekání bylo málo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital