červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
21.11.08 07:53

Zuzko moc děkuji! No u mě taky bude problém s pitím.. musím se to toho výslovně nutit a vypít 2litry denně je pro mě zázrak..

Jinak Zuzko myslím si, že to bude dobré. Pokuď nemáš žádné potíže.. nebolí tě břicho.. A testíky máš pozitivní, tak se už příště určitě mimčo ukáže.. Moc tomu věřím! Asi ještě teď bylo brzy a příště už tam bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.11.08 07:54

dobré ráno všem ostatní těhu,,. i když to moje je teda bll......
dovlekla jsem se do práce a nevím nevím jak to tu přežiju. Jsem celá na ruby.
Už aby byl ten ultrazvuk… ale jdu až 5.12 doktorka mě dřív neobjednala že rovnou až po 8 týdnu aby bylo něco vidět.. to se tááááák vleče.
Holky je normální kromě zvracení taky točení hlavy a celková slabost… ?
Mám pocit že jen tak tak a omdlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.11.08 07:58

čiki jj je to normální, neboj… ;-)
Ivi děkuji, no to pití je důležité ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
21.11.08 08:00

Zuzi neboj, bude tam, jen tě trochu pozlobil, určitě :wink:

jinak všem holkám krásné ráno, Jihlava hlásí stupeň pod nulou a sněží, ale hned se to rozpouští, ale kluci i tak jásali jako pominutí :wink:

přítel se mnou už zase nemluví, měl včera blbou náladu a když jsme šli něco vyřídit do města, ani mi nedal ruku, tak jsem ho nechala být a dopadlo to jako vždycky, nekomunikuje, nejí a dole v pracovně hraje hry a dělá něco, o čem se mi ani nechce mluvit, zase mám depku :cry: ale nebudu roznášet blbou náladu, je tu pátek, pro mě den jako jiný, jak nepracuju, ale i tak je to fajn :wink: včera jsem začala vařit indické čatní, takovou moc dobrou omáčičku, dávám ji k chipsům, tak ji dnes musím dodělat a narvat do skleniček :wink: jinak perníčky už mám a dobrá polovina jich zmizela v mým bříšku :lol: ale já za to nemůžu, vyloženě si o ně řekl buňáček, no faaakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.11.08 08:09

h.sona,, Ty můžeš jíst a vařit,, závidím, :oops:

nevíte náhodou někdo zda se může aspoň slabá káva ?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.11.08 08:15

čiki to točení hlavy a ta slabost je normální. Bohužel se mi to občas taky stává.. :-(.

Jinak když si dáš slabou kávu a třeba ještě naředěnou s mlíčkem, tak se určitě může..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
21.11.08 08:16

čiki vaření mi zatím nevadí, ale když si vzpomenu na jídlo, hned mám zvýšenou tvorbu slin, tak nevím, jestli budu zvracet nebo se mám trochu najíst, zrovna teď to řeším…už třetí den za sebou je mi nějak šoufl, slintám, ale nic extra, cucám lízátko, starší syn se ptal, jestli mi je špatně, že normálně lízátka necucám, tak to prý jsou určitě ty na nevolnost :D chytrej jak rádio, ale naštěstí to neví, oni měli do letadla na Mallorcu cestovní lízátka, tak myslel, že to jsou ony :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.11.08 08:18
IvkkaaP píše: čiki to točení hlavy a ta slabost je normální. Bohužel se mi to občas taky stává.. :-(.Jinak když si dáš slabou kávu a třeba ještě naředěnou s mlíčkem, tak se určitě může..

jé díky docela jste mě uklidnili.. já denně dojíždím a v autobuse to vedro a smrad,, mě totálně dorazily,,
kafíčko si tedy naprosto slaboučké a s mlíčkem dám, to mi pomůže,, mám totiž od přírody hrozně nízký tlak.
Díky !!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.11.08 08:20

h.sona

to se máš ,, já mám extremně sucho v puse, a na jídlo ani pomyšlení, jen bych pořád pila.
Partner si včera udělal k večeři opečenou klobásu (já nemůžu ani vidět nic k jídlu tak jsem nevařila) a ten její zápach mě dostal. Od tý doby se mi žaludek houpe jak houpačka,, ale teď jsem snědla pár piškot,, tak snad se to sklidní uf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.11.08 08:48

Ahoj holky!
zuzi co tak koukam tak jsi 6+tt ja kdyz chtela na UTZ tak me sestra rekla ze beztak az po 6tt protoze drive to neni videt,takze neboj se,jen se to tam jeste neukazalo.Pokud bys mela mimodeloznak uz ted by te silene bolela jedna strana,to bys poznala!!! Takze chvili strpeni,bude to dobre…uvidis.
duupko teda takova origos stavba!! 8O To muselo byt super hlavne pro kolemjdouci :D Spis me malicko prekvapuje ale na druhou stranu nje moc fajn ze mate tolik znamych s motorkami :)
ciki Kavu si muzes dat a klidne treba dve normalni,jde jen o jedinou vec a to,jaky mas TK,pokud mas nizky,neublizi ti to.Horsi by bylo pokud bys pila treba pet sest kafi denne,Ale jedna i dve ti rozhodne nic neudelaji.Pomalu vstavej a delej pomale pohyby at se ti neodkrvi mozek.Nekde jsem cetla ze nizky tlak je vlastne zpusobeny tim ze se ti v tele musi vytvorit o 2litry krve navic ,coz tolik krevniho reciste telo na zacatku nezvlada,pak si zvykne :)
kdo jste to mel ten svedivy vytok a teplotu? uz byla navsteva lekare? Podle vytoku bych to tipla na nejakou potvurku v pochve,kdyz to svedi,budou stacit jen cipky a teplota..to nevim zda by to souviselo s tim nebo by to bylo nachlazeni.Ale jinak leky jako takove se moc nedoporucuji,vyjimecne se vzit muze ale spis paralen cipek nez treba ibalgin.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.11.08 09:25

tak ja mivam nizky tlak i normalne, takze ted to se mnou obcas pekne zamava…nekdy treba i otocim hlavu a mam pocit, ze oci nestihaji a uz se mi to v kebulce pekne toci :lol:
me je tda zatim dobre, po tom tydnu, kdy mi bylo desne, ale musim porad jist.....vcera na tiu makrelu jsem mela vylozene chut, to uz se mi taky dlouho nestalo - chut na neco :? akorat mam teda v puse furt hnusnou pachut, jak po flamu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.11.08 09:26

Dobré ráno holky, čiky já také cítím takovou slabost a občas se mi motá hlava, teď mám do úterka neschopenku, ale pak nevím co bude v práci. Kafe jsem si taky dávala jedno denně kvůli tlaku, ale teď na většinu věcí co mi dřív chutnala nemám vůbec chuť.
Zuzko bude to všechno dobrý neboj, příště už uvidíš srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.11.08 09:27

Holky kdy asi ty nevolnosti skončí?Nebude mě to provázet doufám celých 9 měsíců 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.11.08 09:38

Verco ty nevolnosti by měly ustávat po třetím měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.11.08 09:43

Tak doufám, že už nám bude po Vánocích všem dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí