Poradna duly
Jana Čurdová
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 9+0tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07) Duuupka, 9+0tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO:
(Opava) Killi 9+0tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO:
(Morava, 34+30, jedno dítko) Zuzajdik, 9+0tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07) Haidule 8+3tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO:
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 8+1tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO:
(31+24) H.sona, 8+0tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 26.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 7+5tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti) Hanulka82, 7+4tt, TP 10.7. ( 3.11.), KO:
(31+26) Boruwecka, 7+4tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30) Pavluška, 7+4tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 7+3tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO:
(27+26) Ajik, 7+2tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO:
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 7+2tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Kuba, 6+5tt, TP 15.7. (// 3.11.), KO: 3.12.
(Praha) Zuzanasinova, 6+4tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO:
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Dana1980, 4+6tt, TP 28.7., (22.11.), KO:
(?) Liky, TP ? (?), KO:
(Irsko, 39+33) Čiky, TP? (//?), KO: 5.12.
(?)
http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg
holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi ![]()
dobre rano vsem, tak jdu dnes k praktickemu lekari, nechat si potvrdit tehotenstvi a pozadat o UZ, jdu tam az vecer a jsem nervozni uz od sesti…
Haidule pro klid duse k lekari bych zasla, nemusis brat pak jeho rady ci leky stoprocentne vazne, stres je previt a z psychiky to pak muze prejit i do fyzicna… nekomu pomaha aromaterapie, muziko-,ci dalsi terapie…ale lehko se to rika, ja vim…ja brala 5 let antidepresiva,tak vim, ze nepomuze, kdyz mi nekdo jen tak rekl-bud v klidu…
Boruweczko jsem rada, ze doklady mas, a jestli ti chybi jeste rodny list, tak si ho radeji vyrid, netrva to dlouho. Staci obcanka,nekdy druhy doklad[+ridicak , ci pas napr.] vyplneni zadosti o vydani duplikatu rod.listu, zaplatis spravni poplatek a za par dni ho mas…to je myslim na matrice, mela by byt tez na magistratu, ci obec.urade v miste trvaleho bydliste…
ahoj holky, tak Jihlava hlásí 20 čísel sněhu a -6 stupňů, brrr ![]()
Haidule taky se přikláním k návštěvě doktora, už pro klid duše ![]()
boruwecko super, že jsi ty doklady našla ![]()
liky tak se to aspoň hnulo, tak nezapomeň napsat, jak jsi dopadla, ale určitě to bude ok ![]()
Ivi já jdu ve středu taky, ale až po obědě, tak pak písnu až někdy okolo druhé
už se nemůžu dočkat ![]()
jinak mě nevolnosti pokračují, už šestý den, pořád je mi na zvracení, včera to bylo fakt super, celý den jsme proleželi v posteli a já jen kňučela ![]()
Děkuji všem ![]()
Tak koukám, že se nám naše vytoužená středa blíííží. Já teda jdu asi kolem jedenácté hodiny, tak už aby to bylo… ![]()
liky napiš mi prosím nějaká ty info do tabulky… hlavně TP, kdy jsi našla // a popřípadě kdy asi tak jdeš na kontrolu, tys myslím psala, že to bude až později…;-)
středa se blíží všem
přeju vám, ať jsou vidět krásná tlukoucí srdíčka!
Dobré ráno,
u nás taky sníh,ale ne tolik, pres den to urco roztaje…
to já se těšim až na příští středu (3.12), dr rikala, ze uz udelaji zapis do poradny
Ahoj holky,no je to jasný,je tu prostě zase zima! Vánoce,sníh a tak ![]()
H.sona já jsem na tom teda podobně.Je mi takyuž asi týden šouflo,ale pořád se mi to daří rozdýchávat
Když je mi líp ráno,tak to většinou dorazí odpoledne.Ale dneska se mi to zdá trošku lepší,tak doufám,že jsem to nezakřikla.Akorát se snažím víc pít,a už je mi z těch všech vod a džusů pěkně ![]()
Boruwecko to je moc dobře,že jsi doklady našla.Já tuhle stratila průkazku od pojišť.a už jsem si pro ní chtěla jít,ale nakonec mi jí dala sestřička na gyndě,že jsem jí tam zapoměla.Tak jsem taky ráda.I když teda nvšechny doklady,to by bylo docela hustý!!!
Haidule no s tím tvým srdíčkem,asi by jsem se taky poptala nějakého lékaře.Pro jistotu.Ale fakt to vypadá,že ti to způsobují nervíky
A ty jsi léčitelka?
Liky budu moc držet pěstičky
![]()
Koukám,že ve středu bude plno kontrol,tak hodně štěstí holky
Já jdu až za týden ve středu ![]()
Ahoj holky, já jdu na kontrolu zítra a nevím jestli se mám nechat uschopnit, po ránu mi teda není moc dobře, sice nezvracím, ale nedokážu si představit, že jdu v půl 7 na autobus a až do 4 sedím v práci.
Zuzko už víš výsledky?Už jsi tam volala? Určitě bude všechno v pohodě ![]()
Takže 15506 těhotenství to je 100%, ovšem vypadá to na mimoděložní prý, když nebylo nic vidět…zítra jdu na UTZ,sice až 16:15 ale jdu. Vecpala mě do skulinky, protože se bojí, že to je mimoděložní. No to mě uklidnili
Děkuji, že jste na mě myslely. Snad se to zítra už prolomí… stáří odpovídá, tak by měla být vidět dutinka a snad i váček…no to bude zase dlouhá noc…
ještě jednou děkuji holky…
Verco jestli ti není dobře, tak se nenechávej uschopnit. Jde o tvoje zdraví a mimíska.
Zuzko kdyby to bylo mimoděložní tak by jsi měla nějaké problémy a bolesti nebo se pletu?Někde jsem o tom četla, určitě zítra už něco uvidí na ultrazvuku, budu na tebe myslet.
Zuzi drzim palce, at je to ok, myslela jsem, ze mimodelozni hodne boli.....
vsechny zdravim
holky já si to taky myslím… prostě se mimi schovávalo, tak snad si dá říct a zítra se ukáže. Kromě zvracení a průjmu mi nic není. (Tedy ty nevolnosti jsou šílené, ale břicho mě nebolí)
Tak ještě vydržet do zítra…uf.
To bude dobrý, Zuzi, určitě!!! Uvidíš… Držím palečky. Nebolí tě bříško, to je zá:,–(ní.
Zuzko, budu ti držet palečky, ale uvidíš, že to bude dobrý!
Teď už miminko opravdu bude vidět..
Kdyby jsi měla mimoděložní, tak jak už tu psaly holky.. měla by jsi ty bolesti.
Zuzko já jsem teda toho samého názoru,jako holky.Taky jsem slyšela že při mimoď jsou velké bolesti.To už zítra uvidíš i srdíčko ![]()