Poradna duly
Jana Čurdová
no parada zuzko!!!! jsme se fakt bali.....Tak to je dobre ![]()
liky ja vim,ze je potreba se cistit,i jsem prosila jednu znamou at se snazi na me moc nemyslet,protoze ona ma hodne starosti a ja bych si rada uzila tehotenstvi v klidu-ono totiz jde i prijimat na dalku
.Me slo ale spis o to, co si myslite o tom ze bych mela zajit k lekari pro nejake leky nebo vysetreni i kdyz vim ze to neni nemoc jako nemoc,fyzicky nemocne srdce..vis?
No to ja preji krasne ranko,popijim zazvorovy caj s citronem a matou a k tomu bab ovku co jsem vcera pekla
.No ale je fakt ze vcera me ten cinan nejak nesedl,bylo me divne az do vecera ale jakmile jsem lehla do postele bylo hned lepe ![]()
Ja se vam, divim ze nevite coby pit,jist…to me si telo reklo vzdycky samo,dokonce jsem si i delala mrkvovy salat,popijim ruzne caje,dzusy i na mineralku jsem dostala chut,mliko.....
Ahoj těhulky
,
může se k Vám ještě přidat?
Já jsem totiž ještě stále v šoku, tak jsem tomu těhotenství moc nevěřila, i když test mluvil jasně. Mám totiž doma již jednoho malého prďolu a s dalším dítkem jsme chtěli ještě pár měsíců počkat.. ![]()
Ale když to „příroda“ tak hezky zařídila, tak se samozřejmě těšíme
.
Včera jsem byla u Dr., na ultrazvuku bylo vidět již srdíčko a termín porodu dle MS mám 15.7… I když myslím, že dle UZ to nakonec bude asi o týden později, protože víme, kdy a jak ![]()
Hezký den!
Dobré ráno, holky!
To je super Zuzi!!!! Mám velkou radost.
Vítám Petrajdu. To bude ale miminek v červenci ![]()
Jinak dnes jdu v 11:30 k Dr. tak jsem z toho trošku nervózní…
dobré ránko,
holky moc se omlouvám, že jsem vás tak napínala, ale na řadu jsem přišla až před pátou, pak než jsme se vykodrcali (je to přes půlku Ostravy) a jeli jsme tramvají-ještě jsme museli vyzvednout Terku tchyně, tam jsme večeřeli no a domů jsme došli pěšky až ve 20:20. Akorát jsem malou uložila a hned po padnutí dopostele usnula jako špalek.
Pavluško děkuji za info holkám…jsem ostuda,ale navčerejšek jsem vůbec nespala, tak jsem doufala, že Pavli předá…
duupi ty jdeš dneska, že? tak držím pěsti ![]()
obrázek mám, takové rozmazané kolečko s šipkou,kde má být mimísek. Není to tam moc vidět, ale na utz jsem i já trochu viděla…
vítám nové těhulky, hned jak bude čas, doplním info do tabulky…
všechny které nezvracíte, velmi závidím!!!
Petrajdo koukám, jste to vzali pěkně za sebou
aspoň si budou spolu pěkně hrát ![]()
ahoj, tak jsem spala dneska 11 hodin, snad to ted v praci preziju… jinak u nas je o hodinu mene nez v CR, takze vam odepisuju o hodku driv, nez neco napisete vy, ze? ![]()
Zuzi gratuluju… / a tise zavidim…
/
Haidule uz vyse jsem psala, ze bych k lekarce zasla, jen pro klid duse, jestli je dobra a duverujes ji, poradi ti treba i neco jineho nez leky, ktere se pri techto stavech davaji… znam to tez, mam za sebou psychicky dost narocne zivotni kotrmelce, srdce mi bezelo jak o zavod, s kotrmelci a prestavkami…
duupka boli te to i dnes? porad premyslim co by to mohlo byt a napada me az moc moznosti, ale jestli zvracis muze to byt natazeny sval, bolavy zaludek… zkus bylinne caje na uklidneni/tehotenske/, ty nekdy uvolni i sval…kdyz to bude porad, zajdi k doktorce, proc se trapit, ze…
Ahoj holky,
všechny vás po delší době zdravím. Omlouvám se , ale dočíst vás je nad lidské síly…takže jen plynule vpluji zase do diskuse ![]()
Vítám tu všechny nové těhulky (pěkně jsme se rozrostly…takže mě asi bude chvilku trvat než se zorientuji..) Jinak u nás zatím vše při starém…zatím jsem furt 4 v 1 (manža si dělá srandu…že jsem jak Kinder vajíčko). Mám celodenní nevolnosti…ale nezvracím…někdy bych ale byla radši kdyby to šlo ven
Taky se nějak strašně zadejchávám…nevím čím to je…je fakt, že jsem slabý astmatik…tak to asi nějak souvisí.
Dneska si jdu pro radu ke svéhu gyndařovi…který dobře zná můj zdravotní stav (a zatím ještě chudák netuší…jak to se mnou je…do teď jsem byla jen v CARu..)…tak snad vymyslíme nějaké rozumné řešení..
Ahoj holky,
Ajiku, to jsem rada, ze ses ozvala, uz jsme se o tebe bali…
nevolnosti dorazily uz i ke mne… vcera z niceho nic kdyz uz jsem chtela odejit z prace jsem musela letet na zachod .....
vypada to, ze uz to v praci dlouho neutajim, nebot jsem na na wc byla přistižena a tady je to strašná drbárna…
ahoj přeji všem dobré ublll. ráno, ![]()
a obrovsky závidím všem co nemají nevolnosti a vědí co jíst.. !!
už se nemůžu ani napít žaludek se mi otáčí skoro nonstop,, tak po douškách piju střídavě minerálku a sladký čaj ,,ale zatím je to nanic.
Holky vítám jakékoliv rady, co byste mi doporučili co zachutná na pití nebo jídlo. ![]()
Bez úhony zatím přežiji jen pár piškotek, a to jak kdy,, studený džus už nefunguje, nemůžu ho ani vidět.
A dneska si mimisek vymyslel další věc,, jakýkoliv parfém mě drtí… dokážete si to představit v narvaném metru ?
? Musela jsem vystupovat každou druhou stanici a do práce přijela o dvě hodiny později.
V práci zatím nic nevědí i když musí tušit když u počítače trávím míň času než na WC.
čiki, v prvnim tehu jsem se z vonavky pozvracela… takze si to umim predstavit… k jidlu nevim, zkousela jsi zazvorovy lizatka? nebo zazvorovy nebo matovy caj? a snist nejakou susenku nebo piskot jeste nez vstanes z postele?
Zuzi, parada, gratuluji ![]()
Jsem jasala, ze dneska koncim 2.mesic a ono to je az 8+6tt …tak jeste tri dny
loan,, mě přijde že už zvracím i při slově jídlo,, mám ten žaludek tak rozdráženěný,,, ![]()
jinak ráno to pravidelně zkouším sníst aspoň piškoty a čaj,, je to dobrý dokud ležím. Jak vstanu je zle. Přijde mi že by mimísek spinkal tak do desíti a já musím vstávat v půl pátý to mi to asi zhoršuje. O víkendu je to lepší.
A vyčistit si zuby, ??? hrůza… !!
Zázvorová lízátka jsem zatím nesehnala, ale ten čaj zkusím, teď mám se skořicí a trošku to jde tak uvidím. ![]()
čiki, lizatka bys mela sehnat v lekarne…a pokud ti tak spatne, rekni to svoji dr, necha te doma a bude lip
Teda koukám, že si to těhu pěkně užíváme
![]()
Zázvorová lízátka jsou fajn…ale nemůžu víc jak 1 denně…pak už to nezabírá…
Taky čekám kdy se to provali…furt je mi zle, jsem na omdlení (blbne mi tlak).....ospala…někdy mám pocit, že to všichni kolem mě musí poznat ![]()
Čiki mě teda ty lízátka moc nepomáhají.Sice nezvracim,ale žaludek mám jako na vodě celý den.Mc nejim,a když něco snim,tak čekám,co to se mnou udělá.Ale třeba dneska ráno jsem si dala nezdravý párek s ještě nezdravější hořčicí a ten mi teda jako udělal dobře,což je zázrak
Jinak já jsem začala na džusech a včera jsem objevila,že jediý z čeho mi neni špatně je obyčejná voda neperlivá! A s těma parfémama- to mě teda „smrdí“ snad všechno.Takže vim,co cítíš.
Liky tak to jsi se pěkně vyspinkala
Já chodím spát v 8 a od 5 tu čučim do stropu ![]()
Petrajdo ahoj,koukám,že máme stejný TP
No a to od sebe budou prďolové kousek,co
![]()
ahoj holky,
teda koukám, že ty nevolnosti nás pěkně kácejí. Pro mě představuje největší problém otevřít ledničku. Jen ji otevřu, tak okamžitě letím na wc a cokoli jsem pozřela (většinou spíš nepozřela) letí ven… jediná doba,kdy dokážu sníst něco jiného než mandarinku nebo banán je cca 14-16h,takže pokud to jde, snažím se všechno si plánovat na tu dobu.
Naštěstí teda nemusím do práce, ale věřte že starosto druhou dcerku je v tomhle období stejně jako chodit do práce
dneskanapř. odmítla jít ven bez plyšového Krtka a neustále mi utíkala do silnice. Raději jsme šly na poštu pěšky, autobus nebo MHD bych nedala.Takže soucítím s vámi
Ajiku vítej opět tu… to přirovnání Kinder vajíčko je krásné ![]()
dneska mámjít s kamrádkama na pizzu, tak to jsem zvědavá, jak to přežiju…
holky díky za rady,,
před chvíli jsem si dala čajík se skořicí jak jsem psala, a pár piškot,, a zatím držím !! tak ještě abych to nezakřikla že jo. ![]()
Loan jo jo je to hnus,, ale zatím to tu nechci provalit,, a k doktor jdu až příští týden v pátek,, tak uvidím co mi řekne.. do té doby to musím nějak přežít. ![]()
ale musím říct, že jsem moc ráda, že jsem našla tenhle web, a tolik super budoucích maminek… je to prima když si můžeme pokecat, poradit, a vzájemně se podpořit,, moc mi to pomáhá ![]()