Poradna duly
Jana Čurdová
Mne prave vylezl jen ten spek, kalhoty zapnu, ale kdyz si sundam svetr, tak uz by si toho mohl nekdo vsimnout…
Ajiku, jasny, ty na tom budes hur, jak s rostoucim brichem tak asi i nevolnostma a unavou…
ja jsem vzdy dost unavena po obede a až do vecera…spala bych az bych umrela…
já se teda normálně vejdu už jen do dvou riflí, ostatní buď nezapnu nebo je mám zařezaný a to mi za to nestojí
už jsem na netu koukala po těhu riflích ![]()
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 9+4tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07) Duuupka, 9+4tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO:
(Opava) Killi 9+3tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 17.12.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Zuzajdik, 9+3tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07) Haidule 9+0tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO:
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 8+0tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 3.12.
(31+24) H.sona, 8+6tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 16.12/(5.1.UTZ)
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 8+4tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti) Liky, 8+4tt, TP 9.7. ( 5.11.), KO:
(Irsko, 39+33) Hanulka82, 8+3tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO:
(31+26) Boruwecka, 8+3tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30) Pavluška, 8+3tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 8+2tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: 9.12.+ 23.12. gene
(27+26) Ajik, 7+6tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 2.12.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 7+5tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Kuba, 7+3tt, TP 15.7. (// 3.11.), KO: 3.12.
(Praha) Petrajda, 7+2tt TP 15.7. (?), KO:
(Onen Svět
, syn Honzík 01/08) Zuzanasinova, 7+1tt, TP 17.7. ( 5.11.), KO: 10.12.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Čiky, 7+0tt, TP 18.7. (// 14.11.), KO: 5.12.
(Kladno) Dana1980, 5+4tt, TP 28.7. (// 22.11.), KO: 2.12.
(Karlovy Vary) Honeynka, TP? (// 12.11.), KO: 2.12.
(syn Leošek 12/2006)
http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg
holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi ![]()
No já si právě jedny těhu rifle objednala http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tak já už mám teda megašpek nevejdu se do ničeho a jestli to takhle púujde dál tak to teda nevím nevím. jJá nechci těhu rifle ale raději nějaké plátáky tak uvidím.Já moc zastánce riflí nejsem.
No já si pláťáky pořídím až tak na jaro…ale vzhledem k tomu, že už teď mám problémy s normálníma kalhotama…tak mi na zimu přišli rifle tak nejlepší.. ![]()
ahoj holky, ctu vas kazdy den, ale neni v praci cas reagovat.....
Zuzi tak ja mam kontrolu 10/12, myslim ze vyhravam nejpozdejsi termin prvni KO
ale rikala jsem se dnes sestre v kterym tydnu zhruba jsem a ona me tak objednala, ze je to ok, ze tak objednavaji.....
jinak nevolnosti mam, ale ne uz tak desny jak ze zacatku, hlavne kdyz porad neco jim, tak se to da.....ale kybl u postele mam, rano se mi obcas zvedne pekne zaludek, i kdyz nezvracim…tak pro jistotu ![]()
ahoj holky, nemohla jsem napsat dřív, nešel nám net. Tak včera u doktora to bylo moc fajn, je moc hodný, milý, poradí, všechno vysvětlí… jsem ráda, že jsem k němu šla.
Zuzi moc ti za to děkuji. Jinak mimi je v pořádku, stáří odpovídá 10 týdnům, takže mi stanovit termín porodu dokonce o den dřív, než podle ms. Co je už 29. 6. , tak nějak nevím, jestli jsem tady teda dobře
Fotečku hodím do galerky.
HOLKY!!! Právě mně hrozně píchlo na levém boku v podbřišku a pak to ustoupilo, co to je? HROZNĚ MNĚ TO VYSTRAŠILO!!! ![]()
Ahojky,
zdravím po nějaké době .-). Včera jsme měli ve znamení plavání a nakupování vánočních dárků a dnes tu pro změnu uklízím a tak..
Nicméně ty nálady mám přímo ukázkové!! Jsem taková celá napružená, jen vybouchnout.. a že už jsem vybouchla
.. A jelikož jsem posledních 9 měsíců nic takového nepociťovala, tak to fakt asi budou těhuhormony.
Ajiku - moc Ti fandím a nezávidím to rozhodování! Ale opravdu důležité bude, aby jsi byla v pořádku Ty a lepší jedno miminko opravdu zdravé! I když je to opravdu těžké… samotné je mi z tohou ouzko.
Ale ber to tak, že pro to miminko je důležitá zdravá máma!!
boruwecko - s manželem jsem se včera ani neviděla.. Odjel ráno, než jsem vstala a přijel, když už jsem spala…
No holky, nestrašte s těma těhukalhotama.. Já chodím v normálních a bříško mám sice pořád takové napnuté, tak je to spíš někdy nepříjemné.. ale jinak neleze a doufám, že ještě nepoleze. V první těhu jsem začala měnit kalhoty až někdy v pátém měsíci.. Ale je fakt, že jsem teď jaksi neposílila břišní svaly, které jsou od těhu roztažené, tak se obávám, že tentokrát to bříško bude dříve.. ![]()
Tak užívejte těhu!
ahoj vsem, pisu mozna naposledy, budu asi patrit zas do jine diskuse… v noci jsem nespala pro bolesti a krece, cely den chodim v predklonu, v praci jsem brecela kvuli bolesti a hormonum jak mala na zachode…takhle mi zacal i predchozi potrat…k praktickemu lekari jdu v pondeli vecer, stejne nic neudela,na gyndu me neposle, oni jsou tu zastanci prirozeneho potratu a vyberu prirody…
minule jsem si musela vykricet nemocenskou, chodila jsem v bolestech do prace, kde pracuju fyzicky a kdyz jsem odesla z prace driv pro masivni krvaceni, hrozili mi vypovedi…tak jsem v depresi, jestli to bude stejne.....
vam vsem drzim palecky a ozvu se az budu neco vedet, at vas prilis nestrasim, to si nezaslouzite ![]()
Liky, to me moc mrzi… a proc nejdes k dr hned? At te nechaji aspon doma…
ahoj holky
tak na Vysočinu se prý chystá orkán, tak uvidíme, snad to nebude tak hrozný
ale fouká tu pořádně ![]()
liky moc držím pěstičky, věřím, že to bude v pořádku
Haidule ten komentář v galerce byl trefný, opravdu prcoušek ležel na levým boku a zády k nám, tedy alespoň z našeho pohledu
a byla jsem v šoku, protože dní zpátky tam byla jen malá tenká čárečka, a teď najednou tak krásný mimčo
řekla jsem doktorovi, že od minule hodně vyrostl a on reagoval: „No to bych řekl“ a nasmíval se spokojeně a mě se tak strašně ulevilo ![]()
Zuzi díky za komentář, ty nám tu svou krásu taky brzo ukážeš, viď? ![]()
petrajdo a máte už všechny dárky? šli jste naslepo nebo jste věděli, co komu koupíte? koukala jsem, že těhu kalhoty jsou různý, od malých pružných v:,–(ek až po velkou pružnou kapsu na bříško
asi začnu nečím mezi ![]()
boruwecko neboj, mě tak občas píchne, když třeba zakašlu nebo se blbě zvedám, určitě to nic nebylo, zvlášť jestli to bylo ojedinělý, neboj ![]()
duupi díky, ty máš taky krásnýho buňáčka
kolik měří, říkal ti to doktor? já chtěla fotku, tak prý jestli mi stačí takový červík nebo se má snažit vyfotit ho líp
já brala tu první, stejně je nejkrásnější, aspoň pro mě ![]()
hanulko aspoň už tam krásně všechno uvidíš
hlavně se pak pochlub ![]()