Poradna duly
Jana Čurdová
dobry vecer vsem…
to s temi naladami znam taky, rozhaze me kazda blbost, jen nadavam, zurim, nebo je manzel ze me na vetvi proc brecim.. o vikendu jsme byli v Belfastu/hlavni mesto sever.Irska/ vlezla jsem do specialniho vanocniho obchodu a ucitila vune, uslysela vanocni pisnicky a uvidela blikajici stromecky a skoro jsem se rozbrecela…pritom to normalne nesnasim… ![]()
ajiku drzim palecky pri rozhodovani, ja bych asi dala hodne na rady lekaru, ci to nechala uplne na nich, ale vim, ze ta nejtezsi tiha konecneho rozhodnuti bude na vas…je to asi to nejtezsi k cemu se musi zena rozhodnout, ale jde o tve zdravi, a kdyby to uskodilo tobe, nemuselo by to prezit ani jedno miminko a ani ty…
myslim na tebe, preji silu do techto dni…
Ahoj holky, mám večerní depku…
Taky chodí ty vaše drahé polovičky hodně pozdě domů?(ať už jsou v hospodě, nebo v práci) Dřív mně to tak nevadilo, ale teď je přítel druhou noc pryč a já jsem z toho nějaká vykolejená. Už bych si přála, aby tady byl a on pořád ne a ne (moc práce)… ![]()
Ahojky,
boruwecko , ten můj jezdí domů jen na víkendy, vyjímečně (zrovna dnes) přijíždí třeba ve čtvrtek, takže přes týden jsme s malým doma úplně sami
. Ale i tak mě dneska trápí taky pěkná depka.. Odpoledne jsem začala krvácet, hned jsem běžela k MUDr., na utz byla jen dutinka, prý je to teprve tak 4-5. t. Napsal mi nějaké hormony na podporu těhotenství, ale prý je to buď a nebo
.. Takže teď jen čekám, co bude a tiše doufám..
ajik , já bych určitě dala hlavně na radu doktorů, ale kdyby to bylo aspoň trochu možné, šla bych do dvojčátek, prostě co nejmenší redukce.. Ale jak už psaly holky, úplně nejbezpečnější je asi jen jedno miminko.. ![]()
boruwecko ja si take dneska docela zaplakala,tehotenske citeni se uz neudrzelo na uzde…pamatuji si minule jsem i oplakala mrtvou rybicku,ale silene
,jindy bych ji prosgte splachla do zachoda
..njn ale zase na druhou stranu mas alespon vetsi pocit lasky s polovicce ne?…Az prijde skocis mu kolem krku a budes se tesit az pujdete spolu spat,co?…Trocha vic vas to alespon spoji,kdyz vic impulzu vydas ty,on se jiste prida ![]()
honey zkus i trochu prirody,cajiky pro tehotne
a povidej brisku ajk se tesis az bude rust..jiste se krasne uchyti
…cetla jsem ze i úpomerne dost velke % potratu je kvuli tomu ze vajicko je sice oplodnene ale zena ma malo hormonu takze s enemuze dostatecne prichytit…takze ted uz to snad bude v pohode,neboj ![]()
Haidule , moc díky za podporu a rady, čajík pro těhotné piju už asi 2 týdny, k tomu poctivě zobu listovku a celkově jsme se na mimi dost připravovali, takže mě tyhle problémy docela překvapily. První klučík byl totiž neplánovaný, takže žádná extra zdravá strava, natož nějaké vitaminy atd. a těhotenství probíhalo bez problémů. No teď budu doufat v ty umělé hormony a pokusím se myslet co nejpozitivněji.. Dnes mám celkově den plný „štěstí v neštěstí“.. podařilo se mi ztratit mobil a zapomenout peněženku v obchodě, obojí se mi naštěstí v pořádku vrátilo, tak snad s náma zůstane i náš fazoláček..
Děkuji ti Hanyenko za podporu, ale přítel vždycky příjde až já spím, takže mně pak vzbudí a já už nejsem schopná nějakého vítání… ![]()
A zároveň bych chtěla podpořit i já Tebe. Uvidíš, vše určitě bude dobré. Musíš myslet hodně pozitivně a ten prcek se u:,–(í, uvidíš
budu ti držet moc a moc pěstičky ![]()
Ahojky holky,
tak už je tu zase pátek.. Ten týden uteče strašně rychle..
Dneska ráno jsem nemohla vstát z postele, jak mi bylo divně.. jak od žaludku, tak jsem měla i ty návaly horka.. No hrůza.
Teď už trčím v práci a vůbec nevím, jak to tu do půl 3 přežiju. Snad mi to tu rychle uteče.
Večer se chystáme s manžílkem na muzikál na Krysaře, tak už se těšíme
.
ahoj holky,
tak jsem zpět…
Haidule tu knihu mám doma už od prvního těhotentví,protože ty obrázky jsou fakt nádherné.U nás se na genetickém screeningu dělal jakoby veký utz, projasnění šíje (Vyšetření NT), ale krevní průtoky ne. Ty jsem absolvovala až později s Terkou už v 28tt při podezření na trachykardii. Trošku nás to srdíčko zlobilo, ještě až do 1roku.
Boruwecko úplně ti rozumím, když jsem čekala Terku, manžel jezdil každé 3týdny na 14dní na služebku do ciziny. Doma jsem se pěkně trápila! Připadala jsem si opuštěná, strašně moc…většinu času jsem strávila zde na emiminu nebo něco tvořila…zkus si s ním také promluvit, třeba pochopí, jak ti je a bude se snažit být s tebou častěji ![]()
Honeynka : fíha doklady a mobil,to je skvělé,že se ti to vrátilo. Jinak držím pěsti, ať se mimísek drží zuby, nehty. Je pravda,že prvních pár týdnůje buď a nebo, ale když budeme myslet pozitivně, tak všechno bude v pořádku, uvidíš ![]()
Konečně pátek…
blbě mi je každý den od rána do 14h, pak od cca18 až než usnu a někdy i v noci… takže lahoda. Jsem už skoro jen na mandarinkách a vodě, občas čaj…kupodivu ale nehubnu, protože moje tělo zadržuje šíleně vodu…
Dobre ranko!
JA se porat nemuzu dovolat doktorce abych se objednala
Snad dneska…
Holky,davejte fotky do galerky!!!Hromada z vas tam neni…
Zuzi, a já si říkala jaktože máš toooolik příspěvkůůů
![]()
Já teda mám co dělat (škola, pejsek a navíc mám těhotnou sousedku ve 3.měsíci - ale ona to o mně ještě neví
) Ale i přesto… Ale já mu to nechci nějak předhazovat, on ví, že bych byla radši, kdyby tu byl se mnou, ale někdy to holt nejde
. No, musíme být silný, to je věčný úděl žen!!! ![]()
Haidule a nešlo by aby tě objednávala vždy když odcházíš? Tak to je u nás v těhu poradně, prostě tě objedná tak,jak řekne dr a kde je volno…
Duuupi jak jsi dopadla????
já v galérce jsem ![]()
boruwi no to víš, já jsem tu taky už přes 2,5 roku
to se nastřádá…;-) a taky pořád někde kecáme, no jo ![]()
hezké páteční ránko, holky ![]()
Zuzi odkud máš ty nový metříky? ty jsem ještě neviděla
moc roztomilý
hele, a když mi doktor podle UZV určil těhu o 4 dny mladší než mám podle MS, mám si to změnit na metříku? nebo je to zbytečný?
honey hlavně odpočívej, všechno ostatní je nepodstatný, bude to určitě ok ![]()
Ivi já bych na muzikál taky šla, ale u nás nic není a stejně je mi furt blbě ![]()
Dobré ráno,
tak já jsem dnes naštvana, že manža se mnou nejel do prace a že se doma flaka (pritom v praci posledni dobou zustaval dele, takze si volno zaslouzi), proste me nastvalo, ze kdyz chci, aby si vzal volno se mnou, tak si ho nevezme… a ted si ho vezme jen tak…
no a vy svoje polovicky vidate mnohem mene…tak to si v podstate nemam na co stezovat…:-(
Mate nekdo pocit, ze uz vam roste brisko?
Loan u mě teda ne, to je ještě moc brzy… ale na mě to ještě dlouho přes ten špek vidět nebude ![]()
to věřím, že je to k vzteku, chlapi jsou holt někdy fakt na palici…
Soni já myslím, že to nemusíš měnit… ale záleží na tobě. Metřík - popravdě moc už ani nevím, kde jsem ho vzala, já si vygůůůglím baby nebo pregnancy tickers a jukám, kde jsou hezčí ![]()
Ahoj holky,
Loan…no já nemám jen pocit…ale u mě to hodně dělá ta stimulace co mám za sebou…jsem hodně nafouklá…a asi trošku i to , že se mi tam roztahují 3 prcci. Sice chodím furt v riflích…ale když si sedám musím rozepnout knoflík…ale je fakt že váhově jsem furt stejně.
Holky jste taky tak strašně unavené…já jsem úplně nemožná…každý den když přijdu z práce…tak udělám s Luckou úkoly avytuhnu… ![]()