Poradna duly
Jana Čurdová
verco ja si taky moc extra tehu nepripadam,jen sem tam me prepadne mensi i vetsi nevolnost ale je to fakt vyjimka,treba dneska,dala jsem si cinana a nejak me nesedl tak me bylo divne ![]()
co se tyce leku paralen se muze,ten nejlepe a jeste lepe cipky nez tabletky,potom se muzou v podstate jakekoliv leky,pokud si ho vezmete jeden,joo i dva tak to tolik nevadi,jen ibalgin by se nemel.
Dalsi vec je ta,ze miminko do asi cca 3 mesicu? je samostatna vec a az potom se napoji na vas pupecnikem,takze jeste stale ted mu v podstate nemuzete ublizit
No jo ale svedomi je svedomi,co kdyby ze?..... ![]()
Doufam ze zuzka to ma v poradku,mohlo se stat ze by ji hned poslali nekam,ale to URCITE NEEEEE ze ne holky???…
Ja teda kdyz jsem podruhe potratil.a tak po vysetreni si me tam hned nechali a jeste odpoledne jsem byla na sale
Psala ze v 11h tam ma byt ne??????
![]()
Právě že psala, že až po 16 hod. Ale to si nejsem jistá. Tak snad se opravdu nic nestalo. Já na to nechci ani myslet. No napíná nás slušně.
Zuzka psala v 16:15 hod že tam má být.Ona se brzy ozve s dobrou zprávou.
Haidule já mám největší hlad v poledne a pak už moc ne a takovejch dobrejch věcí doma máme a vůbec na to nemám chuť a nevím co mám pít, čaje a vody mě už nějak nejedou a přitom dřív mě to nevadilo.
Vercas já už taky nevím, co mám pít. Z čajů mně natahuje, voda se mi taky už přepila… no snažím se přemáhat a pít co nejvíc.
teď jsem si udělala Tang pomeranč, no jde to, pila jsem ale lepší věci ![]()
A co nějaké ovocné džusy? Já taky piju vodu se šťávou, ale není to ono. Budu muset taky něco vymyslet.
pomerančovej džus už taky moc nemusím, asi změním příchuť ![]()
holky co ta Zuzka, to je divný už
ahoj vsem, moje depka trva, dneska jsem navic malem prejela delniky na ceste, proste tehotenske hormony to jisti, jeste ted se klepu… do Cech se chystame az na jare, na vanoce uz jsme si davno zajistili pobyt v Tunisu, takze uz nemam zadnou dovolenou az do velikonoc… ![]()
taky cekam co Zuzi, snad se jeste dnes ozve…
Haidule - myslim, ze jsi to psala ty o tech srdecnich problemech a ze jsi i lecitelka…to muze souviset, mas-li vnimavost na druhe, pomahas-li jim, muzes sama pri lecitelstvi cerpat negativni energii od druhych a vycerpavat se… ted bys mela vsechnu energii soustredit do sebe…
OHledne tekutin- taky nemuzu pit cistou vodu, je mi z ni spatne, ale pomahaji mi 100% dzusy, ktere si redim vodou/a redim hodne/.
Pak tu jeste nekdo psal o bolesti v podzebri/omlouvam se, je toho moc na precteni, tak pak si nepamatuji jmena/, muze to byt opravdu od patere, natazeneho svalu, ci od zaludku…zitra uz by to nemelo tak bolet…
No já začínám být nervózní. Že se neozvala. Snad je to v pohodě a jen nemá čas sedět u netu.
Tak pomerančový už taky moc nemusím, ale mám doma meruňku a taky liči. Pomeranče jím raději celé ![]()
Liky - to bolí mně. Dneska je to ještě horší než včera, tak snad to nic nebude.
Vánoce v Tunisu budou určitě bezva, pak musíš poreferovat. Hlavně pošli depku jinam, vím, jaké to je ji mít, tak zkus myslet na něco jiného, je to těžké, ale mysli na mimčo. Mi to pomáhá.
Jejda holky dočtěné vás nemám ale jen musím oznámit.
Zuzanky mimísek je tam kde má mít a má se čile k světu má 4mm a srdíčko mu dělá bim bam
Ahoj holky, moc díky za přivítání. Základní info o mně.. Čekáme 2. dítko, doma už máme skoro 2letého chlapečka Leoška. // se objevily 12.11., KO u doktora je 2.12. (to je ještě doba
). Moc se mi líbí ty vaše metříky a ,,poznámky pod čarou", takže až se tady trochu porozhlídnu, pokusím se je taky nějak utvořit, abych byla přehlednější
.
Pavluško díky, že jsi nám podala zprávu… já jsem čekala celý večer. Tak to je super, že je mimi v pořádku a tam, kde má být.
Tak všem přeji hezkou noc a zdravím Zuzku ![]()
Ahoj holky
Verčo to je moc dobře,že je vše v pořádku
A jak píšeš,taky nemám na nic chuť
Sice nezvracím,ale jemi blbě od žaludku.
Zuzko tak moc gratuluji k suprovému utz ![]()
A o tom pití - no to mám to samé
Pila jsem čaje.vodu se šťávou,džusy snad všechny příchutě s vodou a už fakt nevim,co by mi aspoň trochu chutnalo
Snažim se hodně pít,ale fakt už nevim co ![]()