Poradna duly
Jana Čurdová
Kubo no to bych byla pochopitelně moc šťastná, ale spíš si myslím, že ne. Budu ráda i za tu tečku, jen ať je vidět!!!
Dneska už mi to snad uteče a zítra se budu snažit něco dělat, ať je brzy 16:15h
Ahoj všem, vůbec nevím, co kdo psal, byli jsme včera u našich, tak nebyl čas a dneska než jsem všechno dočetla, tak jsem to zase zapomněla.
Zuzi jsem ráda, že tam mimi je a jsem přesvědčená, že to mimoděložní není. Zítra se už ukáže a budeš moci být v klidu - uvidíš.
A taky vítám nové těhulky.
zuzanasinova píše:
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Jitule B, 9+0tt, TP 29.6./3.7. (// ?), KO: 9.12.
(Praha, 36+28, syn Míša 01/07) Duuupka, 9+0tt, TP 30.6./1.7. (// 26.10.) ), KO:
(Opava) Killi 9+0tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO:
(Morava, 34+30, jedno dítko) Zuzajdik, 9+0tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07) Haidule 8+3tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO:
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 8+1tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO:
(31+24) H.sona, 8+0tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 26.11.
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 7+5tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti) Hanulka82, 7+4tt, TP 10.7. ( 3.11.), KO:
(31+26) Boruwecka, 7+4tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 26.11.
(Brno, 21+30) Pavluška, 7+4tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Vercas, 7+3tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO:
(27+26) Ajik, 7+2tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO:
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 7+2tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 26.11.
(Rakovník, 30+21) Kuba, 6+5tt, TP 15.7. (// 3.11.), KO: 3.12.
(Praha) Zuzanasinova, 6+4tt, TP 16.7. (// 5.11.), KO:
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Dana1980, 4+6tt, TP 28.7., (22.11.), KO:
(?) Liky, TP ? (?), KO:
(Irsko, 39+33) Čiky, TP? (//?), KO: 5.12.
(?)http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg
holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi
tedy krásně si to zpracovala, já positivní TT pro doplnění 14.11.. ![]()
taky bych si to ráda dala do zápatí pod čáru pomůžete mi někdo ??
ahoj vsem, tak se musim vypsat z dnesni deprese… u praktickeho jsem byla, rekla mu, ze jsem 3 ,5mes.po potratu a brala jsem leky /mocova infekce/, ktere se nesmi brat v tehotenstvi…jedine co se zeptal bylo, jestli beru kys.listovou… na UZ dostanu pozvanku tak nejdrive v pulce ledna, pry to drive nema cenu protoze muzu potratit…dal mi jen silene stupidni knihu o tehotenstvi, obrazky a texty jak v Bravicku pro patnactilete… a tak v lednu si me zdrav.sestra pozve na zmereni tlaku a vys.moce… prenatalni pece je tu opravdu nesrovnatelna s nasi…
Tak jsem v silene depresi, rvu po manzelovi a brecim…citim se cim dal vic unavena a nejradsi bych utekla treba na Sibir…
takze ta nejistota jestli je vse v poradku bude jeste dva mesice, ne-li vic.....POMOC!!!! uz se nedivim, ze tady zije tolik ruzne postizenych lidi…
Zuzi do tabulky:termin mi doktor vypocetl na 9.7.09, // byly 5.11.08, jinak drzim zitra moc palecky
liky tak to jsi mi vzala dech. Já se ti ani nedivím, že se cítíš tak blbě. A nechceš si zaletět do Čech? Ať víš, na čem jsi? Nebo do nemocnice na utz… nevím, jestli to tam jde.
Dobré ráno,
Honeynko samo že Tě vzmeme, šup se s s info o sobě nejlépe jako SZ Zuzance aby tě mohla přidat do seznámku.
Haidule já se takhle nedávno 2× složila a prý to bylo od nervů takže každopádně šup k dr. U mě to bylo následkem fyzické přepnutosti nabrala jsem si práce víc než dost a ještě jsem musela 9 dní jet v jedné práci obě směny za dovolenou do toho ostatní práce plus malá a týden po záskoku mě to pěkně přepadlo zájeřně v noci. Čiki jsi holka šikovná.
Liky to so děláš srandunot ak to je úroven koukám že můžeme být rády že jsme v Čechách co? A to by tě právě měl více kontrolovat když jsi popotratu no to já teda nechápu. Jé to je hrůza, hlavně se kočičko drž a snaž se odpočívat a nestresovat.
Zuzíku Tobě to ani psát nemusím jak budeme držet palečky ne určo to víš, jájsem napnutá jako struna, ale věřím že to bude v pohodě, tentokrát už prostěmusí máte toho za sebou dost.
Ahoj holky,dobre ranko,
tak dnes je carecka na testiku stejne silna jako kontrolni ![]()
Jen me trochu znepokojuje to boleni briska jako na MS,ma to take nektera z Vas?
Preji vsem hezky den a pro doplneni k doktorovi jdu 2.12.
Dobre ranko!
Tak ja jsem se dneska zase nadherne vyspala,vytuhla jsem hned po tom co jsem dala malyho spinkat po 19h a paradicka ![]()
Danus No parada,tak si dve carecky nekam schovej do denicku .Boleni briska jako pri MS zpusobuje natahovani vazu jak se ti zvetsuje deloha i jsem cetla v jine diskuzi ze nektere holky to v pozdejsim tydnu boli tak moc az si museji brat leky,ale ja mela pupek sileny a bolesti jsem potom zadne nemela ![]()
kubo s tim srdicek je to fakt nervovy,vcera jsem cely den byla absolutne v klidu,i jsem se radovala a byla jsem uplne v pohode.Je fakt ze ja za posledni dobu zase az moc resim partnerske problemy,bylo tam i neco vaznejsiho i neco klasickeho co se stale nezmenilo a srdicko me place no…Jinak semnou je to tak,ze ve 14 letech jsem mela svoji prvni vidinu budoucnosti,potom jsem si popovidala s mamkou a ta rekla ze babicka mela zvlastni schopnosti.Postupem casu se u me zacalo projevovat vic a vic veci jako videni aury a vnimani energie,zacala jsem i studovat ruzne knihy a snazit se zlepsovat diky joze,prostudovcala jsem cakry a jejich fungovani a vubec jak to s clovekem a jeho telem doopravdy je.Diky vnimani energie a schopnosti „tahani“energie mohu lecit. Jeste nejsem tak dokonala ale k memu stesti moje tchyne je doslova carodejka a mnohe me uci,ma v Praze svuj obchudek a dokazala uz i pomoci cloveku s rakovinou.Muj nejvetsi uspech bylo zatim vyleceni chronickych zanetu mocoveho mechyre,kdy uz si doktori po roce lecby nevedeli rady.V podstate me ted zajima vsechno „nadprirozene“ protoze pro me je to vlastne prirozene ![]()
pavluso ja to mam prave nervove–citove,vim,ze me srdicko doslova place,mam porat problemy v manzelstvi…v teto fazi kde jsem,jsem si holt rekla ze se asi s tim budu muset smirit,ze manzel se proste nezmeni ![]()
Danus
bolesti jsem měla také, dokonce i při vstávání ze sedu a tak. Prý je to opravdu normální. Mě už se poněkud zmírnili, zato blinkám čím dál víc.
A nevím proč se tomu říká ranní nevolnost, je mi šoufl celý den, akorát večer se můžu trošku najíst. Shodila jsem už pět kilo.
Na kontrolu jdu až pátého prosince,, prý to dřív nemá cenu, a doktorka slibovala že už uvidím srdíčko,,
tak už bych to měla ráda za sebou, jsem nervozní jestli je vše jak má být.
V práci jsem zatím nic neřekla, je brzy,, a všichni na mě čučí jak na mimozemšťana protože jsem opravdu zelená ![]()
Haidule no vidíš a já měla představu podle toho co jsi psala že máš toho nejlepšího muže pod sluncem, jo jo nemůžeme si být ničim jistí.
Jsem ráda za to co mám doma když to kolikrát vidím kolem sebe. Čiki neboj mě také slovo ranní nevolnosti nic moc neříká ale celodenní nevolnosti by byl lepší název.
Dano to je v pohodě to je normální vždyt naše tělíčko prochází takovými změnami, mě bolelo hodně moc a ted už je to docela dobrý už jen malinko a občas.