červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
21.11.08 15:37

jj, na idnesu jsem pročetla už asi všechny… některé jsou fakt zajímevé

• Citovat
  • Upravit
4220
21.11.08 16:21

dobrý odkaz, tak to si pak doma počtu

mejte se, letim dom, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.11.08 17:33

aaa kocarky…my mame x-lander XA trojkombinaci .Ale nez koupite nejaky kocarek poradne zvazte vsechna pro i proti,me treba osobne vubec by nevyhovovala trojkolka,to jedno kolo vepredu by bylo pro me absolutne nepraktickjy kdyz potom potrebujete jet nekde po schodech nebo najet do tramvaje nebo pojedete nekde v blate treba,ve snehu.....pro me neprakticky.Taky poradne zvazte ruzne veci i jako je treba velikost zda se vcam slozeny vubec vejde do auta a podobne…Ja pak chodila a videla miminka ktera sedela normalne v korbiocce coz kdybych si to poradne prohlidla vsechno,koupila bych si ne troj ale ctyrkombinaci.
duupko tak s tou svatbou se omlouvam ale jste hrozne drbny je tu moc prispevku a holt jsem mela trocha zmatek…

boruwecko bylo by to moc fajn íi kdyz v terminu se narodi asi jen 5% ? ale i tak to bude pekny darek k narozeninam.
Ja jsem se narodila za 2 minuty púulnoc a Tomasek se me narodil za 2 minuty 1hodina :lol: Jsme si to nacasovali oba stejne :D

loan neboj se,tvoje miminko ti samo rekne koho nosis pod srdcem mozna malinko pozdeji :wink:

Kdyz jsou tu ta doporuceni tak ja doporucuji tuto knihu,mam ji doma a je uzasna,koupila jsme ji kvuli fotkam ktere byly porizeny specialni technikou v brisku matky:
 http://www.patro.cz/…4750197.html?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.11.08 07:33

Jéé, koukám, že jsem tu dnes zase první :D
Tak přeji krásné sobotní ránko .
A zároveň vám všem závidím, že můžete spát. Já se celou noc budila, protože jsem nemohla dýchat (mám rýmu, jako trám)…

Haidulinku, ale mně to vychází zhruba na 10.7. tak třeba se to právě přiblíží ke 14. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.11.08 07:45

nooo tak to mas mnohem vetsi sanci ze ano :D ,tak si to hodne prej a treba te miminko vyslysi :wink: .Ja teda prenasela 8 dni,tak jsem zvedava u tebe 8)
KUp si eukaliptovy olej a kapej si ho na polstar,tohle je bajecna medicina na rymu na kterou nedam dopustit u prcka,protoze jeste nechce smrkat a cistit nos je vzdy desny boj a s eukaliptem pres noc mame rymu pryc behem 3 dnu a p ak jeste kapky do nosu pinosol?Ted nevim,malej je ma v pokojicku,ale tam je taky eukaliptus v nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
22.11.08 09:00

Ahoj holky,mohla by jsem se k vám přidat? Jsem v 6tt,zatím žádné děti nemáme a datum porodu mám asi 15.7.09 :D Tak doufám,že se toho ve zdraví já i mimčo dočkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
22.11.08 12:46

Ahoj holky,
jdu k vám nakouknout,dnes mi vysel pozitivni TT,a termin porodu mi podle vypoctu vychazi na 28.7.2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.11.08 13:18

Ahoj holky, vítám nové těhulky Kubu a Danu.
U nás je dneska tak nádherně, všude bílo a sluníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
22.11.08 13:41

Ahoj holky.
Mohla by jsem vás poprosit o radu? Mám kamarádku a jejich si půlroční dcerka má velké problémy se sluchem.Kamarádka je z toho špatná,tak jsem jí říkala o takovýhle diskuzích.Nevíte prosím vás o nějakých diskuzích (nebo stránkách) kde by se řešily takovéhle problemy? Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.11.08 13:46

Vítám nové těhulky.. :) je to fajn, že se tu takhle rozrůstáme..

Dančo gratuluji k dnešnímu pozitivnímu testíku.. Kdypak měla dorazit mrška?

Kubu.. přeji pohodové těhu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.11.08 13:49

Holky je normální abych dneska mohla vidět, jak nám lítá nad barákem čáp???? :lol: Myslela jsem, že se stěhují do teplých krajin.. Tak tenhle to asi ještě nestihl.. Koukali jsme s manžílkem jak puci.. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
22.11.08 14:24

Ahoj Ivko,
dekuju,no mrska mela dorazit ve ctvrtek a do ted nic,ale boli me brisko jakoby dorazit mela :-( tak snad budu mit na 9mesicu pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.11.08 18:23

Ahoj holky!
Hlasim v Praze bilou kalamitu!!!A hned ve zpravach samozrejmne D1 ze,jakoby ty lidi neumeli jezdit primerene pocasi kokoti.

Vitam kubu a danu!! danko tak snad ta mrska ani neprijde :wink: Jinak me boli bricho jako na MS porat,ale to je naopak tim jak roste jak se vytahuji ty vazy…

kubo koukam prohlidka bude v podoli,ja tam rodila a hodlam opet rodit,tak treba se tam budeme potom potkavat ke konci tehu az tam budu chodit na prohlidky :D
Jinak s tim sluchem…je spousta variant,napred bych zkusila lekarske prohlidky zda je sluch v poradku a potom bych zkusila alternativni reseni…Samozrejmne je spousta diskuzi,jiste i tady,potom mozna neco se najde na www.rodina.cz ale jinak bych to hledala jednoduse na netu,dat do vyhledavace problem a ono to uz neco najde :wink:

Capa bych v tuhle dobu teda necekala,nemohl uletet z nejake ZOO treba????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
22.11.08 18:38

dobry vecer vsem, nemela jsem chut vcera sedet na netu a dnes nestiham cist…diky za ty ruzne odkazy, clovek se aspon trochu pouci… to vybirani kocarku vam zavidim, protoze tady v Irsku je to nejake divne- za ten rok a pul co tu jsem, jsem jeste nevidela maminu s hlubokym kocarem, asi tu davaji mimina hned do sportaku, vlastne ani v obchodech ci na netu nabidky nejsou, ale to si nejsem jista, jeste nic neschanim…je moc brzo…mam uz toho cekani dost,porad nevim jestli je vse OK, tak jsem se objednala k praktickemu lekari a durazne pozadam o objednani na UZ, i to bude trvat aspon mesic…
Jsem rada, ze nas je tady vic, kdyz ctu jake mate problemy, tak si rikam, jestli jsem vubec tehotna? je tu nekdo, kdo ted /jsem asi 7 tyden/nema moc tehotenskych priznaku??? diky
Jinak jsem dost unavena a vystresovana, v praci me jeden delnik napadl, ze jsem mu ukradla mobil, no proste jen proto, ze jsem zrovna byla v blizkosti jedina cizinka, samozrejme jsem se diky tehotenskym hormonum rozbrecela jako mala… :oops: moje sefka je nastesti na me strane,vysetruje se to,ja mam ciste svedomi- tak to beru jako dalsi zkusenost, ze az se vratim do Cech budu socialni pracovnici s vetsim pochopenim pro potreby cizincu a nespravedlive stihanych :)
jinak sleduji zpravy na CT 24 a zavidim vam snih, nejak me nenapadlo, ze mi bude chybet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
22.11.08 19:21

Ahoj holky,
Dančo a Kubo vítám vás no konečně se někdo objevuje s termínem ke konci července :wink:
Ivkoo mohla jsi ho vidět uplně v pohodě protože ve městě se občas zapomenou a nebo neměli sílu k odletu a zkoušejí to s prvním sněhem ale bohužel to spíše nevyjde a pak je jich pár co mají štěstí a někdo je najde a dá do útulku ale spíše ho nenajde a bohužel.
Kubo at si kamarádka založí tady novou diskuzi s tímto tématem a uvidíš jak jí holky určo poradí.
Tak tém akočárek já mám jasný. Na Kajdu jsem koupila čtyřkolku velkou prostornou super ale cestuju pořád sama a Kája nebyla nejlehčí tak jsem jako sporták koupila trojkolku Jané a ted jen dokupuji korbičku. Haidule já byla nejdříve taky proti trojkolkám ale jak jsem ji vyzkoušela nedám na ni dopustit a to jsem s ní jezdila i v Praze v mhd a metru tudíž i po eskalátorech a v pohodě. Jde prostě jen o zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí