červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
23.11.08 07:32

dobré nedělní ránko,
ad kočárek: tak my máme taky trojkolku Jané Slalom a je to přesně jak píše pavluška o zvyku, každý si na to musí příjít sám, co mu bude vyhovovat, já bych už jiný kočárek nechtěla, s tímhle jsem naprosto spokojená. Někdo nadává, někdo chválí, ale to je tak u každého kočárku, já jsem zase našla nějaké negativy důležité pro mě na čtyřkolkách, myslím, že každá vybereme podlesvého vkusu a požadavků ;-)

jinak mám dočteno, ale vůbec nic si nepamatuju,protože jsem na umření. Jen tak polehávám,je mi zle, nemůžu spát a všechno se se mnou točí. K tomu se přidala teplota…
takže vás všechny narychlo pozdravím a přeju krásnou neděli…
vítám nové těhulky, přidám vás do seznámku, jen co to půjde…

ad kočárek: tak my máme taky trojkolku Jané Slalom a je to přesně jak píše pavluška o zvyku, každý si na to musí příjít sám, co mu bude vyhovovat, já bych už jiný kočárek nechtěla, s tímhle jsem naprosto spokojená. Někdo nadává, někdo chválí, ale to je tak u každého kočárku, já jsem zase našla nějaké negativy důležité pro mě na čtyřkolkách, myslím, že každá vybereme podlesvého vkusu a požadavků ;-)

děkuji za uklidnění ohledně toho ultrazvuku, uvidíme, jak to bude vypadat zítra, už se nemůžu dočkat…

jdu zase do postýlky, mějte setu zatím pěkně…;-) a opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.11.08 08:53

Krasne nedelni rano!!
U nas stale bilo,v rychlosti jeste pomyju nadobi,poklidim,probudim tatu a hura ven dokud tady nejaky ten bily poprasek lezi,at si ho prcek uzije.Beztak uz ty zimy nejsou co byvaly,no jo,globalni opteplovani,ale tak uz se stim zacalo hodne co delat,tak snad dalsi generace nebudou mit tolik starosti,ale coz,my nastesti jsme vnitrozemni stat,nemame tady tajfuny ani hurikany…jsem rada ze ziju zrovna tady :D .A Amerika si za ty hurikany muze sama,odvraci hlavu nad resenim ohledne snizeni zplodin do ovzdusi ale pritom jsou nejvetsimi znecistovateli,uvidime jak Obama,jsem rada ze je prezident on,doufejme ze nezklame 8)

btw kocarky–opravdu jde o zvyk,kazdemu sedne neco jineho,ale jednu vec urcite prokontrolujte vsechny velikost kocarku aby se vbesel do auta apod…jinak na stylu nebo barve nezalezi,jedna znama si poridila napriklad absolutne silene ruzovy kocarek :lol: :lol:

Ja se zatim drzim v pohode,jen jsem strasne vybusna,je mi lito Tomaska,ale zase tak,je jeste malinky,nebude si to doufam pamatovat a ja se mu vzdy omluvim,treba i kdyz spinka,ze jsem nechtela byt takovca a ze ho miluju,ze je to kvuli hormonum.Horsi by bylo kdyby to bylo dlouhodobe,takhle doufam nebude mit zadne nasledky :roll: Doufam ze me tyhle nalady brzy prejdou,vim urcite ze az budu mit velike brisko,takovy ten fyzicky dukaz ze budeme mit miminko a budu se uz velmi tesit,ted je to jeste takove nijake..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
23.11.08 08:55

Ahoj holky,u nás je klasická zima 8O Ani nevim,jestli mám,radost,protože jsem pořád zmrzlá :roll: ´Je mi zima,venku,doma,prostě :roll:
Dančo držím moc pěstičky,aby ten těhu test vydržel :lol:
Haidule ahoj,no já jdu do Podolí na gyn.prohl.poprvé 3.12. takže ani nevím,ke komu vlastně budu chodit.Ale bylo by fajn,potkávat tam někoho „známého“ :lol: :lol: A byla jsi teda si spokojená s péčí a tak,když plánuješ i druhý porod tamtéž,viď? No a k tomu sluchu,já toho o tom moc nevím :cry: Jen mi kamarádka včera psala,že malá má těžkou vadu sluchu a že jedou do Krče na nějaké vyšetření,jestli je v pořádku mozek :cry: :cry: A děkuji moc za rady a za adresu.Teda a koukám,že máš ročního kloučka a už jsi znovu těhu :lol: :lol: to jsi na tom jako moje sestra,ta má 2 letého kloučka a v prosinci má termín porodu :wink:
Liky zdravím do Irska :D Já teda taky na kočárky zatím nekoukám :lol: No a k těm příznakům: mě je teda špatně,a motám se.Ale když jsem byla poprvé těhu tak jsem neměla ale vůbec žádné příznaky! tak se neboj,to bude vše OK!
Pavlušo díky za radu,to neni vůbec špatný nápad takovou diskuzi založit!
Tak krásnou neděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
23.11.08 09:21

krásné ránko, holky :wink:

Jihlava hlásí už od pátku téměř nepřetržité sněžení a podle toho to taky vypadá :wink: až se přítel vyspinká, zahrajeme si bojovou hru „kdo první najde svoje auto“ :lol: je to fakt šílený, kluci jsou u tatínka a večer je má přivézt, jsem z toho nemocná, jezdí po D1, tak už aby tu byli :roll:

vítám nové těhulky Kubu a Danču , je to super, jen tak dál, holky :wink:

mě už je pátý den blbě, pořád na zvracení, ale zatím to nikdy tak daleko nedošlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.11.08 09:31

Holky, jsem na dně! Ztratila jsem veškeré doklady, já se z toho asi složím… A navíc nemůžu najít ani rodný list a cestovní pas mám propadlý, tak nevím podle čeho mi vystaví nové… :cry: :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
23.11.08 10:42

Boruweczko netrap se, vse se da zaridit, jen budes muset hodne vyrizovat… kvuli obcance je dobre zajit na policii, treba ji nekdo nasel… jinak na obecni urad, kde vydavaji obcanky, reknou ti presne co v takovem pripade delat…rodny list neni pak problem vystavit duplikat, jen je to ze zacatku hodne zacarovany kruh…zazila jsem neco podobneho tady v Irsku, jako cizinka pro ne neexistuji, navic jako vdana s pridavkem -ova, nemam stejne jmeno jak manzel, tak musim vyrizovat vse sama a za sebe… vsude chteji potvrzeni o bydleni, potvrzeni z banky apod.ale nikdo ti ho neda dokud nemas treba britsky ridicak a ten ti nedaji, kdyz nemas potvrzeni z banky a o bydleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
23.11.08 10:48

P.S. Boruweczko najdi si stranky magistratu mesta Brna,ci kde mas trvale bydliste, zakladni informace by tam mely byt, obcanky vydava odbor vnitrnich veci…/vetsinou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.11.08 11:20

Děkuji za podporu Liky . Už jsem se trošku uklidnila, ještě zítra zavolám do školy, jestli jsem je náhodou neztratila tam… (kéž by někde byly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.11.08 19:37

boruwecko tak tuhle situaci ti teda nezavidim…vse jde vystavit samozrejmne znova,ale bude spis problem u ceho zacit nejdriv abys nebehala sem tam po uradech,co naco potrebuji a tak… :roll:

kubo a ty jsi odkud?my jsme z barrandova,treba bychom mohli nekdy popovidat nechces?Dyztak pisni SZ tady a domluvime se.Jinak podoli jsem si vybrala specielne kvuli porodnim salum,o pokoje me uz tolik neslo protoze pak mas radost z miminka azda maji zdi bile nebo barevne uz te tolik nezajima.Tady je vyhoda sveho vlastniho porodniho salu,me se tam moc libilo,pres noc co jsem rodila bylo sice silene porodu,jen 6cisaru!nepocitaje normalni porody,tak chapu ze se me lekari nevenovali az tak jooo,proste vzdy jen prisli,zkoukli,rekli vysledek a odesli,ale zase sestry byly na chodbe,tak kdyby neco,nebyl problem.Ja vykecavala s manzelem mela pustene radio…pohoda az na priserne dlouhy a nakonec vycerúpavajici porod ukonceny cisarem.Sestinedeli i sestry bajecne,zlaticka!§Toalety naprosta nemocnicni klasika,voda tekla,teplo tam bylo tak co :lol: Jo jinak modli se abys nmedostala takovou starou pani doktorku,radeji se zeptej zda to neni takova ta starsi–s ni vysetreni je velmi neprijemne a mnhdy me dost bolelo!!!!!Chtej dyztak jineho lekare,rekni treba ze bys radeji muze nez zenu,jinak ostatni byli moooc fajn i chlapsky doktori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
23.11.08 20:46

Ahoj holky,

vikend utekl :-( fuj to se mi to do ty prace nechce
zdravím Danu a Kubu :lol:

ani nereaguju, páč už mi to dneska nejak nemysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.11.08 21:30

Jupíííí, já je našla, byly v autě zapadlé za sedačkou!!!!! Nemusím nikam :lol: Jsem šťastnáááááááááá. Uf, tak to je fakt velký oddych. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.11.08 07:27

Kráásné ránko všem přeji!!!
Já jsem pořádně nemocná, tak to jdu vyležet, celou noc jsem se potila, tak už mně to nebaví, ale snad to dneska ještě nějak vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.11.08 07:30

ahoj holky,
boruwecko to je dobře, že jsi to nakonec našla! A co ten rodný list? Měla by sis ho vyřídit,než se mimi narodí, jestli si dobře pamatuju, tak jsi psala, že ho nemáš…
pak kvůli dávkám a tak…;-)

marůdci se uzdravte, já jsem na tom podobně… dneska čekám na výsledky z krve, měly by být až po 10h,tak uvidíme. Do té doby se asi zblázním…

víkend byl velmi náročný…
jdu aktualizovat seznámek, dokud mám trochu síly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.11.08 07:31

Ahojky holky, přeji pěkné ranko..
Tak už se blíží můj den D.. Středa tu bude za chvilku.
Naštěstí tam jdu už 7 ráno. Vezmou mi krev a pak si budu muset počkat na doktora.
Zuzko držím palečky..
Boruwecko tak hlavně lež (pokuď to jde) a pij hodně čaje s citronem a medem, ať jsi brzy zdravá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
24.11.08 07:50

Dobre ranko!
Tak to ja se tento tyden budu obednavat na pristi tyden,doufam ze me vezme nekdy na zacatku tydne :lol:

boruwecko tak to je parada,jsem si oddychla i za tebe,ptrotoze takovyho behani bych ti neprala..A kup si lipovy cajik a pit a pit!!!At se brzy vymarodis.

Jinak ja u sebe pozoruji zajimavou i kdyz neprijemnou vec-mam doslova srdecni zalezitost!! Prave ted jak jsem tehotna a hodne vybusna tak se me to potvrzuje.Jakoby me poskakuje srdicko obcas,ale je to ted i nekolikrat za den.Mam to asi uz tri roky,mozna dele,ale prave vzdycky se me to delo kdyz jsem byla nestastna,kdyz jsem resila problemy v partnerstvi tak to me poskakovalo sem tam ponejvic vecer a ted jak se pres den docela nervim a vybuchuju tak me skace cely den.Nevim co s tim,kdyz pujdu k doktoru ten me nacpe nejake leky a budu muset jit na vsemozna vysetreni.Ja vidim ze je to opravdu ze srdicko place,protoze jakmile jsem v pohode bez nervovani tak je to absolutne v pohode i minuly porod jsem zvladla udychat a to jsem fakt dychala jak.....Co si o tom myslite?
Tak on stres je potvora,ja jako lecitelka rozlisuju dva druhy nemoci-fyzicke a psychicke a ja mam zrovna tu psychickou ale tentokrat nevim co s tim .Zda radeji zajit k lekari,ze kdyby nekdy nahodou(minim hlavne porod) abych si mohla vzit leky aby to semnou neslehlo nebo tak neco..... :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí