červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
25.11.08 08:01

dobré ránko,
liky nedivím se, že jsi v depresi! Já bych se asi zbláznila…úplně ti rozumím, prožíváme to tu myslím všechny, akorát my jdeme k dr max. v půlce prosince… :nevim:
kdyby bylo něco, s čím ti můžeme pomoci nebo nějak poradit, tak se klidně ozvi… a drž se, to je nejdůležitější!
Haidule jejda babo tak se tolik nestresuj! Já vím, je to s těma chlapama těžký a když musíš za ně ještě všechno dělat, úplně ti rozumím… ale dávej na sebe pozor, to určitě víš…
holky opatrujte se všechny…;-)
Honeynko vítej
Dani to je super, že krásně sílí, jen tak dál…

kdo chcete ještě něco dodat kromě čiky a liky, tak pište tabulku doplním ;-) Čiky jestli chceš,doplň ještě odkud jsi, jo a taky potřebuju TP a jak dlouho jsi teď těhu, tedy týdny + dny. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.11.08 08:09

Hezké ránko, holky!!!
Liky to jsi mně teda dostala, to je šílený!!! Vůbec si nedokážu takový přístup ani představit.

Jinak jsem nemocná, cítím se hrozně, teplotu nemám, ale vůbec nemůžu mluvit, připadám si, jak mutující puberťák… :lol: A k tomu ještě těhu nevolnosti.. no super kombinace… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.08 08:11

uááá TP co ??
(to jsem nevymyslela co je to za zkratku,, jsem asi totálně pitomá) :cry:

a ty týdny a dny mi asi určí přesně až paní doktor ??
jinak zatím orientačně bych měla kroutit 7.týden 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.11.08 08:12

Ahojky holky,
tak do dneška jsem asi pořádně nevěděla co jsou to ty nevolnosti.. :? Dříve mi bývalo blbě od žaludku, ale co jsem zažila dnes, tak to byla hrůza..Poslední dny mi už bylo dobře.. myslela jsem si, že už je to v pohodě. Ráno jsem vstala a že půjdu udělat snídani..no ani jsem tu snídani nemohla dodělat, jak mi bylo blbě :-(.. noo a pak už jsem trávila ráno na záchodě.. no hrůza.. Tak jako teď tu sedím v práci a trnu, aby se mi zase neudělalo blbě, prot. záchody mám opravdu daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
25.11.08 08:16

boruwecko brzy se uzdrav čiky :lol: já jsem zapomněla, že tomu nemusí všechyn rozumět promiň
TP je termín porodu. Pokud si zadáš datum poslední menstruace, vyjede ti to některá stránka na netu, např. zde:
 http://www.rodina.cz/…/s_porod.asp

tam ti to napíše i který jsi pravděpodobně týden + den. Ono je to tak, že většina lékařů se řídí datem poslední mens. (TP dle PM) a popřípadě upřesní podle ultravzuku (TP dle UTZ). Důležitější a směrodatnější je ale pořád TP dle PM, tak to už si můžeš spočítat ;-) ten zatím uvádíme v tabulce…

Ivko já si včera koupila GraviPop-lízátka proti těhotenským nevolnostem, zatím trochu pomáhají ;-) ať tě to brzy přejde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.08 08:21

jůůůůů DÍKY, jsem absolutní nováček,, tak se ještě nevyznám,,, :oops:
tak TP 17.7.2009 :lol:
ještě hledám něco kde to spočítá týdny i dny,,

jé a prosím prosím kde se dají koupit ty lízátka,, já už asi fakt umřu hlady,, pořád bll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.08 08:24

a další
délka těhu 6 týdnu a 2 dny, musím si udělat čas a dát si taky nějaký metříček moc se mi to líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
25.11.08 08:30

Čiki já je koupila v lékárně ;-)
ok, doplním to, ještě počkám, jestli holky nebudou mít něco na doplnění. A jinak nejsi v tom sama, holky které čekají první taky asi ještě tyhle termíny neznají moc. Ale nevadí, já jsem jen hlava děravá a jaksi mi to nedošlo.

metříky jsou třeba zde:
http://lilypie.com/
http://www.pregnancyplanet.net/tickers/
 http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

atd, spousta dalších stránek…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.08 08:36

díky !! hned se večer pokusím o tvorbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
25.11.08 09:04

Dobré ráno,

víte, jak se říká, že těhotným se dělá špatně z kafe…no tak mě normálka voní a mam na něj takovou chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.11.08 09:09

Holky, tak jsem poprvé blinkala a vzhledem k tomu, že jsem od včerejška do sebe nedostala nic, než čaj, hádejte, jaký to bylo… Jsem u toho normálně plakala - tekly mi krokodýlý slzičky…
Na jednu stranu jsem ráda, že to značí dobré zprávy, ale na druhou stranu to bylo tak hrozné, že už to fakt nechci… !!! Musím jít honem něco sníst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.08 09:19

do večera jsem nevydržela, tak už mám taky metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.11.08 09:25

pavlus jo on byl bajecny ale proste se po svatbe zmenil,ocekavani Tomaska nam obema prineslo radost ale po porodu se zmenil a hlavne zlenivel potom jeste vic,driv chodil do prace,chodili jsme i spolu pomoct deůlnikum kdyz toho bylo moc,sportovali jsme,doma me pomahal…dneska?Dneska ani jedno ani druhy ani treti :? Aspon ze mame ty penize no,ze mam zazemi a financni jistotu ale to je tak vsechno,ale zase jina by mozna mela leniveho muze a doma pendlovala od rana do vecera,hlavne kdyby si mohla koupit,co by chtela… :roll:

zuzko mimi bude jiste nekde schovane…a divala se doktorka opravdu poradne pochvou???Treba ta ke ktere chodim ja,tak hodne lidi si na ni stezuje ze je lina,a ze ani v 20tt nepoznala na UTZ tehotenstvi…no nevim no,me ho zatim poznala,je tam krasne vajicko a doufam ze u me bude vzhledem k mym problemum minule pecliva pri kontrolach…

jo to me tak napadlo,vzdyt ja vam jeste neukazala muj UTZ,to ho jdu hned dat do galerky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.11.08 09:27

Dobré ránko holk,tak to já pro změnu mám chřipku :roll: Ráno jsem si měřila teplotu a měla jsem 37 :roll: a protože mi nebylo dobře,tak jsem si vzala Paralen.Ten můžu,že jo????
No jinak koukám,že nevolnosti nás tu teda pěkně zaplavují :-( Já teda zatím nezvracím,ale příjemný to teda taky není. :evil:
Zuzi ty jdeš dneska na tu kontroulu,viď? Tak hned napiš,budu ti moc držet pěstičky :lol:
Loan já teda moc kávu nepiju,ale teď na ní teda nemám vůůůbec chuť.A všechno mi smrdí.Fakt fšechno :-(
Téda Haidu ,ty jsi takováhle čarodějdky,jo? :lol: Na a to léčíš i na dálku? Nebo k tobě musí lidi docházet? Ty jo a ještě k tomu čarodějku jako tchýni,tak to je docela náhoda,co? :lol: A manžel nemá žádné takové schopnosti?
Liky tak to je jako síla!!!!!!!!!!!!!! A nemůžeš si změnit lékaře? Nebo tak něco? Vždyť to je teda přístup jak v pravěku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.11.08 09:28

Boruwecko tak já jsem na tom dnes ráno byla úplně stejně.. i ty slzičky byly.. :( Ale teď už to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí