červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
25.11.08 09:48

jéje holky tady se ty nemoci nějak rozmáhají…tak zažeňte všechny bacily pryč!!!! já jsem třeba zvyklá na svůj Coldrex HotTea, který se v těhu nesmí, ale to je více věcí…

a všechny, které trápí nevolnosti, tak ať to brzy přejde… u nás teda taky žádná sláva… dneska jsem ještě nezvracela, snad se mi to dneska vyhne…

kubo jdu na 16.15, tak do té doby musím vydržet…aleurčitě dám vědět, hned jak budu mít zprávy
haidule no ráda bych řekla, že pořádně,že se snažila… ale já to až tak důkladně nepoznám…dneska jdu k panu doktorovi, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
25.11.08 10:49

ahoj holky, teeeda, vy jste toho zase nakecaly :D
vítám těhulku Honeynku , je to super, jak rosteme :D
liky to je něco otřesnýho, nepojedete třeba na svátky do Čech, že by sis zašla tady na UTZ?
Zuzi držím palečky a neboj, bude to v pohodě, buňáček je na správným místě :wink:
haidule hlavně se snaž být v klidu, aspoň kvůli buňáčkovi, já už se taky naplakala a stejně jsem nic nezměnila, tak už kvůli tomu mimču se snažím být v klidu, i když je to těžký..ale od toho jsme tady, abychom se podržely, že jo, holky? :wink:
už nevím, co jste kdo psaly, tak aspoň nemocným těhulkám brzké uzdravení a všem minimum nevolností, tudíž i mně :D furt lízám gravilízátka, na chvíli zaberou, ale fakt jen na chvíli, aspoň že nezvracím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.11.08 10:51

Holky dekuju moc,uklidnili jste me :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
25.11.08 10:53

Holky tak jsem si volala na gyndu jestli můžu ten Paralen (prorže užívám ještě jiné léky) a Dr říkala,že jestli mám jen tu teplotu a je to do 37,5 tak že je to k tomu těhu a nic si na to brát nemusim.že to může bát i k Utroši co beru.No tak snad to teda brzy přejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
25.11.08 10:55

Dančo já ty bolesti taky měla, asi tak dva týdny, přesně jako před mrchou, dokonce jsem si brala ven tampon, ale naštěstí to byla jen ta děloha, jak se roztahovala… a pak mě taky občas píchlo v tříslech, jak jsem zakašlala, byla jsem trochu nachlazená, tak jsem si vždycky chytla břicho, zakašlala a to mi zabíralo, teď zase pro změnu ty nevolnosti, ale to je normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.11.08 11:39

Ahoj holky, přeji hezký den
Danco já ty bolesti břicha měla taky, ale tak po dvou týdnech to přešlo, i když teď, v termínu další ms mně zase den dva bolelo. Ale už je to dobré.
Holky chci se zeptat, už od včera mně bolí na levé straně pod žebrama, při kašlání, zvracení a tak, někdy i když se rychle postavím. Je to takové píchání, myslíte, že jsem jen blbě ležela nebo že to může být od něčeho jiného. Někdy je ta bolest až nesnesitelná.
Jinak já si koupila taky ta lízátka, ale už mi lezou krkem, tak mi leží v šuplíku. Zjistila jsem, že zvracím ráno a večer, jinak to přes den ujde, takže se snažím to ráno přežít - i když taky se slzama a večer je už alespoň co zvracet, tak to není tak zlé.
A na teplotu mi dr. řekla, že si mám vzít paralen až když bude 38 a výš.

• Citovat
  • Upravit
2354
25.11.08 11:43

duupi tak to těžko říct, já občas mívala takový píchání, ale ne vyloženě k těhu, myslela jsem si vždycky, že to je skřípnutej mezižeberní nerv, a vždycky to samo přešlo, tak nevím, ale neboj, určitě to nic nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.11.08 11:50

Soni díky za povzbuzení, já na té straně spávám, takže jsem si ji asi přeležela… doufám teda. Ale ve čtvrtek to raději řeknu dr. Kdyby náhodou.

• Citovat
  • Upravit
5165
25.11.08 16:16

Je holky moc moc dekuji,jsem fakt klidnejsi.V utery jdu na gyndu,tak snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.11.08 17:30

A Zuzanka nějak nejde… už asi někde slaví. :wink:

• Citovat
  • Upravit
74
25.11.08 17:58

Ahoj holky, zdravím nové těhulky a nemocným a nachlazeným holkám přeju brzké uzdravení.
Já dnes byla u doktora na kontrole, udělal mi zase ultrazvuk, vše v pořádku prý, mimčo má 10mm.Doporučil mi genetické vyšetření ve 3 měsíci za 1000Kč, normálně se prý chodí ve 4 měsíci a zdarma, ale lepší je prý ten 3.měsíc.Tak jdu v prosinci na krev do laboratoře, mám asi 4 žádanky a před Vánoci jdu na screening do nemocnice.To zas budu mít nervy, no já už je mám i teď, aby to dopadlo dobře. A za měsíc až půjdu zase na kontrolu, tak dostanu těhu průkazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.11.08 18:05

Vercas tak to je skvělé… hlavně že je všechno v pořádku, teď na to nemysli, ať jsi v klidu.

• Citovat
  • Upravit
314
25.11.08 18:08

Jojo, Veru, to je bááječné :lol:

A co ta Zuzka, jsem zvědavááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.11.08 18:09

Já pořád čekám a pořád nic. Tak snad na nás nezapomněla.

• Citovat
  • Upravit
74
25.11.08 18:13

Zuzka nás napíná :)
Holky vy snad všichni zvracíte jak vás dočítám, já vůbec, já kdybych dneska neviděla ultrazvuk a srdíčko, tak snad ani nevěřím, že jsem těhu. Do práce jdu až v pondělí, tak budu ještě doma a ráno pěkně vyspávat, se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí