červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
26.11.08 14:14

Tak holky takhle vypadají ti naši malí prďolkové v 7tt :lol:
 http://www.i-am-pregnant.com/…s/6weeks.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.11.08 14:29

Téééda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
26.11.08 14:40

Kubo to je krásný…a to je jako skutečná fotka nebo odhad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.11.08 15:16

Ahoj holky, tak se přidávám do klubu, akorád já pořád něco jím snažím se ovoce zeleninu, protože zatláskávám ty pachutě. Dneska jsem po cetě po vysočině celou dobu žrala, nejdřív rohlíky pak sekanou s rohlíkem a nakonec asi kilo hroznovýho vína, no jsem prostě prase ale co mám jako dělat když je mi porád blbě.
Gratuluji ke kontrolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
26.11.08 15:20

ahoj holky, jsem tu jen na skok, blbne nám net a přijde sem tchán kvůli účetnictví, tak snad večer se tu ukážu :wink:
ale píšu hlavně, že jsem dnes byla na kontrole, prcoušek za dva týdny vyrostl ze 2mm na 13,5mm a srdíčko taky bylo vidět :wink: akorát místo 8+2tt UTZ naznal, že je to 7+5tt, ale to jsou 4 dny rozdíl, to je fuk :wink:
moc vám všem děkuju, jak jste mě podržely, když mi nebylo fajn :D
zatím páááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
26.11.08 15:34

Kéž bych mohla jíst tolik co ty Pavluško. Já jsem na té vánočce. Ale dneska se zvracení ještě nekonalo, což čumím. Tak třeba se začíná blýskat na lepší časy.
Soni to je dobře, že mimi roste, já jsem zvědavá, co se dozvím zítra já.

• Citovat
  • Upravit
908
26.11.08 15:38

Holky moc gratuluji ke kontrolám
Jinak si myslim,že je to skutečná fotka,ale nevim,jak by to vyfotili :roll: Ještě jsem našla tuhle stránku :lol: http://www.ehd.org/…ustrated.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.11.08 15:39

http://www.ehd.org/…ustrated.php?…
Teda takhle je to česky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.11.08 15:40

Já se musím taky přiznat, mám dnes taky baštící den. Jím, co vidím a už jsem fakt přejezená. Ale musím zmínit, že hroznové víno je fakt dobrýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
26.11.08 16:11

Kubo, to je nádherný, fakt…se u toho uplne rozplyvam…
ja teda jim porad…mam porad hlad…za chvili budu jak sud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
26.11.08 16:15

Já mám taky pořád hlad, jen ta chuť je zcela výjimečně.

• Citovat
  • Upravit
9534
26.11.08 16:18

Právě že já mám pořád pocit blééé tak jím a jím abych to přejedla a kdyžtak aspoň věděla z čeho mi blbě je.
Právě jsem našla u berušky rostoucí 5 takže budeme mít o zubatku víc :lol: a já si říkala proč v noci tak kňučí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
26.11.08 20:23

Ahojky,
díky, že jste mě přijaly mezi sebe!

v prvé řadě všem gratuluji k úspěšným kontrolám a těm, které to ještě čeká, tak aby se rychle dočkaly :-)). Stejně tomu pořád nemůžu věřit, že už jsem zase v tom „kolotoči“.. V minulém těhu jsem se od kontroly ke kontrole strachovala ,aby bylo vše v pořádku… Nejdříve jsem si říkala, že po 12.tt už budu z nejrizikovějšího venku…pak jsem se zase třásla do velkého UZ ve 20.tt..a pak stejně až do konce těhotenství a teď už vlastně celý život, protože ten strach a starost o dítě za nás asi nikdo nepřevezme :twisted: .. A navíc já jsem pesouš, takže si umím vymalovat ty nejčernější scénáře :oops:

Zuzko - díky za zanesení do tabulky. Tak ještě nějaké údaje o mě :-)) : syn Honzík 01/08
Jo, vidím, že frčíš starat se o „babičku“.. Tak ať to zvládneš! S pindětem a těhunevolnostma k tomu to asi bude náročné..

nevolnosti si „užívám“ též. Celý den mám žaludek na vodě a také pořádně ani nemám na nic chuť, tak se spíš nutím něco jíst… Zvracící den jsem měla zatím jen jeden..A to pátek - chytla mě nějaká migréna a pak jsem tu celé odpoledne pochodovala - no spíš se mátožila - mezi Honzíkem a záchodovou mísou a přecházelo to pomalu až k večeru. Potom jsem si ale vzpomněla, že jsem vlastně skoro celý den nic nejedla. Takže teď se nutím - i když nemám na nic chuť - každé dvě hodiny něco do pusy dát…i když je to třeba jen pár piškotů.. Sice mi není úplně nejlíp, ale od toho pátku už jsem naštěstí nezvracela.
Zazvorova lízátka jsem nedávno darovala těhotné kamarádce s tím, že je určitě hned tak nebudu potřebovat :lol:. Ale upřímně možná pomáhají, ale mě se zvedal žaludek jen, když jsem si na ně vzpomněla..

ultrazvuk - můj doktor má takový ten malý - vnitřní, takže pro kontrolu malého těhu stačí a vlastně mě tím kontroloval celé těhu při každé kontrole - vždycky kontroloval srdíčko a že se mimi mrská.. Jinak také absolvuji genetický screening 11 - 13 tt, což je krevní test + ultrazvuk a z toho vyhodnocení. To mě Dr. posílá na specializované pracoviště a neplatím nic. Je to normálně na doporučení - na pojišťovnu. Pak ve 20 tt klasický velký ultrazvuk a pak až někdy v tom 32 tt, pokud si dobře pamatuji. Těhu průkazku jsem si zapomněla okopírovat a u porodu mi jí samozřejmě vzali :( .

Killi - také jsem chtěla pro rodinu překvápko na Vánoce..ale hned po kontrole jsem to vyslepičila hned oběma ségrám…takže překvápko nebude :lol: … Ale zase se o to štěstí můžu dělit :wink: .

boruwecko - s tím objednáním na genetický screening asi záleží , jak kde mají nátřesk. Ale vzhledem k tomu, že těhotných je teď dost, tak bych zase až tak nečekala. Zeptej se své Dr. anebo tam zavolej, jak dopředu se musíš objednávat..

Loan - a ty nejsi automaticky na rizikovým? Pochopila jsem dobře, že jsi měla už jedno smutné těhu? :cry: :( Normálně bych Ti totiž napsala, že ples bych klidně slíbila…, ale záleží, jestli fakt nemusíš ležet nebo tak.. Tancovat nemusíš a zrušit se to dá vždycky.. si myslim.

IvkaaP - oni nětkeří doktoři se ještě drží nějakých těch tripple testů namísto screeningu…Můj Dr. je v tomto „pokrokový“, tak už jsem byla na screeningu v minulém těhu…no, to není zase až tak dávno :lol: .. a teď se začínám čím dál tím více doktrorů přiklánět k tomu screeningu..

duuupko - vánočka nezní špatně…mám pocit, že ta by mi žaludek mohla udržet na uzdě :wink: .. Dobrý tip! :D

kubo - tak fotka je fakt krásná! A termín máme opravdu stejný… i když já myslím, že ten můj se dle UZ nakonec ještě posune..

Fuj, zase ty moje dlouhé příspěvky… :oops:

Opatrujte bříška a mějte krásný večer!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.11.08 22:13

Zdravím všechny těhulky! Teda holky, já si mezi váma vůbec nepřipadám jako těhule, nemám totiž vůbec žádné nevolnosti ani jiné příznaky :? . Těm, co už mají za sebou kontroly, tiše závidím, já jdu až v úterý a ta nejistota mě ubíjí, dnes jsem totiž začala i trochu špinit, tak jsem hned volala na gyndu a bylo mi řečeno, že se to může objevit v době, kdy by teoreticky měly být měsíčky, což mi teda souhlasí, takže snad bude vše OK. Měla jste to taky některá?
Zuzi , taky díky za zařazení do seznámku, hned jak budu vědět další info, dodám. A stejně jako Petrajda upřesňuji narození prvního dítka - 12/06.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.11.08 07:57

Hezké ránko těhulky!
Mně je dneska zase hrozně! Jedu na školení a nevím, jak tam vydržím několik hodin sedět, aniž bych neutíkala pořád na záchod. Doufám, že to přejde, než tam dojedu… :oops:
Mám pořád takové ty střídavé pocity, chvíli je mi hrozné vedro a za okamžik zima. Hrozně se mi navaluje… :oops:
Přijde mi to nefér: nepiju a přesto zvracííím :? Právě kvůli tomuto jsem tak před skoro rokem přestala úplně pít a teď tohle… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí