červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
28.11.08 18:30

Liky je mi to líto, ale třeba nebude tak zle. Drž se a hlavně odpočívej.
Soni neřekl mi to, ale zkoumala jsem ten utz a nějaké rozměry tam jsou, jen nevím, jestli to není rozměr, ve kterém je fotka dělaná. Je tam 2,61 cm. Tak já nevím.

• Citovat
  • Upravit
2354
28.11.08 18:58

duupi to by mohlo být, protože já jsem měla na UZV 1,35cm, podle MS jsem byla 8+2tt, ale právě podle UZV 7+5tt, takže už máš v sobě 3centimetrovýho buňáčka, no paráda :wink: přítel říkal, že takovej prcek a co nadělá neplechy, jak mi je blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.11.08 20:23

Přesně tak, takové malé a už si to vyskakuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
764
28.11.08 20:36

Dobry vecer!
Tak hlasim kontrolu v pondeli 1.12. mam tam jit rano na prohlidku aj na krev tak jsem zvedava jak dlouho tam budu trcet…

Ja mam pupek sileny!!Vypadam jak v patem mesici,kdyz se necpu do kalhot ale vezm,u si treba saty,tak mam to brisko fakt silene!!Asi opravdu pri druhem tehotenstvi roste rychleji,me teda JO.

soni to vis,ja mam OKO :wink: ,spis i dost predstavivost,a pamet na me UTZ jak vypadaly,mela jsem stesti ze casto se tam malej hodne mlel takze jsem ho krasne videla ze vsech stran ale fotecky mam nastesti krasne z boku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
29.11.08 08:03

ahoj holky,
duupi jsem moc ráda, že se ti tam líbí. Já jsem tam moc spokojená. A třeba se tam někdy potkáme ;-)kdy jdeš na další prohlídku???
liky drž se! Ten systém opravdu není dobře vymyšlený…ale souhlasím s holkama, jestli jeta možnostzajet někde na ambulanci nebo tak - může to být i životu nebezpečné!moc držím pěsti…
pupek no ehm já mám určitě největší…:-) ale mám pořád stejné kalhoty tak co…
soni no vím, že to slibuju už dlouho, že to tam nahraju, teď nějak nestíhám, včera jsme uklízeli hodně, dneska jdeme ke tchyni, tak snad zítra ;-)

boruwi neboj, určitě je to ok. Píchání a natahování toho si ještě užijeme. Pokud to není přetrvávající silná bolest a nekrvácíš, ničeho se neboj. Prďolka si roztahuje domeček ;-)

tak krásný víkend holky a ahoj v pondělí,doplním i kontroly atd, co jste mi nahlásily až pak, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.11.08 08:23

Krásné ránko holky!
Děkuji Zuzi Já jsem asi přecitlivělá a až moc se obávám toho nejhoršího… Když vidím, jak moc se to v poslední době děje… Ale nikdy jsem neměla žádné zdravotní potíže, nekouřím, nepiju, žiju teda trošku stresově, ale jinak k tomu snad nemám žádné předpoklady… (uklidňuju se tím). No, prostě musím myslet na jiné věci a ono se to nestane!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
29.11.08 10:40

Krásné ráno všem
boruwečko hlavně myslet pozitivně. Já vím, že se mi to kecá, já totiž taky nekdy upadám do depresí, ale myslím na toho tvorečka v bříšku, že ho tím trápím a hned mně to přejde.

Zuzi já tam budu určitě taky spokojená, pan doktor předčil má očekávání. Jinak 8.12. jdu ráno na krev, kvůli screeningu a pak 23.12. na kontrolu a to mi podle těch výsledků z krve dodělá ten screening. Normálně to u nich stojí jen 600 - dělají si to sami. A taky mi už asi udělá to dvd. On chtěl hned jak jsem tam byla, ale neměli jsme tolik peněz s sebou. Tak jsme se domluvili na příště.

• Citovat
  • Upravit
314
29.11.08 15:00

Máš pravdu Dupko :) Bude to dobré, je třeba tomu věřit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
29.11.08 18:03

boruwecko takhle se mi to už líbí víc :wink:

• Citovat
  • Upravit
314
30.11.08 08:38

Dobré nedělní ránko všem! :)
Jak se máte těhulky? Já mám před sebou strááášně mooc učení a vůůbec se mi nechce!!! Normálně mně ta škola strašně přestala bavit, jak jsem se dozvěděla, že jsem těhu. Představa, že budu chodit s pupíkem mezi těma všema hrozně chytrýma lidima mně trochu děsííí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
30.11.08 18:06

Ahoj holky,jsem doma :lol:
Liky snad nedošlo na nejhorší a doma jsi odpočívala a jsi v pořádku. Tohle teda já nechápu takový přístup k lidem a kor i u tebe v práci hrozit výpovědí jsou to magoři :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
1.12.08 07:22

Hezké pondělní ranko :-).

Holky tak jsme to včera nevydrželi a oznámili to manželovým rodičům :-). Chtěli jsme to sice říct, až na ty Vánoce, ale to je ještě strašná doba.. Noo a jinak tchýně to prej samozřejmě čekala.. :wink: ( že jsem prej teď jiná a je to na mě vidět.. ) a jinak byli moc rádi :-).. Tak teď jen, aby bylo dál vše v pořádku, ale já tomu moc věřím :-).

Holky jinak k tomu pupíku.. já ho mám fakt velký.. už nemůžu dopnout kalhoty.. :-(.. a teď se tu tak akorát v nich tlačím..Prej je to na mě dost vidět, když si vezmu přiléhavý svetr.. Nejdřív jsem si říkala, jestli to není z toho jak jsem ztloustla, ale když to zase tak vemu, tak já jím pořád stejně a nikde jinde se mi nic nezvětšelo.. teda ještě kromě prsou..
No jinak jsem si dnes ráno říkala, že mi ani není blbě, že to je fajn.. noo ale teď už to přišlo, i když to není tak hrozný..

Liky doufám, že bude vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.12.08 07:43

Hezké ránko těhulky!
Když tě tak čtu Ivko (mimo jiné vše nej k svátku, jestli se jmenuješ IVA?), tak včera jsem si psala se svou nej kamarádkou (je taky těhu) a říkaly jsme si, že nevíme, proč se těm nevolnostem říká ranní nevolnosti, když nám je špatně až kolem poledne a pak večer. A zrovna dnes ráno mně vzbudil žaludek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
1.12.08 07:48

Děkuji boruwecko :-)..

Joo tak to máš pravdu.. taky nechápu proč se tak ty nevolnosti jmenují.. ;-).. Jinak to máš tedy dobrý, že tvoje nej kamarádka je taky těhulka.. :-). To bych taky chtěla.. Já mám sice taky kámošku, která je těhu, ale s tou se nevidím tak často.. :-(, ale třeba se to zlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.12.08 07:55

No, my dvě teda bydlíme každá jinde (ona v Blansku, já v Brně), ale píšeme si každý den a radujeme se společně alespoň přes internet. Ona je tedy na rizikovým těhu, takže za mnou určitě moc často nepřijede, ale já se budu snažit jezdit za ní, ať jí rozptýlím :)
To byl totiž můj velký sen, být těhu s někým mým blízkým. A ono se to vyplnilo - je i těhu přítelova sestra (moc si rozumíme), akorát tedy ona už je trošku napřed a ještě o mně neví (je to překvapení na ty Vánoce - jestli to teda vydržíme :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí