Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko!
boruwecko ucitelka nas ucila,ze je dobre abys pred tridou dobre vystoupila,predstavit si ze maji na hlave kyble
Ze jakoby nevidis jejich obliceje…
ivkoo mimisek si vytvari vetsi prostor kolem sebe,dej si teply obklad nebo lahev na bricho ![]()
Haidule - určitě to zkusím.. Spíš si taky říkám, jestli to nemůže být od toho, že vlastně tento týden by jakoby měla být MS..? Ale hlavně to je asi od toho jak mimísek roste..
.
TĚHULKY ČERVENEC 2009 http://gi269.photobucket.com/…rimester.gif Duuupka, 10+1tt, TP 29.6./1.7. (// 26.10.) ),KO: 8.12./(23.12.)
(Opava) Killi 10+0tt, TP 1.7. (// 25.10.), KO: 17.12.
(Morava, 34+30, jedno dítko) Zuzajdik, 10+0tt, TP 1.7. (?), KO:
(Olomouc, syn Adámek 11/07) Haidule 9+4tt, TP 4.7. ( 26.10. ), KO: 19.12.
(Praha, 28+24, syn Tomášek 01/07) Loan, 9+2tt, TP 6.7. (// 28.10.), KO: 3.12.
(31+24) H.sona, 9+1tt, TP 7.7. (// 31.10.), KO: 16.12/(5.1.UTZ)
(Jihlava, 32+27, synové Jakub-10let, Lukáš 8let) E.lina, 8+5tt, TP 9.7. (?), KO: 3.12.
(3 děti) Liky, 8+5tt, TP 9.7. ( 5.11.), KO:
(Irsko, 39+33) Hanulka82, 8+4tt, TP 10.7. (// 3.11.), KO: 10.12.
(31+26) Pavluška, 8+4tt, TP 10.7.(// 27.10.), KO: 2.12.
(Tábor, dcera Karolínka 03/07) Boruwecka, 8+3tt, TP 10.7. (// 7.11.), KO: 22.12.
(Brno, 21+30) Vercas, 8+3tt, TP 11.7. (// 5.11.), KO: 9.12./(23.12.gene)
(27+26) Ajik, 8+3tt (KET 2embyjka), TP 12.7. (// 3.11.), KO: 2.12.
(Brno, 35let, dcera Lucinka 6let) IvkkaaP, 8+2tt, TP 12.7. (// 2.11.), KO: 4.12.gene/(23.12.)
(Rakovník, 30+21) Kuba, 7+6tt, TP 15.7. (// 3.11.), KO: 3.12.
(Praha) Petrajda, 7+6tt TP 15.7. (?), KO:
(Onen Svět
, syn Honzík 01/08) Zuzanasinova, 7+6tt, TP 15.7. ( 5.11.), KO: 10.12.
(Ostrava, 32+23, dcera Tereza 03/07) Čiky, 7+3tt, TP 18.7. (// 14.11.), KO: 5.12.
(Kladno) Dana1980, 6+0tt, TP 28.7. (// 22.11.), KO: 2.12.
(Karlovy Vary) Honeynka, TP? (// 12.11.), KO: 2.12.
(syn Leošek 12/2006)
http://majkynka.xixao.com/files/433.jpg
holky kdo máte termíny nových kontrol a jiné úpravy, tak sem s nimi ![]()
dobré ránko,
tak já jsem u Terezky měla taky krásnou pleť, každý říkal, že to bude určitě kluk jo a prd
mi to je celkem jedno, kluk nebo holka. Jména už máme vymyšlený tak není co řešit ![]()
Ivkko může to být i to, i to. Někdo během termínu neočekávané MS pociťuje bolesti, tělo je zvyklé, tak mu trvá déle, než si odvykne ![]()
já jsem včera udělala těsto na perníčky, tak už jen ve čtvrtek vykrájet a upéct, ať to máme na Mikuláše hotové…
přeju vám krásný neblinkací den
boruwi držím palce!!!
ahojky holky ![]()
tak já do sebe nacpala jahodovou mléčnou rýži, tak snad bude dobře ![]()
teď jdu dělat marokánky a na dvanáctou jsem objednaná na stříhání a nějakou barvičku, asi jen pramínky, uvidíme ![]()
ráno jsem seřvala kluky, místo aby se obouvali, tak v chodbě mlátili s dveřmi, párkrát jsem je napomenula a nakonec jsem sjela ze schodů jako blesk, zaňafala na ně a byl klid
někdy jsou fakt nesnesitelní, to na ně prostě nezabírá absolutně nic ![]()
asi bych se měla oblíct, sedím tu v županu a začíná mi být zima ![]()
jo a boruwecce držím pěsti, ale beztak to zládne výborně ![]()
Tak jsem holky koukala,že jsem v seznámku 15., termín mám taky 15.a moje registr.číslo v porodnici začíná taky na 15
Že by znamení,že to tentokrát už vyjde ![]()
Jinak já snídám teda chleba s medem a docela dobrý.Někdo to tu psal,že je med ráno dobrý ![]()
No a já dneska budu uklízet,mám to tu jako po výbuchu a pak budu žehlit,žehlit a žehlit ![]()
no,ja uklizim pravidelne nebo temer pravidelne kazde rano takovou tu klasiku v kuchyni–uklidit umyte nadobi neb o umyt nadobi,uklidit kockam zachod,zamest,vytrit-pritom vezmu hadrou rovnou i skrinky a pod,vydrbnout koberec od chlupu od kocek......A kdyz se mi chce tak vezmu i zachod a koupelnu at to tam krasne voni.Mam Mr Proper pomerancovy a potom to po byte nadherne voni jak je vytreno a utreno
.To je takovy ranni ritual,malymu dam kakao a snidani a pustim mu krtecka aja mezitim se najim a poklidim a pokud nekdo prijde na navstevu neprekvapi me
.Ale rozhodne nejsem takova ta putka co kouka na kdejaky smito nebo flicek!!Taky dokazu skladovat hrnecky od kafe na balkone
Zehlit za:,–(ne nezehlim,jen to,co je potreba,jen pomackane pradlo nastrikam takovym tim sprejem,vyhladim a slozim.Driv jsem se totiz porat rozcilovala ze manzelovi zehlim a on si vezme triko na sebe a pak ho zmuchlane hodi na kreslo
..A prckovi?…tomu zase ciste obleceni vydrzi jen chvilku takze taky zbytecne zehlit ![]()
Koukala jsem dneska mate dve KO tak se ozvete!Zitra je vas taky dost,tesite se? ![]()
Ahojky tak u Kajdy se to hodně rozjelo že jsem spala všehovšudy jen dvě hodky a jsme obě k.o. no co se dá dělat. Za chvilku přijede tatka pohlídá jí já pujdu do práce a pak si ji vezmu a jedu na kontrolu k dr. Včera jak jsem malou hodně chovala tak už jsem večer fakt nemohla, bolelo mi břicho bylo mi blbě no uvidíme co nám dneska řekne.
Kubo to je super toliko 15 ![]()
Malá ted asi vytuhla na postely neb se otočila zády k tv a leží aspoň by se jí třeba udělalo trošku líp jdu jí změřit teplůtku paaa
Ahoj holky,
ja mam nejakou krec v podbrisku, moc se bojim a modlim se, aby to bylo z toho, ze jsem vcera snedl moc cokolady a vypila malo tekutin…
jinak hormony jsou teda svinstvo, vcera jsem si zas poplakala, ani nevim, prislo mi vsechno lito…
Ahoj, holky, díky za podporu, jste hodné. Ale nedá mi to a musím Vám napsat, že jsem Vás nechtěla vystrašit. Fakt mě to moc mrzí. Nebojte se, pokud se cítíte dobře, nic vám není buďte fakt v pohodě. Já se Vám přiznám, že na začátku jsem cítila, že to bude holčička, pak to nějak odeznělo a já necítila nic. A honily se mi hlavou divné myšlenky. Normálně jsem vycítila, že něco není v pořádku. Nějaký instinkt či co. Tak jsem jela k doktorce a fakt to bylo… vlastně nebylo. Prostě si myslím, že je nějaké spojení a žena vždy vycítí, že není vše OK. Takže znova píšu, buďte v pohodě. Prostě se to stává a jak už tu bylo napsáno, než mít postižené dítě, je lepší takhle brzy o něho přijít. Když jsem potratila poprvé, byla jsem z toho hodně na dně, pak se mi narodil zdravý chlapeček a dneska jsem už taky docela v poho, protože mě drží to, že jedno dítě mám doma a že jsem se sama přesvědčila, že i když je potrat, není nic ztraceno, protože se potom narodí zdravé dítě. A jsem toho zdárným důkazem. Takže hlavu vzhůru a těhulkování zdar…
![]()
Ahoj holky…tak mě čeká další čekání…ještě 14 dní…pak jdu na redukci…prý tak budeme mít větší šanci že se rozhodneme správně.
Varianty jsou buď nechat jen jedno…to co je samo , nebo dvojčátka…ale s tím že se musí rozdělit ta jednovaječná…takže by byla dvojvaječna
ajiku, tezke rozhodovani… mate nejakou variantu, ke ktere se priklanite vic?
ajiku hmmm tak podle toho jak pises… pokud by se jednovajecna musela rozdelit,tak je to asi jasne,co?
,bala bych se aby se jim neublizilo,radeji bych nechala to jedno mimisko
Jak to vidite vy???
jitule budu drzet palecky na priste,ozvi se potom
Jinak instinkt…miminko ti to reklo,byli jste spolu spojeni,je teda fakt ze nez jsi to napsala tak ja mela divnou myslenku o nevyvijejicim se miminku,fakt nevim proc
No a pak jsi to tu napsala…nu coz,3 mesice utecou jako voda…nebo byste mohli uz driv???
Haidule píše:
ajiku hmmm tak podle toho jak pises… pokud by se jednovajecna musela rozdelit,tak je to asi jasne,co?![]()
,bala bych se aby se jim neublizilo,radeji bych nechala to jedno mimisko
Jak to vidite vy???
jitule budu drzet palecky na priste,ozvi se potomJinak instinkt…miminko ti to reklo,byli jste spolu spojeni,je teda fakt ze nez jsi to napsala tak ja mela divnou myslenku o nevyvijejicim se miminku,fakt nevim proc
No a pak jsi to tu napsala…nu coz,3 mesice utecou jako voda…nebo byste mohli uz driv???
Haidule, já to cítila asi týden, no skoro 14 dní, jedna myšlenka nic neznamená…
Minule mi řekli ať čekáme půl roku, ale po 5 měsících jsme to vzdali a řekli si, že ten měsíc už nehraje roli a hned druhý měsíc jsem otěhotněla. Takže jsme měli mimčo po tom půli roce, ale tentokrát nevim. Uvidíme jak to bude, jestli budu mít zase pravidelnou menstruaci a nebo ne, jak se budem cítit a tak…
a konec o mě jo? jste těhulky, tak si to užívejte ( i když tohle musel vymyslet chlap, když je první 3 měsíce zle a člověk bleje jak alik, tak nechápu co si na tom má užívat
) a nemyslete na nic negativního, tělo by vám to samo řeklo, kdyby bylo zle.